Ensi-ilta

LET US GO

Kuten jo aikaisemminki kerroin, olin pienessä roolissa Taistelu Näsilinnasta- leffassa ja viime keskiviikkona koitti vihdoin enskarijuhlien aika. Mä kävin kaupungilla etsimässä sopivaa asua, mutta lopulta päädyin viime kesänä American Apparellista ostettuun mustaan kokopitsiseen mekkoon. Alle laitoin mustan tiukan hihattoman trikoomekon ja jalassa piti olla mun ihanat Don Donnan mustat korkkarit, mutta lopulta en ikinä vaihtanu buutseja korkkareiks. Perus.... 

Hiuksia en tunnetusti osaa mitenkään väkertää, joten arkinen suoristus teki tehtävänsä. Mun mielestä illan asu oli aika onnistunut ja ainaki oli hauskaa! Alun sivistyneiden juhlien jälkeen lähetiin vielä jatkoille baariin, joten ilta oli erittäin rattoisa. Huh. 

Takkina mulla oli Hentsun lastenosastolta ostettu kermanvärinen lyhyt karvatakki ja laukkuna Marc by Marc Jacobs.

Ennen leffaa ohjaaja piti puheen.

Tuossa mekossa ei siis oo hihoja, vaan aluks pidin neuletakkia päällä. (Koska kuten takaa huomaatte, useimmat juhlavieraista oli iäkästä väkeä enkä halunnu heilua läpinäkyvässä pitsimekossa ennenku vasta jatkoilla :D)

Ihana siskoni Laura Guess by Marcianon juhlamekossaan. "Valitettavasti" Laukka on raskaana, joten hänen piti lähteä himaan jo kympin aikaan. Mut hyvä Avec olit silti <3

Ja jottei nyt menis ihan liian juhlalliseksi, laitan vielä next morning-otoksen! Tässä siis tulos, jonka halutettasi saavutat itsekin hamstraamalla ilmaista skumppaa enemmän kuin kolme lasia. 

Ps. No worries, kisan voittajat ja toivottu esittelypostaus meistä julkaistaan huomenna tiistaina!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.