Maanantaimoi

LET US GO

Viikon tauko.

Buuuuuu minä.

Mutta mun mieleni niin myllertää.

Ja on pitänyt istua tuntikausia ja laulaa Vanhaa salakuljettaja Laitista.

Ja tehdä mutakakkuja ja makaroonilaatikkoa.

Kaikkea semmosta ajatteluhommaa ja puhumishommaa ja heliumpallontäyttämishommaa ja pienoismallinrakennushommaa ja  kikatushommaa.

Mut jospa tästä taas pääsisin ruotuun.

Ihanaakin ihanampi Beverly Girls Vappuna Klubilla. Voi että mun sukat pyöri.

Oon sentään ostanutkin jotain, niinku kunnon bloggaajan kuuluu. Ruohonjuuresta orgaanisen shampoon ja hoitoaineen, joiden toivon pelastavan mun hiukset ja kasvattavan niistä huikeen pitkät ja paksut. Jep.

Tätä mä suosittelen kaikille! Tee mutakakku tai kaks.

Been busy lately. What i recommend for everyone now, is go out in a rainy day and do mudcake or two!

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Moikka!

Aivan ihana blogi, mun ystävä suositteli tätä mulle. En kyllä tiedä mistä se oli tän löytänyt? Selasin tän koko blogin innoissani läpi. Mukava nähdä matkakuvia ja kuvia kauniista tytöistä ja pojista. Ootte kyllä molemmat tosi nättejä! Onko teillä jotain latinoverta, kun näytätte hieman latinoille?

Tiedän kyllä ihastuksen Barcelonaan! Itse kävin ensimmäisen kerran kaupungissa vuonna 2005 ja lopulta kävinkin kaupungissa kolme kertaa vuoden aikana :D Sen jälkeen en ole kyllä käynyt, maailmassa on niin paljon nähtävää, vaikka sinnekin haluaisin takaisin. Jotenkin kun toi matkakärpänen on joskus purrut ja etenkin kun olet asunut ulkomailla, niin jotenkin sitä sielu haluaa koko ajan matkustaa, vaikka itsekin olen jo 30v ylittänyt ja ois "aika rauhoittua", kääk :D

Jatkakaa samaan malliin ja ihanaa kesää teille!

Let us go
LET US GO

Moi!

Jeee kiitos mahtavasta kommentista :) Me ollaan molemmat ihan suomalaisia, mutta varsinki kesällä kun meidän rusketushulluus on voimissaan niin jotkut luulee et ollaan vähän etelämpää :D

Barcelona on kyllä aivan ihana (ihanin) kaupunki! Kun sinne kerran menee, niin palaa varmasti takaisin. Meidänki piti aluksi olla siellä vaan 2kk, joka venyi puoleen vuoteen ja Anna jäi saman tien vielä pidemmäksi aikaa hahaha. 

Sulle kans kivaa kesää! <3

-K&A

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.