Marc Jacobs arvonta!

LET US GO

Mähän oon vallan unohtanut, että toin teillekin tuliaisia maailmalta!

Tosin en mitään suurta enkä edes kovin söpöä. 

Mutta kolme Marc Jacobsin avainperää kuitenkin.

Ja joo, ne on rottia.

Mutta ken haluaa kyseisen otuksen avaimiaan vahtimaan on enemmän kuin tervetullut ottamaan osaa kilpailuun <3

Säännöt:   Edit: Kisa päättynyt. 

-Keksi itsellesi nimimerkki

-Kirjoita kommentiboksiin postaustoive, risu tahi ruusu

-Kommenttisi voi olla myös kysymys, liittyen Annaan tai minuun, meihin, asumiseen Barcelonassa, opiskeluihin... Mihin vaan! 

-Kerro haluaisitko mieluummin vihreän vai punaisen avainperän

-Arvonta päättyy sunnuntaina 18.3 kello 24.00 ja maanantaina arvotaan voittaja

Sitte vaan napunapunapu ja jyrsis voi olla sun.

 

Kommentit

Saanasofia (Ei varmistettu)

no moi kaisa:) teidän blogihan on superihana. sähän oot nyt Suomessa right? Ois kivaa jos voisitte kuvailla Barcelonan kaduilta ihmisten tyylejä. Se ois hauskaa :)

-Saana

Saanasofia (Ei varmistettu)

ainiin ja punainen ois mun suosikki. -Saana

Moi!

Toive kuvien osalta on ihan no-braineri, eli nyt niitä kuvia siitä persialaisesta kissasta, kiitos (jep, oon aika synkkä tyyppi;) ja juttujen osalta olisi kiva kuulla lisää teidän lempimestoja Barcelonassa =)

Teillä on kiva blogi ja hienoja kuvia! Musta olis kiinnostavaa kuulla enemmän ihan teidän arkielämästä Suomessa, ja myös siitä, että miten ootte aikoinaan päätyneet maailmalle. (Mulle kelpais vihreä avaimenperä.)

Ihana ja mielenkiintoinen blogi teillä. Ja kyllä on suloset rotakin! Mulla on joku rotta/hiirivimma vissiinkin, kun ikeasta on pitäny raahata suloisia rotta/hiiri pehmoleluja ja nyt kiinnostais tuo avaimenperä. Mikä mua vaivaa, hah.

Mutta joo, semmoinen kysymys tuli mieleen, että Mitä asioita kaipaat eniten Suomessa?

Eevuska (Ei varmistettu)

Jee tää blogi on niin symppis! Te myös. Haluisin tietää, mitä töitä lähditte aluks tekemään Barcelonaan silloin kesäksi :) Mitäs muuuuta. Tykkään vihreestä rotasta.

leni. (Ei varmistettu)

Kumpi tahansa ihana käy!!:) Itse asiassa huomioin bloginne vasta pari viikkoa sitten ja opiskelukiireistä johtuen en ole ehtinyt lukea kaikkia postauksia läpi.. (tykkäsin, mut hirvee matkakuume iski!!) mutta siis aika monta kuukautta pääsin taaksepäin, enkä vielä päässyt selvyyteen keitä te oikein olette, missä te olette ja miksi olette:) elämän suuria kysymyksiä.. et joku sellainen tiivistys ois kiva. ja se ostos-video oli kiva.

Moi! <3
Annu täs:)
Mä haluaisin tietää koska te tuutte seuraavaks Poriin ja että kuinka kauan ootte Suomessa nyt? Ja ootko säkin Anna? Mulle tuli joskus superhyvä, siis maailman paras idea, et mee pitäis lähtee kanikset plus minä (Nella ja Anni tietty kans) NI LAIVALLE! Sillai et kaikki vaa varais jonku tietyn vkl, vaik jostai hamast tulevaisuudesta mut et tarpeeks ajoissa, ja sit vaa lähettäis. kui kivaa olis! <3

Jaa nii, ja mää haluisin mieluummin ton punaisen avaimenperän. :)

Rakastan teidän blogii, luen sitä aina ja kaikki tee postaukset! Pusuja!

riitu

Hei tytöt! 

Teidän palstaa jo pidempään seuranneena joku esitteylpostaus olisi kiva. :) Samoin Barca-vinkit ehdottomasti. Kaisan Jenkki-postauksista pidin erityisen paljon, muutenkin postauksista, joiden valokuvat ootte ottanu itse. :)

Vihreä rotta olisi kaveri!

puss

Saillang
Hetkiä ja retkiä

Molemmat käy!

Tapasmestoista tahtoisin kuulla lisää! Niinkun, että mistä saa kaupungin parhaat tapakset!?

 

 

Mua kiinnostaa lukea teidän elämästä jenkeissä! Myös teidän kuvien täyteiset inspiraatiopostaukset on ihania. Olis kiva tietää teistä enemmän, esim. joku esittelypostaus olis tosi jees! :) ja Marc Jacobs on MAHTAVA!! Ja noi rotat yyyyber söpöjä, tykkään punaisesta eniten. :)

mustis (Ei varmistettu)

Olisi kiva jos tekisitte postauksen, jossa esittelisitte itseänne enemmän, ihan perusjuttuja, keitä olette ja miten tunnette, ootteko töissä/opiskeletteko, mitä teette nykyisin ja mitä sitä ennen, mistä tykkäätte jne! Jotenkin vähän syvemmin kuin ihan vain parilla lauseella. En ainakaan muista lukeneeni mitään sellaista.

Molemmat rotat on kivat, mut ehkä punainen mieluisampi :)

Ratatouille (Ei varmistettu)

Teidän blogissa on mahtavan rento meininki. Olen lueskellut syksystä asti ja saanut paljon inspiraatiota!! Mielenkinto heräsi aluksi, kun itsekin oleilen ulkomailla tällä hetkellä ja olen kotoisin Suomen Satakunnasta ;)
Haluaisin myös lukea enemmän teistä itsestänne, miten olette päätyneet ulkomaille, elämästä ulkomailla, opinnoista jne. Myös juttu lemppari musiikista, leffoista, blogeista tms. olisi kiinnostava :) Vihreä on hyvä väri!! Aurinkoista kevättä :D

Sohvi.

Oon vasta löytänyt bloginne ja täähän on aivan ihana! Muakin kiinnostaisi tietää enemmän teistä kirjoittajista näiden kivojen juttujen ja kuvien takana. Risuja en osaa antaa, pelkkiä ruusuja vaan! :)

Punainen on meitsin lempiväri, joten olkoon se sitä myös rotassa.

Jensq (Ei varmistettu)

Ja täällä lueskelen säännöllisesti minäkin :) Noi teidän inspiraatiokuvat on aina hienoja, mutta enemmän toivon oikeita elämänkuvia, eli sellaisia joissa itse olette söpikset.
Vihreä rottis on cool.

veeravilhelmiina

Moi tytöt, eksyin varmaan vasta viime viikolla ihan randomisti teidän palstalle ja täytyy sanoa että I'm glad I did! 

Kivoja juttuja ja kuvia ja tyylejä, jotka vetoaa muhun. Mä taidan olla vähän mielikuvitukseton ja toivoa vähän samaa kun muut, eli jokin postaus siitä, keitä te oikein olette naisianne, hihs. Ekaa kertaa kun tänne eksyin ja lueskelin juttuja niin  luulin pitkän tovin, että tämä on vain yhden naisen projekti. Se voi tosin kertoa enemmän minusta kun teistä.. :D Mutta kaksin aina kaunihimpi!

Ainiin, ja jos luette itse jotakin kivoja blogeja, niin jakakaa ihmeessä!

ja jos onni potkaisee, niin avaimenperän värillä ei ole väliä :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.