Meitsin hima

Ladataan...
LET US GO

Mun koti on koottu kokonaan kierrätystavaroista.

Ainoastaan sänky ja matot on äidin ja isän vanhoja eli aika uusia. 

Pöydän näin roskalavalla ja pakotin mun pikkuveljen ja sen kaverin raahaamaan sen sieltä pois. Sitten vaan hionta, maalaus ja avot.

Tää asunto on oikeesti kaksio ja ennen mä asuinki tässä yksin, mut sit annoin tän välillä vuokralle ku olin Barcassa ja nyt tuossa toisessa huoneessa asuu mun kaveri Jesse. Meidän huoneiden välissä on pieni keittiö, kylppäri on eteisessä ja mun huoneesta pääsee vielä parvekkeelle. 

Kehys on Amurin kirppikseltä ja siihen kyhäilen aina tollasia vaihtuvia kollaaseja. Päiväpeiton eli vanhan täkin ostin Fidalta ja tyynyt on sieltä täältä. Oikeesti haaveilen Indiskan värikkäästä päiväpeitosta mut ei mulla oo vielä varaa ostaa sellasta.

Oho pari kuvaa on pudonnu.

Kyllä. Siinä olen minä 12- vuotiaana. Olin maailman eniten fiiliksissä kun sain antaa meidän koulun kalenterin tolle jäbälle.

Mummu, pappa, äiti ja äidin veljet <3

Nojatuoli on mökiltä. Ennen siinä oli ruma ja revennyt ruskee kangas mut minä ja Matti päällystettiin toi uudelleen. Niittikoneella...

Ikonit pappa osti mulle Käksalmen luostarista Karjalasta ku oltiin siellä pari kesää sitte. Kehykset osti mummu Tiimarista.

Kankaan löysin Eurokankaan alelaarista. Tyyny on Lexingtonin.

Pepsilooda on ensinnäki maailman hienoin! Ostin sen viime vuonna Floridasta yhestä antiikkiliikkeestä ja roudasin matkalaukussa Suomeen. Kotona purkaessani laukkua huomasin sisällä lapun "avasimme turvatarkastuksessa laukkunne, koska se sisälsi epäilyttävää materiaalia" HAH

 Kukkalaatta on se kopio Barcelonan katukivetyksistä <3

Pikkupöydän löysin mökiltä  romuvarastosta ihan likasena. Pesu vaan ja voi miten hieno se on. Keräilen kaikkii tollasia uskonnollisia esineitä. Näyttää ihan joltai alttarilta mut ei voi mitää. Oon roudannu noita kirppiksiltä, matkoilta ja osan oon saanu kavereilta sekä pari mummulta.

Pikkupupun tarina: Aikasemmin kun asuin Porissa, niin meidän viiden tytön kaveriporukka asu kaikki samalla alueella yhden puiston ympärillä. Nähtiin usein sellane ruskee rusakko loikkimassa siellä ympäriinsä ja esim. kun käveltiin baarista kotiin ni melkein aina se pupu oli kytiksellä jossain. Sitte Satu kai keksi, että aletaan kutsua pupua meidän pääsuojelijaksi ja toi kuvastaa nyt sitä. Jep! (Ja ton myös otan aina mukaan ku lähden johonki pidemmälle reissulle!)

Kun mun mummu kuoli niin otin tän yhdeksi muistoksi. Mummun isä asu Kanadassa nii tuo on sieltä.

Karttapallo on kirppikseltä ja lamppu kans. Ostin vaa ruman puunvärisen lampunjalan ja spraymaalasin sen kultaseksi. Sitte 50 senttiä maksanut varjostin kaveriks ja valo tuli! Takana näkyvä vanha pinnatuoli on kans mummun perintöä.

Korut majailee hopeisella tarjottimella ja lasilautasella. Fidalta.

Tassit on punasen ristin kirpparilta. Kynttilät äiti osti mulle Ikeasta. 

Mun uusin löytö! Meidän koulun vieressä on Wayne's Coffee ja kun siitä nyt muuttu joku muun niminen, nii nuo kirjaimet tietty otettiin pois. (Mulla on siis myös S, mut se on kaapissa) Olin menossa syömään ja kuulin ku jotku raksaäijät puhu et "lähetääs ny Repa viemään näitä tonne kaatopaikkakuormaan." Mä tietysti hyökkäsin paikalle "EEEEEEIII antakaa ne mulle!" Nii sitte ne anto ja mä kannoin kirjaimet kotiin. Oon oikeesti aina halunnu tollasia, mut en kyl tosiaan maksa jotain yli satasta mitä sisustuskaupoissa pyydetään. Siispä jes ja kiitti raksaäijät.

Ainiin ja tuolla sisällä on Kinderista saatu kilppari banaaninkuori päässä. Yks mun kallein aarre. 

Unensieppaaja. Toimii. 

This is my home sweet home. Love it.

 

Share
Ladataan...

Kommentit

_PihLa_ (Ei varmistettu)

Tosi hieno ja persoonallinen koti. Oon hieman kateellinen tuosta A-kirjaimesta... :)

ihastuttavan persoonallinen! sulla on vaikka mitä ihania juttuja tuolla, ja vitsi mikä mäihä käynyt noiden kirjainten kans!

Mäkin muistan noi kinder-kilpparit, mulla oli niitä monta, ehkäpä melkein koko setti? mut ei varmasti oo enää missään tallessa ne...:(

Saanasofia (Ei varmistettu)

vaude mikä hima! :) hei jos sulla ei oo käyttöö sille S-kirjaimelle ni mä voin adoptoida sen? :D 

 

terveisin ÄS niinku Saana

Kipa (Ei varmistettu)

Ihan törkeen siisti! Fiilailen etenkin tota pepsi-laatikkoa ja tota kirjainta. Mut noi kaikki muutkin on ihan lovelove..... Missä päin asut? :)

LET US GO

_PihLa_: kiitos kehuista, sait mut hymyilemään :) 

veeravilhelmiina: kiitos kaunis <3 joo kävi kyllä tuuri, oon niiiiin kauan halunnu tollasta ja nyt vihdoinki tärppäs :)

Saanasofia: saanaaaaa!!! Kiitos! hahah jos se vaan jää lojumaan nii sitte saat :D

Kipa: ooh kiitos! Pepsiloota oli kans kuule monen vuoden haave :) asun tampereella.

-K

Kommentoi

Ladataan...