Palaan asiaan, kun voin tehdä muutakin kuin syödä mustikoita ja halailla pyttyä.

LET US GO

Ps. Saa kertoa vinkkejä oksennustaudin selättämiseen! Mikä auttaa? Kuinka kauan tää kestää? Mikä on hyvä ruoka? Tarvitaanko lääkettä? Miksei äiti ole paikalla kun äitiä tarvitaan?

Yhyyyy.

Kommentit

il papavero

Eräs lääkäriystäväni neuvoi vatsatautiini banaania, kivennäisvettä, hedelmälihamehua, ja salamia tai vaihtoehtoisesti muuta suolaista pieninä paloina. Niissä on kaikkea vitskuista kivennäisiin ja sokeria, suolaa ja nestettä yms. Zemppiä.

Let us go
LET US GO

jeee kiitos vinkeistä, kaipa tämä tästä :) taidan kokeilla jotaki nuudelisoppaa iltapalaksi. 

-K

Vierailija (Ei varmistettu)

ei kannata mustikkaa syödä, se pistää oksentamaan! tosin se oksu maistuu hieman vähemmän pahalle sitten mutta hyötysuhde nolla :D

Mari K.

Jaffajaffajaffa! Tunnetusti rauhoittaa niitä vatsahappoja -> ei tule kaikki pihalle. Jos ja kun siis onnistuu saamaan ko. juoman pysyy alhaalla. Mut ei sitä ole paha oksentaakaan.

Vältä mandariinit, klementiinit, appelsiinit ja KAIKKI maitotuotteet. Ensimmäiset kolme jättää niiiiiin luoja ties miten kauhean maun oksennettaessa (ah ihana raskaus, hirvee himo mandariineihin ja aamusta piti oksennella. yök.) ja maitotuotteet puolestaan... Hyi luoja, kun oksentais pilaantunutta, vaahdotettua maitoa. Hyrrrr.

Mari K.

^ Ai joo, ja ruisleipä on tosi ikävä oksentaa, niitä paloja jää joka paikkaan. Pistäisin samaan syssyyn näkkärin, vaikken kokenut olekaan :D

Let us go
LET US GO

jee lisää vinkkejä :D luulen, että oon jo paremmalla puolella... ehkä... mustikoista ei ainakaan mulle tullut huono olo, mutta nuudelikeitosta sitte taas tulikin. maitotuotteita en vois ees ajatella, hyi hitto!

 ps.ehkä jo tänään postaan jotaki järkevää :)

-K

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.