Ladataan...
LET US GO

 

Enpä olisi kaksi vuotta sitten uskonut että näitä maisemia katselen joka päivä, mutta täällä sitä vaan ollaan onnellisena. Onhan matkassa ollut mutkiakin, mutta sehän on normaalia. Sehän se elämän ihanuus taitaa ollakin ettei koskaan tiedä mitä kulman takana odottaa.

Pus!

 

Share

Ladataan...
LET US GO

Päivän paras lukuvinkki on Rosa Meriläisen kolumni tän päivän Hesarista.

Olen Meriläisen kanssa samaa mieltä.

Mä ainakin haluan olla tehty jostain ihan muusta kuin sokerista, kukkasista, inkivääristä tai kanelista!

Kuvat elokuiselta Barcelonan-reissulta. Yöllinen kiipeilyretki Monjuic-kukkulalle innosti testaamaan esimerkiksi plankingiä.

Share

Ladataan...
LET US GO

Voi Anna joka pimeydessä vaellat! Olen hyvin tunnettu siitä, että en tiedosta mitä ympärilläni tapahtuu. Olen hyvin usein omissa maailmoissani varsinkin kun olen yksin. Puhelen itselleni enkä havainnoi  ympäristöäni. Hyyvin monesti on tapahtunut niin, että Kaisa on esimerkiksi sanonut että etkö nyt totakaan oo tossa nähnyt.  Olen varmaan missanut hyvinkin monta mielenkiintoista juttua. 

Nyt kyllä tuli taas todistettua, että tämä likka ei paljon ympärilleen katsele. Kaikki lähti siitä, että oon jo kauan halunnut tutustua livenä Diptyquen kynttilöihin ja tuoksuihin, koska olen niin monesta paikasta niistä lukenut. Olin kuitenkin kokoajan kuvitellut, että eihän niitä täältä Barcelonasta saa. No kyllähän niitä saa! Kävelin tuossa yks päivä meidän erääseen kantapaikkaan, jossa käydään noin kerran viikossa syömässä tai vain istumassa iltaa. Kävelin siis ihan muina miehinä ja muistan vielä kun ajattelin, että enpä ole tullut huomanneeksi samaisella kadulla olevan noinkin söpö parfyymipuoti. Kun mulla oli luppoaikaa ajattelin miksi en menisi sisään. Ja siellähän niitä oli!  Hyllyittäin Diptyquen kynttilöitä ja tuoksuja! Just. Mä siis kävelen joka viikko tuota katua, mutta en oo ikinä nähnyt tuota kauppaa. Kysäsin vielä myyjältä, onko kauppa kenties uusi? Eikä se tietty ollut... No parempi myöhään kuin ei milloinkaan! Ja tulipahan ehkä ratkaistua yksi joululahjaongelma.

Niin ja ne tuoksut oli ihania! Ymmärrän kyllä  miksi niin monet ovat hullaantuneet niihin. Onhan ne tyyriitä, mutta niin hyväntuoksuisia. Katsotaan, seuraava hajuvesi voisikin hyvin olla Diptyquen.

Pus!

 

  

Share

Pages