Pikavippi=Vikatikki

Life and problems

ALKU ITKUT

Jepjep pikavipit vois kieltää lailla.  Kuka viisas on sanonut et "raha ei tee onnelliseks". On meinaa ollu harvinaisen väärässä. On onnea toki todella paljon muutakin , kun raha , mut kyl raha ny tekee onnelliseks. Kyl pikavippi firmat tietää, että raha tekee onnelliseksi. Sen takii ne niin perkeleen hyvin menestyykin.

KIERRE ALKAA

Helppo ja nopea tapa saada 50 eurosta ylöspäin rahaa heti käyttöön. Helvetin kauheella korolla.Ihmisethän o vietävissä "otan tnää 50 euroo saan opintotukee satasen ni maksan sen siitä pois" joo meneehän se noin. Kun taas ensikuussa tarvit rahaa otat saman 50 euroo ja jos pahempi rahapula iskee otat jo toista 50 euroa perään. Olet velkaa siis 100 euroa + kulut noin 25 euroa. Pieni hetki aivojen raksutusta " Mistä helvetistä tollaset rahat maksan ko tienaan vaan 100 e kuussa"  siinä vasta kysymys...

TOUHU PAHENEE

Lopultahan tää touhu menee yleensä siihen että vippiä vipin perään. Lainaa lainan maksuun ja korot vaan kasvaa. Ei tossa ole mitään järkeä. Eipä elämässä muutenkaan aina ole järkeä.Kuten jo alkusanoissa sanoin raha tekee onnelliseksi siitähä tää kaikki johtuu. Aina kun on rahaa voi tehdä mitä haluaa. Rahalla voi tehdä olonsa mieluisaksi jokaisella on omat mieltymykset ja suurimman osan mieltymykset löytyvät jostain rahalla. Toisilla pelit toisilla viina toisilla matkailu. Sama se mikä lähes kaikkeen raha on avain. Ja pikavipin ottaminen on vain yksi 15 minuuttia kohti tilin saldon kasvatusta, jolla sitä onnea voi yleensä luoda. Paskempi homma onkin sitten kun rupee ne vipit jäämää rästii kunnolla. Kunno viivästys korot kolme muistutusta kirjeellisesti. Siirto sisäseen perintää, käsittely oikeudessa, määrätän ulosottoon  ja alkuperänen kiva 100 euron pienlainas on jo korkoineen ja kuluineen 200-500 pikku velka. Kun on siitä 20 eripaikasta kerinnyt ne vipit ottamaa  niin on kiva 4-10 tuhannen velat. Näin nää hommat etenee

MIKSI

Moni kysyy miksi? Miksi joku ottaa näitä vippejä? Miksi nykyajan nuorilla ei ole itsekuria niin paljon että pärjäävät pienemmällä.

RIIPPUVUUDET

Alkoholismi vie helvetin paljon rahaa helppo tapa joutuu kierteeseen. 50 euroo illan alkuiltaan. Baariin kun lähdetään yks 100 euroo et saadaan hieno ilta ja paha olo pois.

Peliholismi yksi pahimpia vippikierteeseen lyöjiä. Pelaaminen on kallista ja pelaajan päässä on aina yksi ajatus kerta vielä kyllä se nyt joskus osuu. Hyvällä tuurilla tonni tappioputken jälkeen voitat 1100euroo ja oot peräti 100 e voitolla. Kehut muille et voitit 1100euroo nyt on varaa tehä vaiks mitä. Todellisuudessa oot vaan sen 100 euroo voitolla ja senki perjaatteessa tappiolla kun katot vippiesi korot. Tappiot kovenee, panokset nousee, velat kasvaa, luottotiedot menee ja elämä kusee.

Suomi on helvetin kallis maa

Oot 18 asut omassa noin 400euron yksiössä. kela antaa opintotuen ja asumislisän joka kattaa sulle sen 440euroo kuukaudessa, jos sun vanhemmat ei tienaa liikaa. Mikä vitun oikeus kelalla on vähentää opintotuesta euroakaan , kun asut omillalisi vanhempien tulojen perusteella. Ei mikään pakota sun vanhempia maksaa sulle eurookaa, vaiks ne tienas 80 000 vuodessa, sen jälkeen ko täytät 18.  Sun opintotuki ja asumislisä menee siihen vuokran maskuun. Mistä sitten raha ruokaan auton kuluihin sähkölaskuihin vesimaksuihin puhelinlaskuun jnejnejne. Eka viisas idea varmaan  " Mee ny sossupummi töihin" Milläs menet töihin ? "Tarvii olla kokemusta että pääset töihin" valitetaan että nuoret ei hae töitä. Ei kaikki varmaan , mut ne ketkä hakee tietää myös sen kylmän tosiasian että eipä niitä töitä niin helpolla saa. Tarvii olla koulutus ja koulutuksen lisäksi mielellään vielä kokemus suurimpaan osaan paikoista.

MAINOSTUS

Joka paikassa mainosta mainoksen perää. Ohjelmien välissä, radiossa, lehdissä, kaduilla ja kaikkialla. Massa mainostuksella kunniaan..

 

 

LOPETUS

Näin nää hommat ny etenee sit en pyytel anteeks tylyi ankeit mielipiteitäni olen sitä mieltä mitä olen. Ei mun mielipiteet tästä nyt toistaseksi muutu ja kirjottasin pidempääkin mut armeijan harmaassa arjessa ei aika riitä pidempään. Sori kirjotusvirheist mut en oo mikään kirjailija ;)

 

 

 

Share

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Asiat sujuu ihan varmasti, kun lopettaa tekosyiden keksimisen ja ottaa vastuun omasta elämästään. Töitä löytää, jos on aktiivinen. Reipas asenna ja hymy riittävät ensimmäiseen työpaikkaan. Parempiin hommiin pääsee sitten sitä kautta vähitellen. Asenne ratkaisee!

Vierailija (Ei varmistettu)
Vierailija (Ei varmistettu)

<a href="http://google.fi" rel="nofollow">google</a>

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.