Ladataan...
Liikuta Mua!

Tosissaan eilen mulla alkoi työharjoittelu kauneushoitolassa jossa tein tammi-maaliskuun jo ensimmäistä työharjoittelua. Tuttu paikka siis ja tutut työkaverita ja osa asiakkaistakin. Tää pesti on vaan kuukauden mittainen ja lähes täysi on kalenteri joten mun päivät on 10-18.00 työntäyteisiä. :) Opettelen tähän yhden uuden hoidon, muuten teen 2h täydellistä kasvohoitoa ja tais olla pari jalkahoitoakin. Aamusin ei paljon ehdi touhuta vien Aarnen yhdeksäksi päiväkotiin ja ajan sieltä auton kotiin ja kävelen töihin. Näin siksi koska meidän päiväkoti on toisella puolella kaupunkia ja työpaikka on keskustassa sielä taasen ei oo parkkiksia. Tänään pääsin vähän aiemmin töistä niin kävelin kotiin kiertotietä niin sain vähän lenkkiä samalla. Eilen soi myös puhelin, että olisin kirpparipöytä jonossa seuraavana, huomenna alkaa pöytävuokra ja sain jo laatikollisen eilis iltana hinnoiteltua. Toivottavasti niillä pääsee alkuun jatketaan sitten huomenna taas hinnoittelua.

Aurinkoista viikkoa kaikille 

Nette

Share

Ladataan...
Liikuta Mua!

Huomenna alkaa taas arki, mulla alkaa myös kuukauden työjarjoittelu kauneushoitolalla ja loppu rytistys ennen ensimmäisiä näyttöjä. Viikonloppu meni poikien kanssa kun iskällä oli jätkien kanssa lätkäturnaus. Lauantaina koukattiin mun äiti mukaan ja käytiin katsomassa pari peliä. Pojat oli vähän ihmeissään kun iskä viipotti luistimilla. Ilmari jakso ekaa kertaa katsoa molemmat matsit, kun taas Aarne keskittyi enemmän tyttöjen jallitteluun katsomossa. :) Käytiin vielä poikien kanssa mummolassa saunassa ja ajeltiin kotiin nukkamaan. Meillä on ihana tilanne kun molemmat mummolat on 30km säteellä, niin nähdään melko usein. Iskällä menikin vähän myöhempään. :) Sunnuntaina syötiin aamupalat ja esivalmisteltiin lounas uuniin ja lähdettiin poikien kanssa ulkoilemaan. Hyi että siellä oli kylmä, olin laittanut pojille vaan lippikset onneks Ilmari haki sit molemmille pipot ja hanskat kotoolta. Omat liikkumiset ollu aika vähällä viikonloppuna, jotenki sellanen olo et vois ilemmalla mennä lenkille. Nyt vielä vähän kotitöitä ja chillailua jätkien kanssa. 

Nette

 

Share
Ladataan...

Ladataan...
Liikuta Mua!

Kasaantuneet kotityöt ahdistaa, en ole koskaan ollut mikään kovin järjestelmällinen ihminen, maalailen mielummin suuria linjoja kuin tarkkoja yksityiskohtia. Sama pätee kodinhoitoon, avomieheni on paljon pikkutarkempi ja sekös meillä välillä hiertääkin. Jostain syystä musta on viimeaikoina tuntunut että kanavoin aikani jotenkin väärin, kotityöt on kasaantunut yhtä paljon kuin parittomien sukkien vuori olo-huoneen nurkassa. Kirpputori kamat on ollut puolivuotta makuuhuoneen nurkassa. (sen kasan kyllä kävin viime viikolla lävitse ja jonotan kirppispöytää.) Keittiön pöydät notkuu turhista tavaroista ja joka paikka on pölyn peitossa, myönnän että ottaa päähän. Ulkona on ihana ilma ja tekisi mieli vaan ulkoilla. Koulutehtävät on kasaantunut viikonlopuille ja ne olivat juuri ne päivät mitkä tavallaan lupasin pyhittää perheelleni. Mietin jo siivojan palkkaamista, mutta ei kyllä nyt ole ylimmääräistä rahaa liiemmin. Ajattelinkin tehdä itselleni ns. Viikkosiivous listan ja vähentää vielä enemmän tavaraa jotta jonain päivänä voisin lenkkeillä hyvällä omallatunnolla huushollaamisen sijaan. 

Onko jollain käytössä tällainen siivouslukkari?

Helpottuiko arki?

kuva on lavastettu koska tossa ei ole edes puolia todellisuudesta.

Nette

Share

Pages