Maailman paras muotilehti

On tietenkin Fruits! Japanilainen katutyylilehti yli-inspiroi joka kerta, kun se kolahtaa luukusta. Ja on ainoa lehti, jota en aio milloinkaan viedä kierrätykseen. Fruitseja voi katsoa aina uudestaan ja uudestaan, ei väliä minkä vuoden mikäkin numero. Fanitan japanilaisten kykyä tuupata samaan asuun paljon väriä, kerroksia ja kuoseja. Jos itse yritän samaa, näytän joulukuuselta. 

Tässä pari valikoitua Fruits-suosikkia: 

Rakastan oikeanpuolimmaisen tytön poikamaista yhdistelmää: punaista knallia, poolopaitaa ja lököfarkkuja. Ihana!

OOttaisin raitatakin ja mekon heti omakseni. Ja mikä parasta, niihin ei ole yhdistetty MUSTIA sukkiksia (helmasyntini), vaan kolmatta kuosia. 

Ja taas ihana yhdistelmä: keltainen naisellinen hattu ja rullatut lököfarkut korkkareilla. Siinä missä useammat jättäisivät asun tähän, lisää japanilainen tyylityyppi farkkujen päälle vielä läpinäkyvän alushameasian. 

Tätä en lähde edes analysoimaan. Kävelevä taideteos, mutta ei silti mee överiksi. Ainakaan japanilaisen päällä.

Kommentit

(Ei varmistettu)

Hei Liisa, tiedätkö onko olemassa muita japanilaisia katumuotilehtiä kuin Fruits? Fruits on ihana mutta tätä nykyä omaan makuuni ehkä hieman liian, öö... "villi".

Liisa Jokinen

En tiedä muita, joita saisi tilattua Suomeen tai ostettua täältä päin. Tosin en ole hirveästi etsinytkään, kun fanitan Fruitsia niin innokkaasti:) Japanissahan katulehtiä on vaikka millä mitalla. 

 

 

minna

Fruits on ihan huippu, mulla on tästä ne kirjat ja niitä tulee selattua aina tosinaan, vaikka ne tosiaan on hankittu vuosikausia sitten... (:

bubble
Fiction is my thing

Fruits on ihana, vaikka lehti ei sinänsä oo mulle kovin tuttu. Kirjat kuitenkin löytyy, samoin Tokyo Look Book, joka on täynnä jännää tietoa aiheesta ;) New York Look Book on ollut ostoslistalla jo pari vuotta, joskohan pian saisi sen hankittua.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.