Äidin remppa osa 2

Moms renevation part 2. Kitchen and bathroom.

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Himpskutti kun näyttää hienolta! Parasta on tuo wc- allas. Vai onko se kylpyhuoneen? Mistä olette löytäneet tuota putkea, josta se on rakennettu? Ja lisää kuvia kiitos!
-Jooni-

Vierailija (Ei varmistettu)

Mistä löytyivät nuo ihanaiset lankavetimien näköiset vetimet keittiön kaappeihin?

Pieni lintu (Ei varmistettu)

Ihastuttavalta vaikuttaa - sauna on kaunis lasiseinän takana <3

www.pienilintu.blogspot.com

ulappaliitäjä (Ei varmistettu)

Ihan ensinnäkin, upea tämä sinun blogisi... Odotan aina kärsimättömänä uutta päivitystä! Seuraan vain muutamaa blogia tiiviisti ja tämä on kyllä ehdottomasti niitä suosikkejani. :) Toiseksikin, on aina mukavaa huomata että muillakin sanat ''sisustus'' ja ''koira'' mahtuvat samaan lauseseen, harmittavan usein kun sitä kuulee kommentteja siitä, ettei ihmisellä voi samanaikaisesti olla lemmikkejä ja kaunista kotia. Ja kolmanneksi, varsinaiseen aiheeseen, on muuten todella kaunis sauna kuvassa! :)

http://ulappaliitaja.blogspot.com

Netta-Natalia

Jooni: Kylppärin allastaso. Vessaa ei tässä kämpässä ookkaa erikseen. Putket on kai ihan jostai putkiliikkeestä? En tiedä ku äiti on noi hommannu. Yhdessä suunnitteltii ja sitte annettii liikkeeseen  mitat ja tekivät siellä valmiiks. Lisää kuvia tulee, kunhan projektissa edetään :D

Vierailija: Vetimet löytyy Helamestareilta.

Pieni lintu: Sauna on ihana. Sinne tulee vielä kaks saunajakkaraa tonne päätyseinälle, että sen verran on vielä kesken.

ulappaliitäjä: Kiva kuulla kauniita sanoja, kiitos :). Kyllä meidän koti ei olis mitään ilman Penniä. Mää en oikeen usko tuohon väittäään että ei vois olla molempia yhtäaikaa, ne on vaan turhia ennakkoluuloja. Tokihan on niitä koiria jotka järsii ja hajottaa kaikki, mutta yleensäkkin sillon ne on joko pentuja, eli vaihe menee ohi, tai sitten se on omistajan laiskuutta, kun ei keksi koiralleen virikkeitä. Sauna on kyl hieno. Huomenna pääsen testaamaan sen. Vielä ku se valmistus lopullisesti.

Tasaraita (Ei varmistettu)

Oi, ihanat!! Mitä matskua tuo päätyseinä lauteissa on, siis tuo valkoinen? :) se näyttää tosi hyvältä! ja sun äidillä on kyllä tosi hyvä maku, niinkuin sinullakin! Mii laik lot!

tasaraita.blogspot.com
ainooverkkokauppa.blogspot.com

Netta-Natalia

Tasaraita: Lauteet on haapaa. Eli ei oo valkoset kuitenkaan, mutta melko vaaleat kyllä. Äitillä on vähän (tai vähän enemmän) käytetty henkilökohtaisen suunnittelijan apua ;D. Ja meillä on joltain osin tosi samalainen maku, vaikkakin toisissa asioissa taas sitten ihan erilainen. Vaikka tätä remonttia ja suunnittelua äitille tehäänki, niin väkisinhän sieltä toki se mun "juttu" näkyy.

Vierailija (Ei varmistettu)

Upealta näyttää! Ja kiva blogi sulla, seuraan päivittäin :) Mutta mikä ihanuus on tuo keittiön hana? Tahtoo samanlaisen..

Netta-Natalia

Vierailija: Kiitos kehuista, blogi ja remontti sellaisista. Hana on Damixan Orbix.

Anujohanna (Ei varmistettu)

Mahtavan näköistä! Odotan innolla lisää kuvia :) Mistä tuota vanhan näköistä lautaa voi hankkia? Muistatko hintaa?

Netta-Natalia

Anujohanna: Se on ihana uutta höyläämätöntä lankkua, joka on käsitelty vanhannäköiseksi.

Rillirousku (Ei varmistettu)

Aivan hirvveen hirvveen nättiä!

Netta-Natalia

Rillis: Haittaakse?? Thäng juu ja puspus :)

Anujohanna (Ei varmistettu)

Ne-Na: millä lankku on käsitelty? Miten käsittely tapahtuu, tuleeko lankusta nopeasti vanhannäköistä?

t. blondi ;)

Netta-Natalia

Anujohanna: Totaa, toi on kai käsitelty ihan vaa sillee, että Ikean semmosta "mustaa maalia" on lantrattu vaa tarpeeks. Eli toisin sanoen se on vesi/maali sekotusta ja sitte siihe on vedetty vaha tai joku suoja päälle.

modernekohome (Ei varmistettu)

Yhdyn edellisiin, aivan mahtava tuo puinen allastaso(ko se oli?) Inspiroiva blogi muutenkin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.