Etsivä löytää

Tänään ei ois millään jaksanu pistää nokkaansa ovesta ulos, mutta sain tsempattua kuitenki itteni kirppiskierrokselle. Ja kannatti kyllä lähteä. Löysin hyvässä kunnossa olevan vanhan konjakin värisen nahkalaukun hintaan 10€!! Vanerisenlaatikon josta pulitin myös 10€ ja joka löytää paikkansa mun työpöydän alta vetämään kiduksiinsa kaikki kansiot, paperit ja koulukirjat. Sekä pienen metallikorin (10senttiä), pitämään tallessa tyhmät laskut ja muut kirjeet.

Todays flea market finds. Big leather bag in perfect condition cost only 10€!! Old plywood box also 10€ and little wire basket 10cents. Not bad.

Kommentit

mar (Ei varmistettu)

Löysin jonkin aikaa sitten melkeinpä identtisen nahkalaukun Seinäjoelta, hintaa 1€! Ihania löytöjä muutkin!

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi hemmetti, kateus! Miten jotkut tekee tollaisia löytöjä? Mä en koskaan.

Netta-Natalia

mar: No euro on kyllä hyväkuntoisesta oikeasta nahkalaukusta ihan naurettava hinta! Hieno löytö siis. Mulla ei oikeasti oo ees tarvetta tuollaselle isolle reissukassille, kun omistan jo yhden mustan nahkaisen, vaan ku oli niin halpa ja ihana :D

Vierailija: Vaikee sanoo... Kannattaa käydä pari kertaa viikossa kiertää kirpparit, niin kyllä sieltä joskus jotain kivaa löytyy. En määkää läheskää joka kerta löydä yhtää mitää.

MushuThaLohari (Ei varmistettu)

Oi vitja tuota laukkua! Aivan ihana!

Kesätyttö/ pinjasdiary.blogspot.com (Ei varmistettu)

ihanaihanaihana laukku! just sellane mitä oon pitkään kattellu, mut en oo uutena kalleuden takia pystynyt ostamaan. taidanpa siis suunnata kirpparille :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Upee laukku! Ja hieno myös toi kori, eikä oo maksanu mitään. Voi kun tekis itsekin joskus noin hyviä löytöjä. Täällä Tampereella hinnat on kirppiksillä noussu ihan pilviin, harvoin enää löytää mitään kivaa muutamalla eurolla, saatikka 10 sentillä. Käy vähän kateeksi! :-)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hihi, eilen tuota laukkua pyörittelin käsissäni niin kauan ja kauan Jupiterissa...mutta jätin sen sitte sulle ;) Terkkuja! Upee löytö! Jätin sen sinne oikeestaan rahan vähyyden takia. /JohannaKoo

annemi

Oioioi! ihana laukku :) tein itsekin tänään Herttoniemen pihakirppiksellä kivoja löytöjä - nyt kun on taas kevät ja ulkokirppiksiä niin itse aktivoidun aina ihan eri tavalla kiertelemään niissä.

 

TipAM (Ei varmistettu)

GREAT finds! Am impressed. Must go out flea shopping a bit more often! :-) PS Loving the new blog.

Tip (@apartmentdiet)

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, löysin tämän sinun blogin sattumalta kun googlettelin "Vaasa brunssi" (johti Sweet Vaasan postaukseesi :D ), anyways, selaisin hieman taaksepäin postauksiasi, teillä on kaunis persoonallinen asunto! :) Oletko tämänkin postauksen ihanat kirppari aarteet löytänyt ihan näiltä Vaasan kirppareilta? Musta tuntuu etten ikinä löydä mitään kun käyn pyörähtämässä perus Ewa & Adam ja Suvikirppiksellä, missä sä tapaat käydä?
Ps. Innolla odottelen mökki-rempan kuvia, täällä myös "huvilan" (näin vaasalaisittain) metsästysprojekti käynnissä!

Kaisa

James (Ei varmistettu)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.