Marmoria

Ladataan...

Meillä on ihan tajuttoman kylmä nyt, kun pattereitakaan ei vielä saa päälle. Nappasin kirpparilta mukaan kolme marmorikynttilänjalkaa, että saadaan ees jostain vähän lämpöä. Pitäis toteuttaa se aiemmin postaamani Annaleenan ideakin. Vaan ei muuta kun villasukkaa ja -takkia päälle, nii tarkenee.

Yesterday I bought some marble candle holders from the flea market. I hope they would warm me up a bit since I'm freezing out in our apartment.

Share

Kommentit

phocahispida

Ohoh! Hieno kirppislöytö.

Katsoin ensimmäisen kuvan perusteella ensin, että siinäpä on hienosti marmorin näköisiksi saadut kynttilät.

Netta-Natalia

phocahispida: No katos, näyttää muuten aika pahasti siltä, niinku ne ois kynttilät. Varsinkin tuo pisin :) En ajatellut ollenkaan, ennen ku sanoit.

Maiskis (Ei varmistettu)

Ihanan näköistä! Mä vasta löysin sun blogin mutta huomaan lukevani uudestaan ja uudestaan kaikki jutut, kun ne on vaan niiiiin kivoja! Ja nää kuvat! Tykkään. Selailen sun juttuja ja päässä pyörii vaikka mitä ideoita ja sit kun herään todellisuuteen ja katson ympärilleni, huomaan että eihän ne meille sovi.. Ainakaan vielä :) Kiitos ihanasta blogista!

Coco
Coco Sweet Dreams

Heippis! Hih, mulla on tuolla laukun pohjalla samanmoiset mutta sellaiset pallomaiset marmorituikkukupit, lainasin mummilta. :) teen omista kans postausta ihan pian! Marmori on niin kaunista, sitä tais olla paljon 90-luvulla myös.

Nouseva Myrsky

Voi että miten nätiti kynttilänjalat! En yleensä oo kovin innoissani marmorukuosista, mutta tää kyllä toimii.

näköisiä kulmia/hanna (Ei varmistettu)

Ihanat, marmori näyttää juuri nyt kauniilta, viisi vuotta sitten oli toisin:).

http://reelinki.blogspot.fi/ (Ei varmistettu)

Mulla on melkein samanlaiset :D Ostettu tänä kesänä tai melkein saatu (euro viisikymmentä) kierrätyskeskuksesta ja samaisesta paikasta ostin vuosikellon jonka tyylin apinoin sinulta. Postasin vähän aikaa sitten hiukka samanlaisen kuvan asetelmasta, hauska sattuma. T. Terhi

Valencia (Ei varmistettu)

Postasin vähän aikaa sitten hiukka samanlaisen kuvan asetelmasta, hauska sattuma. T. Terhi http://www.192-168-1-1.co http://www.routermobile.com http://www.19216811.co http://www.192-168-1-1.mobi

Kommentoi

Ladataan...