Onko teillä ollut ikävä

...edes vähän? Mun täytyis kai kloonata itteni, jotta ehtisin joka paikkaan missä pitäis just nyt olla. Poden huonoa omaatuntoa blogin ja teidän laiminlyönnistä. Juttuja kyllä olis varastossa, mutta mistä aikaa? Tarvitaan pari tuntia lisää vuorokauteen.

Have you missed me? I'm so busy right now, and I'm sorry for failing my blog and you guys. There should be few more hours in a day.

 

kuva

Share

Kommentit

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Ikävöity on! Kerro pian asuntokuulumisia.

backyardbambie

Siirrä kelloa vähän taaksepäin! ;)

Juttujasi kaivataan!

Netta-Natalia

Kati: Minäkin oon ikävöiny tänne. Asuntokuulumisia, niitäpä ei paljoa ole. Kodittomana mennään siis edelleen. Seuraavaksi kai pankkiin vie tie.

backyardbambie: Se kun toimiskin. Voishan sitä aina herätä tunnin aiemmin ja valvoa myöhempään, mutta se taitas kostautua, kun nytkin jää unet liian lyhyiksi. Yritän päästä mahd pian kirjoitteleen juttua synttäreistä, häistä ja  kotoa ja muualtakin :)

Karoliina/MoodSwing (Ei varmistettu)

Voih! Niin tuttu tunne täälläkin. Oma blogi ollut tauolla aivan liian pitkään. Paineet on kovat, samoin yritys löytää jostain lisätunteja. Mistä??! Toiv. kaikki lukijat eivät ole kaikonneet, mietin minä.
Mutta don't you worry, me täällä ainakin innolla odotellaan sun postauksia emmekä ole unohtaneet! :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Ikävä on ollut;) Itsekkin tarvisin nyt vuorokauteen lisää tunteja kun muutto lähenee ja tarvisi tehdä kaikkea ja kaikenlaista ennen sitä.

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com

Kommentoi