Pieni asia, iso ilo

Pienistä ja hölmöistä asioista sitä voi ihminen olla iloinen, mutta kyllä kuulkaa melkein päästin liraukset housuun, kun vihdoin viimein löysin Pennille täysin mustat ruokakipot. Eihä niitä odoteltu vastaan tulevaksi, kun parisen vuotta. Mötkylä ei niinkään välitä väristä, kunhan lautaselle ilmestyy kello 16 tienoilla murkinaa, niin on tyytyväinen. Ja ei, ei meillä oikeesti syödä maton päällä.

I'm so happy. After a long search I finally found black feeding cups for Penni. She doesn't really care about the colour, she's just happy to get her food.

Kommentit

Marika/madeinlakeus (Ei varmistettu)

Tyylikkäät on!

Meidän ruokakipot ovat keraamiset, ulkoa mustat ja sisältä valkoiset. Oikeasti ne ovat isohkot murokulhot. Peräisin Clas Ohlsonilta eli sellainen vähän edullisempi valinta.
Aika kauan sai etsiä siistejä ruokakippoja, eläinkaupoissa ei kivoja ollut ja useat tavalliset keittiöastiat eivät olleet tarpeeksi painavia ja tukevapohjaisia.

Enne

Hei mahtavaa, haluatko vinkata  mistä moisia aarteita voisi löytää?

Netta-Natalia

Marika: No Pennille pitää olla sen verta isot kupit, ettei oikee normi astiapuolelta löydy. Ellei sitte ois jotai salaattikulhoa ostanu :D Mut siis kannatti ootella, eikä ostaa mitää kompromissiratkasua.

Enne: Noi on Kärkkäiseltä. Ja ne oli jonku semmosen merkin, jota saa tyyliin joka marketista, mutten ny muista minkä.

Marika/madeinlakeus (Ei varmistettu)

Siis on tämä meidänkin hurtta 25kg eli ei ihan pienet murokipot ole. ;) Salaattikulhojakin samaa sarjaa löytyi, mutta se oli jo liian iso. Ellei sitten vesikipoksi.

Kärkkäinen on kyllä ihme paikka. Ikinä en ole käynyt, kun en ole lähellä asunut. Mutta kaikki siitä puhuu ja ilmeisesti sieltä sitten löytää ihan kaikkea? :D

Henna Huuskonen

Tosi kivat! Koiran kuppin löytäminen on ollut itselläni tuskan ja työn takana. Kaikkialta löytyy kyllä fuksian ja neon vihreän värisiä kippoja, joissa komeilee tassujen ja luiden kuvia..... tämmöset omistajallekin mieluiset olis kyllä hakusessa.

Ruusiili (Ei varmistettu)

Hienot on kupit, mutta niin on räsymattokin! Mistä olet löytänyt, vai onko kenties sukulaisten käsialaa? Meillä on hakusessa matot uuteen asuntoon, mutta koirallisina emme halua vaikeasti pestäviä.

LauraL (Ei varmistettu)

Myöskin matosta kyselen, mistä moinen kaunokainen?

Netta-Natalia

Ruusiili & LauraL: Matto on miehen tätin tekemä :)

Vierailija (Ei varmistettu)

No eihän miehen tädiltä saa tilattua? ;)

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.