Rakkautta ensisilmäyksellä

Tänään piipahdin käymään vielä mun vakkari osto- ja myyntiliikkeessä. Se on maanantaisin suljettu, joten käyntiä joutui venyttämään tähän päivään. Tavara siellä vaihtuu melko huonosti, tai ei ollenkaan, johtuen jo vuoden olleesta loppuunmyynnistä. Tiesin jo valmiiksi mitä olin menossa hakemaan, mutta mukaan tarttui muutakin. Menin ostamaan vanhaa koulutuolia, josta maksoin 1€. Olisin tahtonut useammankin, mutte ei löytynyt samanlaisia. Iskin myös silmäni ihanaan vanhaan matka-arkkuun, jota ei ole siellä aiemmin ollut. Se oli rakkautta ensisilmäyksellä. Oikeastaan ehdin jo lähteä liikkeestä ilman arkkua, mutta oli pakko kääntyä takaisin, sen verran alkoi kaduttamaan. Kyljessä oli hintalappu 60€, siitä 30% alennus ja vielä, kun oikeen oltiin reiluja, niin pyöristettiin 40€. Onhan se kalliimpi, kun mitä yleensä laitan rahaa kirpputoreille tms. Mutta sanoisin silti, etten varmasti tuohon hintaan olisi löytäny samanlaista, yhtä kaunista. Rakastan sitä. Se taitaa lähteä mun mukaan uuteen kotiin, jossa se pääsee tämän sohvan kaveriksi. Vai mitä tuumaatte, sopisko ne yhteen?

Today I had a little visit at my favorite antiquarian. I had to go there today since it's not open on mondays. Exchange of the stuff in there is not that fast or it doesn't happen at all since there have been closing-down sale for a year now. I knew what I was getting from there but still I got something else as well. I went there to buy an old schoolchair, which I paid 1 €. I would've wanted many of them but I didn't found similar ones. I also had my eyes on this old trunk which was a new finding. It was love at the first sight. In fact, I left the store with out the trunk but I had to go back there and get it. It had 60 € price tag on it, with 30 % discount and some fair teamspirit from the salesman, it came down to 40 €. It is much more expensive that I would normally pay for anything at the fleamarkets but I'm sure that I won't find any other trunk that is so beautiful for that price or less. I love it. I think it is coming with me to my new home where it can accompany this couch. Or what do you think, will these two make a match?

Kommentit

Lourdes (Ei varmistettu)

Mää rakastan tätä!!

Vierailija (Ei varmistettu)

Onpahan kyllä eri nätti arkku!

Oon metsästänyt jo aikani jonkinmoista näpäkkää arkkua sohvapöydäksi mutta tuppaavat olemaan niitä kuusipuisia ihanuuksia. Eihän niissäkään tietysti mitään vikaa mutta... ;)

Tuo sopii teille ku nokka naamaan!

AnneVee (Ei varmistettu)

Mistä ihmeen osto- ja myyntiliikkeestä löytää tällaisia aarteita?!! Oon kade!

Netta-Natalia

Lourdes: Arvasin sen :)

Vierailija: Sopii kyllä tänneki, saapa nähä raaskiiko sitä viedä täälä poijes

AnneVee: Vaasassa on yks semmonen iso osto- ja myyntiliike. Oikeestaan se on semmonen iso halli, ja hinnat siellä on kirpputorien tasoa, jopa halvempia. Jos on Vaasassa käyntiä, niin kannattaa ehdottomasti poiketa siellä.

calypso (Ei varmistettu)

Ai mikä iso osto- ja myyntiliike? Onko mulla menny ihan ohi tommonen, et Jupiteria varmaankaan tarkota kuitenkaan? Vai Omatori? Musta tuntuu että se on sellanen iso roskis, josta tosin joskus harvoin löytyy jotain kivaa jos oikea onnenkantamoinen käy.

Netta-Natalia

calypso: Siinä SPR:n takana, eli Jupiterista tien toisella puolella. Siinä lukee isolla että antiikkia, toimistotarvikkeitä yms... Mun mielestä omatori on just paras :D Teen sieltä melkein kaikki löytöni, mää oon kai erikoistunu noihin Romujen kaiveluun :D Mulla iskee siellä aina kauhee hinku kaivella kaikkee. 

Mimmu (Ei varmistettu)

Hienosti sopivat! Oon muuten todella kade sun tarkasta kirpparinenästä!

Vierailija (Ei varmistettu)

tuo kyllä sopii loistavasti tuonne. jos raahaat rumanankanpoikasen uuteen kotiin, sopisi sen nahkasohvan kaveriksi.

ps. kiva blogi ja ihana koti!

Virmixet

mullapas on samanlainen!!! mut se on kyllä ihan peritty. ja siinä on punasella maalattuja merkintöjä.

Vierailija (Ei varmistettu)

Moi! Näin kuvia sun kodista Avotakassa, tosi hieno :) Mistä toi taulu on? Tuntuu, että ton tyylisiä on nykyään joka paikassa ja haluaisin oman :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vielä edelliseen: tarkoitan siis tuota isoa mustavalkoista tekstitaulua :)

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.