Syrjähyppy

Täällä on ollut viime päivinä melko hiljaista. Syynä on kai mun syrjähyppy muodin puolelle (ja kouluviikko(ja pääsiäinen)). Kumma homma, että se mielenkiinto muotiin iskee entistä enemmän näin joka kevät ja tänä keväänä jostain syystä vielä entistä kovempaa. Oon siis viettäny enemmän aikaa selaten muotiblogeja ja -lehtiä, kun ollut sisustuksen parissa. Viime kauppa käynnillä nappasin mukaan mulle uuden lehden nimeltään Tush. Siinä oliki verkkokalvoille kunnon tykitystä.

I've been cheating decoration with fashion. That's why I haven't updated my blog lately. The pictures above are from the inspiring Tush magazine

Share

Kommentit

Tämä siis (Ei varmistettu)

OMG! Löysin just mun suosikkisisustusblogin. EN KESTÄ!!

n (Ei varmistettu)

Kaikki mitä haluan sanoa on v a u .
Pitänee kuitenkin vähän selventää, sillä tuokin kuulostaa turhan laimealta.

No niin ensinnäkin: makaan peiton alla kuumeessa ja muutenkin huonossa hapessa, joten jos kuolen tää blogi on kuolinsyynä. Nimittäin tämmönen hengen haukkominen tuskin on hyvästä kun muutenkin pyörryttää !

Ja toiseksi: pystyt varmasti kuvittelemaan kuinka kiduttavaa on katsella jotain tajuttoman kaunista, kun ei pääse kuumeisena itse etsimään aarteita, jotka odottavat löytäjäänsä.

Että niin.. Kiitos vaan..

<3

Peyton (Ei varmistettu)

All above stated pictures are very useful while installing the Mobdro on my HTC mobile. But these are the resources which I used while downloading it. Check out this link https://mobdroappdownload.co/

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com

Thank you so much for sharing...

kingroot (Ei varmistettu)

https://www.kingroot-apk.com/
That's a bummer because many Windows 10 Mobile users would love to play the game.

framaroot (Ei varmistettu)

https://framaroot-app.com/
Most of the guys are looking to download Framaroot apk so that they can root their phone in one click.

Kommentoi