Taasko romuja

Roudasin taas kotiin vähän tavaroita. Vanhan pöydän kannen ostin jo pari vuotta sitten, mutta se on majaillut iskän varastossa näihin päiviin asti. Nyt sitten ajattelin saada aikaseksi ja tehdä siitä jotain. Mitä, sitä en vielä tiedä.Peltilaatikot mies pelasti työpaikan roskiksesta, se taitaa jo hyvin tuntea mut ja mun maun. Laatikoillekin täytyis löytää joku paikka ja käyttötarkoitus. 

I dragged some stuff home, again. I bought an old table cover few years ago, but it has been stored at my dad’s garage up to this day. Now I have pulled myself together and I decided to do something about it. What it is going to be? I don’t know yet. My hubby saved the tin boxes from the trashcan of his workplace. I think he already knows me and my taste very well. I need to figure out a place and a use for these boxes.

Kommentit

a. (Ei varmistettu)

vinkeitä hyllyjä sais seinälle noista laatikoista!

vierailija (Ei varmistettu)

Hyvä mies! ;)
/JohannaK

JOU. (Ei varmistettu)

Kaunista, niin kaunista.

Mistä tuollaisia lamppuja saa?

Netta-Natalia

a: hyllyt sais kyllä, mutta ei taida olla semmoista seinätilaa mihin ne laittas. 

JohannaK: Kerrankin sillä on sytyttänyt :) Kävin kyllä paikanpäällä tarkistamassa onko hyvät.

JOU: Nuo lamput on ostettu Tukholman Granitista. Ikävä kyllä rikkoin ne just eilen :/ Pitää kai kokeilla vaihtaa kaikki hehkut, jos ne vaikka alkais toimimaan.

Kati Toivanen
Kaksi-nolla

Te olette kyllä harvinaisen hyviä romunkerääjiä, onnittelut!

Musta Kuu

Kivat peltilaatikot. Minäkin olisin niitä hyllyiksi suosittanut. Olisivat kivat esim. keittiössä mausteille, yms.

Pauliina (Ei varmistettu)

No voi vitsi. Multa on mennyt ihan ohi tämä sun blogin muutto. Onnea uuteen blogikotiin!

Netta-Natalia

Kati: Mää alan epäillä, että meidän talon roskakatos onkin joku aarreaitta, sieltä löytää vaikka ja mitä. 

SaanaMarjaana: Ois kyllä kivat hyllyt, ehkä sitten uuteen kotiin jos roudais?? Maustehyllyiksi nuo voipi olla vähän turhan isot, kun olivat lehdillekin vähän liian leveät.

Pauliina: No mutta hyvä kun huomasit kuitenkin. Enhän mää täällä niin kauaa oo ollu, että jostain oisit jäänyt jälkeen tai paitsi :)

kid (Ei varmistettu)

Ei pentele! Tuollainen pöydänkansi on ollut hakusessa ties kuinka kauan. Mistä löysit omasi? Täällä on etsitty nettiä myöten kaikki mahdolliset paikat, mutta kun en tahdo maksaa yli satasta. Olen etsinyt ihan pöytiä, pöydänkansia, mutta myös vanhoja ovia samaan tarkoitukseen. Antiikkiliikkeet on törkyhintaisia, ja huuto.net on täynnä "vanha ovi, upea!!!"-tyylisiä lupaavia juttuja joiden linkkejä klikkaamalla pääsee ihailemaan pakettitalon ulko-ovea 80-luvun alkupuolelta....No thanks.

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.