"uusi keittiö"

Likainen Parketti

published 06.09.2010

Tältä meidän keittiö nyt sitten näyttää. Vetimet puuttuu vieläkin, mutta niitten hankinta voi kestää sen verran kauan, että teen jo postauksen. Eihän tuo mikään luxus keittiö ole, jos vaikka verrataan tähän Bambulan keittiöön, mutta ainakin omasta mielestä huomattavasti parempi kuin entinen. Se mitä me sitten tälle keittiölle tehtiin, niin kaappien ovet päällystettiin mattamustalla dc fixillä, oli helppoa ja nopeaa. Lopputulos on siisti, saa nähdä miten kauan sitten pysyy sellaisena. Laattojen saumat maalattiin valkoiseksi saumatussilla, aika veemäistä hommaa, mutta lopputulos ihan ok. Nyt sitten vielä ne vetimet kun löytyis ja listat sais maalattua niin olisi valmista. Tuo mikro "syvennys" tai mikä lie, tekisi mieli ottaa ihan avohylly käyttöön, sitten pitäis vaan keksiä mikrolle joku toinen paikka. Mut mitäs tykkäätte keittiön uudesta lookista?

This is how our kitchen now looks like. It still isn't luxorious, but much better than before. What we did for this kitchen is that we covered old cabinet doors at matt black DC-fix, it was fast, easy and cheap. Final result is tidy and I hope it stays that way.  We also painted the tile seams to white, it was annoying to do, but it looks ok. What do you think about our "new kitchen"?

Kommentit

my view

Wau..saitte vanhasta tyylikkään modernia :)

Hosuli
Hömppäblogi

Vau! Mitä materiaalia tuo lattia on, ei kai ihan muovimattoako? Uskomatonta, miten erilaiselta se näyttää noissa kuvissa. Olen aina ajatellut, että tyylikäs sisustus on pitkälti kiinni lattiasta, mutta taidan nyt muuttaa mieltäni. :)

Meillä oli tuollaiset samantyyliset keittiönkaapit edellisessä asunnossa, paitsi että vetimet olivat punertavaa puuta. Yyh, ei toiminut.

Hosuli
Hömppäblogi

(Siis samantyyliset kuin ennen-kuvassa.)

Heidi Pengerkadulta (Ei varmistettu)

Tosi hieno tuli! Ihan eri keittiö :)

Netta-Natalia
Likainen Parketti

Hosuli: Kyllä se ihan on muovimattoa, niinku koko asunnossa. Vuokralla asuessa ei paljo vara valita. Tähän laitettiin uus lattia ku muutettiin ja toivoin mahdollisimman vaaleeta mattoa, kun laminaattia ei saanut. Entinen muovimatto oli järkyttävän vihreä.

Tuon kuvan oton jälkeenhän me on ehditty maalaamaan vielä nuo lattialistat valkoiseksi ja se muutti myös ilmettä. Tältähän meidän keittiö nykyään näyttää vedinten ja valkosten listojen kanssa. Vaikka tämäki on vanha kuva jo.

ikea_shootinassist_22.3_028.jpg

Aino/sisatiloissa.blogspot.com (Ei varmistettu)

Wau, kivalta näyttää!

Enni (Ei varmistettu)

Hieno tuli!

Vierailija (Ei varmistettu)

Vau! Ensimmäinen sana joka tuli mieleen. Mieletön ero.

Kuura (Ei varmistettu)

Sangen onnistunut muutos!
Voitko kertoa lisää tuosta saumojen käsittelystä saumatussilla, mistään kun ei löydy infoa. Mitä merkkiä käytitte, paljonko ainetta kului jne.? Meillä on kolme vuotta sitten rempattu kylppäri; ruskeat lattiat, valkoiset laatat ja harmaa saumat - näyttää aika karsealta. Ei olisi mitään järkeä vaihtaa lattiaa, ja saumausaineen poistaminen ja korvaaminen valkoisella olisi myös todella työlästä, joten saumojen käsittely jäänee ainoaksi vaihtoehdoksi. Yleensähän noissa sanotaan, että maalatuille kaakelisaumoille, ja käsittääkseni maalaamaton pinta on niin huokoista, että "värittäminen" on hankalaa.

Netta-Natalia
Likainen Parketti

Kuura: Nyt en kyllä muista yhtään sitä tussin merkkiä, on nimittäin kuitenki jo reilu vuosi tästä tapahtumasta. Ja tohon välitilaan kului varmaan melkeen kokonainen tussi ja päitä 2, että koko kylppäriin varmaan saa varata useemman tussin ja muistaakseni yks maksoi jotai 6-10€. Melko ärsyttävää hommaa se on tehdä. Uudella päällä onnistuu ihan hyvin, mutta kun tussinpää vähän hajoaa, niin jäljesät alkaa tulla epätasaista. Oon käsitelly ton meidän välitilan 2kertaan ja vieläkin sieltä täältä kuultaa harmaa sauma läpi. Että en kyllä lähtis ihan ensimmäisenä tekemään koko kylppärin saumoja tolla systeemillä.

MSaare (Ei varmistettu)

Mitä on dc fix?

Vierailija (Ei varmistettu)

Kiitos tästä! Olen miettinyt nykyisen vuokrakämpän ovien päällystystä dc fixillä, mutta epäröinyt vähän, että lopputuloksesta tulisi liian "tuunatun" näköinen. Nyt kiirehdin kyllä päällystämään omatkin kaappini, niin hyvältä näyttää tuo muutos! KIITOS!

Netta-Natalia
Likainen Parketti

Msaare: dc fix on kontaktimuovia

Vierailija: Ei muuta ku päällystys hommiin. Pese ovet ensin hyvin. Ruiskauta vähän vettä oven pintaan ennen kalvon kiinnittämistä, niin saat ilmakuplat helpommin pois ja tasaisempaa jälkeä. Ja muovilastaa kannattaa käyttää apuna.

maiju 2nd hand life (Ei varmistettu)

Hyvä lopputulos todellakin! Tästä sainkin idean peittää meidän kirjahyllyn vitriiniovet, jotta kaiken tavaran ei tarvitse olla framilla koreesti. Saa jotain piiloonkin. Ollaan samasta citystä eli onko vinkkiä muovin ostopaikasta? Kävin jo (eilen) K-raudassa ja sieltä oli musta ja valkoinen loppu...:/

Netta-Natalia
Likainen Parketti

maiju: Mää en ostanu muoveja Vaasasta joten paha sanoo. Sinooperissahan on, mutta sielläki kai vissii metrihinnalla. Omani ostin sillon aikonaan Bauhausista. Toivottavasti löydät. Ja jos ei muuten, niin netissä ainaki lohikari myy.

Vierailija (Ei varmistettu)

IHAN MAHTAVAA! Itsekin asun vuokralla ja olen usein miettinyt, että kuinka keittiöstä saisi vähän viihtyisämmän näköisen ilman remppaa. Todella kiva idea, ja todella kivan näköinen tuli tuosta teidän keittiöstä. Aion kyllä benchmarkata idean :) kiitos tästä!

Mieletön muutosVierailija (Ei varmistettu)

Mieletön muutos pienellä vaivalla! :D Ihan ko uus keittiö, tai no onhan se uus ko iso muutos tullu :) ja en tiiä oliko se nyt pieni vaiva :D mutta ainaki iso muutos :D

En sitte vissi osannu tehä ittiä viralliseksi lukijaksi mutta nou hätä, täällä mie silti oon :D

Terkuin,
Meän Satu

Hennamaari (Ei varmistettu)

Hieno muutos; raikas ja onnistunut! Onnittelut!

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei! Osaisitko neuvoa avutonta? ;) Miten saitte kaappien kulmat siististi taiteltua fixillä? Urakka olisi edessä, mutta pohdin uskallanko aloittaa.

Netta-Natalia
Likainen Parketti

Vierailija: Kannattaa leikata sieltä fixin kulmasta semmoinen neliön mallinen palanen pois, niin käännökset saa nätisti. Eli siis silleen että siihen kaapinoven kulmaan ei tuu ollenkaan käännöstä, vaan sivuille. Hirveen vaikee selittää asiaa :D

Annemamma (Ei varmistettu)

heip! pakko kommentoida.... jossain blogissa oli vinkkinä et kulmaa voi lämmittää sytkärillä tai hiustenkuivaajalla, kalvo lämpenee ja muuttuu taipuisaksi :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Niin ajattelinkin eli selitys ymmärretty ;) Ei kait se auta muu kuin ruveta testaamaan! Kiitos!

Vierailija (Ei varmistettu)

aivan upea! Mullakin on ajatus kytemässä, juuri keittiön kaappien suhteen, meillä nykykuosina hopeatammi, eli vaalea harmaa. Kerran jo bongasin dc-fixit Prismasta, mutta korkeakiilto valkoinen oli loppu,joten siihen jäi sillä erää.

amelia

Vierailija (Ei varmistettu)

Millaiselta nuo kaappien ovet näyttävät takaapäin? Onko ihan valkoiset? (: Näyttää kyllä hyvältä, ihan mieletön ero !

Netta-Natalia
Likainen Parketti

Vierailija: Hyvä että oli ymmärrettävä. Vilautahan täällä lopputulosta miten päällystys onnistu :)

amelia: Ei muuta kun päällystys hommiin. Kannattaa tosiaan yrittää ettiä sitten sitä leveämpää fixiä, mulla tais olla leveys noissa jotai 90cm.

Vierailija: Valkoiset takaa ja parin sentin musta reuna. Ei kuitenkaan haittaa, mutta en nyt ihan jättäs ovia auki repsottaan jos vieraita olis käymässä.

 

Oona (Ei varmistettu)

Päällystäkää tuo jalkalistakin mustalla, häiritsee :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Aha, ne olikin maalattu! :) Tosi paljon parempi!

Elise (Ei varmistettu)

Asutte siis vuokralla? Kysyittekö vuokranantajalta lupaa tuohon saumojen värittämiseen? Mun tekis mieli myös värittää, mutta en tiedä uskallanko luvatta. Entä tuo muovi, ootteko ihan luottavaisia että se lähtee siististi tarvittaessa ovista pois? En viittis kokeilla jos sitten kuitenkin tuhoan koko keittiön!

On kyllä upeen näköinen.

Netta-Natalia
Likainen Parketti

Elise: Joo vuokralla asutaan. Ja luvat saumojen maalaamiseen on kysytty. Tuskin tuommoiset pienet fiksaukset kauheasti vuokranantajaa haittaavat, jos ne vaan parantaa asunnon yleisilmettä. Mää en oo testannu irrottaa noista keittiön ovista tota muovia, mutta ainakin kun tuosta kylppärin ovesta otin poijes, niin ei jäänyt jälkiä eikä liimaa.

z (Ei varmistettu)

Oi, olenpa iloinen, että tämä postaus tuli vastaan netin syövereissä surffaillessani. Todella inspiroiva muutos! Tykkään ihan hurjasti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei.
Onko mahdollista käyttää kaakeleiden saumoihin saumatussia ja kalvolla fiksailla vielä kaakelit ?

Mulla olisi hankinnassa "keittiöremppa" ja jos tuolla saa tosiaan noin iisisti uutta tilalle niin miks ei. Oliko se vaikea leikellä ja laitella paikalleen ?

Netta-Natalia

Vierailija: Tottakai tussia on meilläkin noissa saumoissa. Sen laitto voi olla melko töhräystä, tai ainaki hermot saattaa mennä useampaan kertaa, mutta lopputulos on sen arvoinen. Tosin kovin tummaa saumaa en lähtis valkoseks vetämään, tai ainaki sillon joutuu varmasti laittaan ainaki 3kerrosta. Ja kyllä fixillä onnistuu kaakeleiden päällystäminen tai koristelukin. Ei se oo sen vaikeempaa ku mitä ny kontaktimuovilla värkkääminen yleensäkki. Alusta kun on puhdas ja tasainen, nii sehän tarttuu siihe helposti.

Vierailija (Ei varmistettu)

Irrotitko kaapinovet vai laitoitko paikoillaan? Ja leikkasitko ensin oikean kokoiseksi vai liimasitko keskelle muovia ja mattopuukolla tai jollain vedit reunoilta ylimääräiset pois?

Grazi (Ei varmistettu)

Ihanaa... Fantastic idea! I have been hating my rented kitchen for sometime now and this would be a great solution, but just a question... Does your cupboard's doors have straight corners?! Cause mine don't and i am afraid that because of the bunky corners, I don't get a well finished look.... :)

Netta-Natalia
Likainen Parketti

Grazi: Yes, we have straight corners in our doors. Maybe you should try different options for the corners, I'm sure you'll find a way to make them look good :)

Vierailija (Ei varmistettu)

tykkään todella iteki musta-valkosesta sisustuksesta. ja näitä kuvia kattelessa huvittasi kyllä tehä näille vuokrakämpän seinille ja oville jotain :) toi keittiö on aivan IHANA !! <3

Ellu111 (Ei varmistettu)

Hei, todella hienon näköinen muutos. Voitko kertoa mitä muutokselle tuli hintaa? Irroititko ovet kalvon kiinnityksen ajaksi?

Pipsafi (Ei varmistettu)

Hieno muutos keittiössäsi.
Ny kun on kulunut muutamia vuosia niin miltä ovet nyt näyttää. Eli tuon dcfixin kesävyyden perään kyselen.
Muutettiin reilu kaksi vuotta sitten rivariin ja nuo keittiön kaapin ovet ovat aivan hirveän näköiset eikä nyt olisi varaa keittiöön uusia ovia laittaa. Kiitos jo etukäteen vastauksestasi.t. Pipsafi

ile80 (Ei varmistettu)

Moikka, kuinka nuos näkyy sormenjäljet? Saako lian hyvin pyyhittyä pois?

Tiina Hänninen (Ei varmistettu)

Hei saisinko vähän vinkkejä miten aloittaa tuo päällystäminen jne. irroititteko joka oven erikseen jne.

wulili (Ei varmistettu)

http://www.outletonline-michaelkors.com/
http://www.michaelkors-handbags.in.net/
http://www.michael-korsoutlet.in.net/
http://www.michaelkorsoutlet-store.in.net/
http://www.truereligionoutlets.in.net/
http://www.oakleysunglassesoutlet.us.org/
http://www.oakley-sunglasses.ar.com/
http://www.oakley-sunglasses.ar.com/
http://www.oakleysunglassesdeals.in.net/
http://www.oakleysunglassesdeals.in.net/
http://www.oakleysunglasses.qc.com/
http://www.oakleysunglasses.qc.com/
http://www.rayban-sunglasses.net.co/
http://www.rayban-sunglasses.net.co/
http://www.raybansunglasses.gr.com/
http://www.raybansunglasses.gr.com/
http://www.raybanglasses.in.net/
http://www.raybanglasses.in.net/
http://www.polo--ralphlauren.net/
http://www.polo--ralphlauren.net/
http://www.ralphlauren-outlet.in.net/
http://www.ralphlauren-outlet.in.net/
http://www.burberry-outlet-online.us/
http://www.burberry-outlet-online.us/
http://www.burberry-sale.in.net/
http://www.burberry-sale.in.net/
http://www.toms-shoes.us.org/
http://www.toms-shoes.us.org/
http://www.tomsoutlet.com.co/
http://www.tomsoutlet.com.co/
http://www.michael--korsoutlet.net/
http://www.michael--korsoutlet.net/
http://www.michaelkors-outlet-online.net/
http://www.michaelkors-outlet-online.net/
http://www.christian--louboutin.net/
http://www.christian--louboutin.net/
http://www.tory--burch.org/
http://www.tory--burch.org/
http://www.toryburch-outlet.net/
http://www.toryburch-outlet.net/
http://www.gucci--outlet.net/
http://www.gucci--outlet.net/
http://www.gucci--handbags.com/
http://www.gucci--handbags.com/
http://www.jordan--shoes.us/
http://www.jordan--shoes.us/
http://www.air-jordan.in.net/
http://www.air-jordan.in.net/
http://www.cheap-jordans.in.net/
http://www.cheap-jordans.in.net/
http://www.jordansretro.in.net/
http://www.jordansretro.in.net/
http://www.nikeshoesinc.net/
http://www.nikeshoesinc.net/
http://www.nike-shoes.in.net/
http://www.nike-shoes.in.net/
http://www.air-max-2015.net/
http://www.air-max-2015.net/
http://www.air-max-2015.net/
http://www.airmax-90.in.net/
http://www.airmax-90.in.net/
http://www.airmax-95.in.net/
http://www.airmax-95.in.net/
http://www.nike-free-run.net/
http://www.nike-free-run.net/
http://www.nikefree-5.com/
http://www.nikefree-5.com/
http://www.chanel--handbags.net/
http://www.chanel--handbags.net/
http://www.chanel-bags.in.net/
http://www.chanel-bags.in.net/
http://www.true-religion.cc/
http://www.true-religion.cc/
http://www.north-faceoutlet.in.net/
http://www.north-faceoutlet.in.net/
http://www.coachoutlet-store.in.net/
http://www.coachoutlet-store.in.net/
http://www.abercrombie.ar.com/
http://www.abercrombie.ar.com/
http://www.hollister.cn.com/
http://www.hollister.cn.com/
http://www.hermes.us.org/
http://www.hermes.us.org/
http://www.new-balanceoutlet.net/
http://www.new-balanceoutlet.net/
http://www.reebok-shoes.net/
http://www.reebok-shoes.net/
http://www.lululemon.com.co/
http://www.lululemon.com.co/
http://www.yoga-pants.in.net/
http://www.yoga-pants.in.net/
http://www.rolex--replica.us/
http://www.rolex--replica.us/
http://www.omega-watches.in.net/
http://www.omega-watches.in.net/
http://www.wedding--dresses.net/
http://www.wedding--dresses.net/
http://www.montblancpens.net.co/
http://www.montblancpens.net.co/
http://www.insanityworkout.us.org/
http://www.insanityworkout.us.org/
http://www.nike-mercurial.org/
http://www.jimmy--choo.us/
http://www.jimmy--choo.us/
http://www.ugg-boots.org/
http://www.ugg-boots.org/
http://www.uggs--outlet.net/
http://www.uggs--outlet.net/
http://www.nike-rosherun.net/
http://www.roshe--run.com/
http://www.nikeroshe.net/
http://www.tiffany-andco.net/
http://www.tiffany-andco.net/
http://www.vans--shoes.com/
http://www.vans--shoes.com/
http://www.timberland--boots.com/
http://www.timberland--boots.com/
http://www.beats-bydre.in.net/
http://www.beats-bydre.in.net/
http://www.salvatoreferragamoshoes.net/
http://www.salvatoreferragamoshoes.net/
http://www.cheap-jerseys.in.net/
http://www.cheap-jerseys.in.net/
http://www.cheap-nfljerseys.in.net/
http://www.cheap-nfljerseys.in.net/
http://www.jerseys-fromchina.in.net/
http://www.jerseys-fromchina.in.net/
http://www.mizunowave.net/
http://www.mizunowave.net/
http://www.mizunorunning-shoes.com/
http://www.designerhandbags.com.co/
http://www.designerhandbags.com.co/
http://www.bootsonsale.com.co/
http://www.bootsonsale.com.co/
http://www.basketball--shoes.net/
http://www.basketball--shoes.net/
http://www.cheapeyeglasses.us.com/
http://www.cheapeyeglasses.us.com/
http://www.tommy-hilfiger.us.com/
http://www.tommy-hilfiger.us.com/
http://www.tommyhilfigeroutlet.net/
http://www.tommyhilfigeroutlet.net/
http://www.ed-hardy.in.net/
http://www.ed-hardy.in.net/
http://www.levisjeans.in.net/
http://www.levisjeans.in.net/
http://www.bcbgmax.in.net/
http://www.bcbgmax.in.net/
http://www.bebedresses.in.net/
http://www.bebedresses.in.net/
http://www.balenciaga.in.net/
http://www.balenciaga.in.net/
http://www.marcjacobs.in.net/
http://www.marcjacobs.in.net/
http://www.harrodslondon.org.uk/
http://www.harrodslondon.org.uk/
http://www.chaussureslouboutin-soldes.fr/
http://www.chaussureslouboutin-soldes.fr/
http://www.sac-michael-kors.fr/
http://www.sac-michael-kors.fr/
http://www.nikeblazer1.fr/
http://www.nikeblazer1.fr/
http://www.nikeairforce-1.fr/
http://www.nikeairforce-1.fr/
http://www.michaelkors-outlet.org.uk/
http://www.michaelkors-outlet.org.uk/
http://www.michael-kors-canada.ca/
http://www.michael-kors-canada.ca/
http://www.burberry--uk.me.uk/
http://www.burberry--uk.me.uk/
http://www.timberlandboot.org.uk/
http://www.timberlandboot.org.uk/
http://www.oakley--sunglasses.co.uk/
http://www.louboutinshoes.org.uk/
http://www.air-jordans.co.uk/
http://www.coco-chanelhandbags.co.uk/
http://www.katespadeuk.co.uk/
http://www.truereligion-jeans.co.uk/
http://www.newbalance-trainers.co.uk/
http://www.converse-sale.co.uk/
http://www.lululemon.org.uk/
http://www.beats-bydre.co.uk/
http://www.macmakeupuk.co.uk/
http://www.maccosmetics-uk.co.uk/
http://www.adidas-trainersuk.co.uk/
http://www.gucci-uk.co.uk/
http://www.fitflop.me.uk/
http://www.adidasoriginals.org.uk/
http://www.adidasoriginals.org.uk/
http://www.hermes.org.uk/
http://www.hermes.org.uk/
http://www.pandorauk.co.uk/
http://www.pandorauk.co.uk/
http://www.pandorauk.co.uk/
http://www.rolex--watches.co.uk/
http://www.rolex--watches.co.uk/
http://www.omegawatches.org.uk/
http://www.omegawatches.org.uk/
http://www.michael-jordan.co.uk/
http://www.michael-jordan.co.uk/
http://www.michael-jordan.co.uk/
http://www.michael--kors.org.uk/
http://www.michael--kors.org.uk/
http://www.michael--kors.org.uk/
http://www.weddingdresses.me.uk/
http://www.weddingdresses.me.uk/
http://www.weddingdresses.me.uk/
http://www.converse.org.uk/
http://www.converse.org.uk/
http://www.converse.org.uk/
http://www.hollister-uk.me.uk/
http://www.hollister-uk.me.uk/
http://www.hollister-uk.me.uk/
http://www.tiffany-and-co.org.uk/
http://www.tiffany-and-co.org.uk/
http://www.tiffany-and-co.org.uk/
http://www.airmax-90.co.uk/
http://www.airmax-90.co.uk/
http://www.airmax-90.co.uk/
http://www.louis--vuitton.me.uk/
http://www.louis--vuitton.me.uk/
http://www.louis--vuitton.me.uk/
http://www.mulberryoutlet.me.uk/
http://www.mulberryoutlet.me.uk/
http://www.mulberryoutlet.me.uk/
http://www.north-face.org.uk/
http://www.north-face.org.uk/
http://www.north-face.org.uk/
http://www.timberland.org.uk/
http://www.timberland.org.uk/
http://www.timberland.org.uk/
http://www.rayban--sunglasses.org.uk/
http://www.rayban--sunglasses.org.uk/
http://www.rayban--sunglasses.org.uk/
http://www.asicstrainers.org.uk/
http://www.asicstrainers.org.uk/
http://www.asicstrainers.org.uk/
http://www.prada.me.uk/
http://www.prada.me.uk/
http://www.prada.me.uk/
http://www.toms-shoes.org.uk/
http://www.toms-shoes.org.uk/
http://www.tommy-hilfiger.org.uk/
http://www.tommy-hilfiger.org.uk/
http://www.tommy-hilfiger.org.uk/
http://www.marcjacobs.org.uk/
http://www.marcjacobs.org.uk/
http://www.uggs.org.uk/
http://www.uggs.org.uk/
http://www.ugg--boots.org.uk/
http://www.ugg--boots.org.uk/
http://www.ugg-australia.co.uk/
http://www.ugg-australia.co.uk/
http://www.uggs.org.uk/
http://www.ugg--boots.org.uk/
http://www.ugg-australia.co.uk/
http://www.insanityworkout.co.uk/
http://www.insanityworkout.co.uk/
http://www.nike-free-run.co.uk/
http://www.nike-free-run.co.uk/
http://www.ferragamo.org.uk/
http://www.ferragamo.org.uk/
http://www.fitflops.me.uk/
http://www.fitflops.me.uk/
http://www.fitflops.me.uk/
http://www.nike-mercurial-superfly.co.uk/
http://www.nike-mercurial-superfly.co.uk/
http://www.nike-mercurial-superfly.co.uk/
http://www.nikestoreuk.co.uk/
http://www.nikestoreuk.co.uk/
http://www.nikestoreuk.co.uk/
http://www.guessfactorycanada.ca/
http://www.guessfactorycanada.ca/
http://www.guessfactorycanada.ca/
http://www.nike--store.fr/
http://www.chaussure-nike-pas-cher.fr/
http://www.adidas--superstar.fr/
http://www.adidas-zxflux.fr/
http://www.montre-femme-homme.fr/
http://www.michaeljordan.fr/
http://www.air-max-90.fr/
http://www.bracelet-pandora-bijoux.fr/
http://www.bracelet-swarovski-bijoux.fr/
http://www.sac--chanel.fr/
http://www.ralph--lauren.fr/
http://www.new-balance-femme-574.fr/
http://www.michael--kors.fr/
http://www.lunetterayban.fr/
http://www.tommy--hilfiger.fr/
http://www.lunette-oakley.fr/
http://www.ugg-australia.fr/
http://www.nike--huarache.fr/
http://www.asics-gellyte.fr/
http://www.asics-gellyte.fr/
http://www.asics-gellyte.fr/
http://www.scarpe-nike-store.it/
http://www.scarpe-adidas-superstar.it/
http://www.pandora-bracciali.it/
http://www.orologi-rolex.it/
http://www.tiffany--gioielli.it/
http://www.michael-jordan.it/
http://www.hogan-outlet-online.it/
http://www.swarovski-gioielli.it/
http://www.coco-chanel.it/
http://www.michael-kors-borse.it/
http://www.burberry-outlet-online.it/
http://www.hollister-co.it/
http://www.mac-makeup.com/
http://www.guess-factory.com/
http://www.adidasoutlet.net/
http://www.adidasshoesoutlet.com/
http://www.todsshoes.org/
http://www.fendi.in.net/
http://www.guccibelts.us.org/
http://www.fitflopsale.net/
http://www.kobe9shoes.net/
http://www.kobebryantshoes10.com/
http://www.lebronshoes12.net/
http://www.lebron-11.net/
http://www.lebronjames-shoes.com/
http://www.kevindurant-shoes.net/
http://www.fivefingersshoes.org/
http://www.puma-shoes.net/
http://www.salomon-shoes.net/
http://www.cartier-love-bracelet.us.com/
http://www.dolce-and-gabbana.org/
http://www.dansko-shoes.org/
http://www.stuart-weitzman.net/

tinder for pc (Ei varmistettu) http://www.tinder-pc-download.com
Watch NFL (Ei varmistettu) https://watchnfl.net/

https://tcu-football.com/ TCU Football live stream free online. How to watch TCU Horned Frogs College Football games live stream & Find TCU Football schedule, score, TV channel online.

https://usc-football.com/ USC Football live stream online free. How to watch USC Trojans football game live stream & Find USC college football news, schedule, stats, TV coverage online.

https://michiganstate-football.com/ Michigan State Football live stream free online. How to watch Michigan State Spartans game live stream & Find Michigan State news, Schedule, TV coverage.

https://ucffootball.org/ UCF Football live stream free online. How to watch UCF football game today/tonight live stream & Find UCF Knights news, Schedule, TV coverage.

https://pennstatefootball.net/ Penn State Football live stream free online. How to watch Penn State Nittany Lions football game today/tonight live stream & Find news, Schedule, TV coverage.

https://stanfordfootball.net/ Stanford Football live stream online. How to watch Stanford Cardinal game live stream, today/tonight & Find College football schedule, news, TV coverage.

https://olemissfootball.org/ Ole Miss Football live stream online. How to watch Ole Miss Rebels football game live stream, today/tonight & Find College football schedule, news, TV coverage.

https://wisconsinfootball.net/ Wisconsin Football live stream online. How to watch Wisconsin Badgers football live stream, today/tonight & Find College football schedule, news, TV coverage.

https://floridafootball.net/ Florida Football live stream online. How to watch Florida Gators football game live stream, today/tonight & Find College football schedule, news, TV coverage.

https://byu-football.org/ BYU Football live stream online. How to watch BYU Cougars football game live stream, today/tonight & Find College football schedule, news, TV coverage.

https://iowafootball.org/ Iowa Football live stream online. How to watch Iowa Hawkeyes football game live stream, today/tonight & Find College football schedule, news, TV coverage.

https://miamihurricanesfootball.net/ Miami Hurricanes Football live stream online. How to watch Miami football games live stream, today/tonight & Find College Football TV schedule, news update.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.