Ladataan...

Mökin suunnittelussa hankalammaksi asiaksi on osottautunut valita tapetti pikkumakkarin seinään. Ois kerranki kiva laittaa jotain semmosta, mitä ei ikinä laittas kotiinsa. No okei, ehkä voisin lastenhuoneeseen laittaa, jos semmosia joskus siunaantuu. Väriskaala ei edelleenkää oo laaja, yllätys. Toisaalta himottas kyllä vähän räväyttääkin. Ylläolevista puuttuu vielä yks suosikki, jonka kuva seilaa mun päässä, mutta en saa mieleen sitä kenen mallistosta se on.

I have some difficulties to decide what kind of wallpaper I want for our cabins smaller bedroom. Here's a few of my favorites.

Ritva Kronlund: Lumikide
Emma Molony: Beastly chronicles
Cole&Son: Cow parsley
Retro Villa: Yade
Mini Moderns: Alice
 

Ladataan...

Moni teistä on varmaan osannut lukea rivien välistä, että mökkikaupat on tehty. Nyt sitten alkaa se remontointi ja suunnittelu. Suunnittelun kanssa otetaan rennommalla kädellä kuin kotona. Suurin osa kalusteista ostetaan kirpparilta tai muuten käytettynä. Mökin kauppoihin tuli nyös huonekalut mukaan, joten sielläkin on jos minkäkin näköistä aarretta. Aattelin nyt näyttää teille kollaasin muodossa vähän suuntaa-antavaa esimakua, miltä siellä mökillä sitten joskus tulevaisuudessa näyttää.

I think that many of you already know it, yes, I've bought a cottage. The next job is to renovate and decorate it. The decoration will be much more loose than in our home. Lots of used and second hand furnitures and items. Here is a little collage of how I would like it to look like in the future.

Pages