Ladataan...
Lilies & Life

 

Eilen illalla vilkaisin nopeasti Lilyn etusivua luonnosten kirjoittelun ohessa ja hämmennyin, kun "lue nämä" -kohdassa näkyi oma naama. Ajattelin, että siinä on joku virhe. Avasin jutun ja tajusin, että kyllä se naama oli siinä tarkotuksella! 

 

Blogini pääsi suositeltujen blogien joukkoon ja sai toimituksen "Suosittelemme"-leiman! 

Lilies & Life löytyy siis jatkossa Lilyn etusivulta!

 

Muutama ehtikin jo onnitella eilen tässä postauksessa, mutta vastailin kommentteihin vasta tänään. Eilinen oli sellaista tunteiden vuoristorataa tämän leiman sekä muiden asioiden takia, niin päätin jättää tämän postauksen kirjoittamisen vasta tälle päivälle, jotta teksti olisi järkevää :D

Jo viime syksynä Lilyn toimitus haki uusia suosikkiblogeja ja muutama ihana oli äänestänyt minua jo silloin. Olin kuitenkin kirjotellut vasta puoli vuotta, joten en edes ajatellut saavani leimaa, eikä sitä silloin tullutkaan. Muistan, kun Destination Happiness -blogin Netta kommentoi jo tuolloin, että tulen vielä saamaan toimituksen suosituksen tulevaisuudessa (ihana! <3)

Nyt tässä kevään suosikkiblogihaussa hämmästyin todella miten moni ehdotti blogiani ja ennen kaikkea siitä, miten ihania ja koskettavia kommentit olivat! Erityisesti nämä koskettivat:

 

"Lilies & Life tosiaan ansaitsisi tämän. Aitoja postauksia, ja paljon oikeasti hyödyllistä tietoa."

- By a mile -blogin Elina

 

"Lilies & Lifelle ehdottomasti!Äänestin jo viime kerralla kun kyselitte. Aito, rehellinen, positiivinen ja hyödyllisiä hyvinvointi vinkkejä ihailtavalta naiselta!"

- Ruusunen

 

"Niin paljon ihania blogeja, mutta eritoten Lilies & Life <3 Hyvinvointivinkkejä, faktatietoa, syvällisyyttä, aitoutta, positiivisuutta yhdessä, joiden takana on uskomaton ihanainen!"

- The Fashion Poetryn Mira

 

"Lilies and Life -blogin Lilies saa teksteillään arvostamaan elämää ja terveyttä. Vahva ja inspiroiva nainen, joka osaa kirjoittaa aidosti. Toivon, että mahdollisimman moni löytäisi blogiin :)"

- Sanniis

 

 

Kiitos ihan älyttömän paljon kaikille minua ehdottaneille ja varsinkin Lilyn toimitukselle valinnastani! <3

 

Tuntuu niin hyvältä saada tunnustusta asiasta, jota tekee niin intohimoisesti. Bloggaaminen vie paljon aikaa ja energiaa, mutta se antaa niin paljon enemmän takaisin. Täytyy myöntää, että meinasi tulla pieni breikki kirjoitteluun, kun All Inclusive -postaukseni oltiin jaettu Facebookin Kreikka-ryhmään. Avauduin tilanteesta tässä postauksessa. Sain niin paljon ihania ja kannustavia kommentteja monilta ihmisiltä, että halusin jatkaa kirjoittamista. Aion jatkossakin sanoa rehellisen mielipiteeni asioista. Päätin jättää asiattomat, anonyymisti kirjoitetut kommentit omaan arvoonsa ja kasvattaa paksumman nahan. Tämä toimituksen valinta nostaa blogini suositeltujen joukkoon ei olisi voinut tulla parempaan ajankohtaan!

 

Ainoastaan kolme uutta blogia sai tämän leiman, minun lisäkseni Hey girl ja Alohair, onnea myös heille! Käykää tutustumassa blogeihin :)

 

Kuvat on otettu Kosilla viime lokakuussa. Valitsin ne tähän postaukseen, koska niistä välittyy tämän(kin)hetkinen olotilani. Onnellisuustasoni on vähintään sama, ellei jopa korkeampi kuin Kreikan auringon alla <3

 

// Lilies & Life can now be found on the front page of Lily, as Lily edit gave my blog a "We recommend" -stamp. I'm super excited! <3

 

LUE MYÖS:

Ensimmäinen blogikirjoitus

10 asiaa minusta

Ajatuksia bloggaamisesta

Blogin luetuimmat

Rohkeus ei aina ole suurieleistä

 

 

Lilies & Life täyttää kolmen viikon päästä vuoden, silloin on tiedossa synttäriarvontaa! Pysykäähän kuulolla <3 

"Suosittelemme"-leima oli ehdottomasti paras blogisynttärilahja!

-Lilies 

 

Blogia voit seurata Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa tai Blogit.fi:ssä!

Share

Ladataan...
Lilies & Life

 

Lauantai oli mielenkiintoinen ja antoisa, mutta toisaalta pitkä ja raskas päivä. Lähdimme aamulla klo 8.10 bussilla Kauneuskeskus Kolibrin kosmetologin kanssa Porista Helsinkiin suuntana Luonnonkaunis-messut. Matka meni yllättävän nopeasti ja meitä odotti aurinkoinen, mutta kylmä Helsinki.

 

 

Paikan päällä ilmottauduin bloggaajaksi, mutta blogiani ei meinannut löytyä mistään listasta, vaikka olin saanut sähköpostia messujärjestäjältä. Pitkän etsinnän jälkeen se Lilies & Life sieltä löytyi! Olin ihan innoissani bloggaaja-kyltistä (monelle muulle ihan perusjuttu varmaan :D), sillä en ollut vielä päässyt sellaista käyttämään. Viime vuonna en päässyt esim. I love me-messuille muiden menojen takia. On vieläkin outoa kutsua itseäni "bloggaajaksi", vaikka olen pian vuoden kirjoitellut (3 viikon päästä)!

 

 

Vaikka Kattilahalli ei ole kovin iso, kului aikaa paikan päällä oletettua enemmän: 4,5 tuntia. Eniten aikaa vietin Bohon, EkoPharman, YA Naturaen, House of Organicin (mm. Acorelle, Avril, Ben & Anna, Dabba, Hurraw), Mirazin (mm. Zuii, Eco by Sonya, Unique, Helixium) ja NHS:n (Lavera, Benecos) pisteillä. Paljon tuli vaihdettua ajatuksia, kokemuksia sekä yhteystietoja. Sain uskomattoman määrän tuotteita testiin! Kirjoittelen kevään mittaan tuotetestauksia pikkuhiljaa (vanhempiakin vielä julkaisematta), joten niitä tiedossa luonnonkosmetiikasta kiinnostuneille. Ainakin tässä postauksessa ja instassa kommentoitiin messutuotteiden kiinnostavan. Julkaisen max. 2 tuotetestausta viikossa, ettei blogista tule ihan pelkkä luonnonkosmetiikkablogi :D

 

 

Eniten himottaa testata Avrilin huippusuosittua uutuutta, vedenkestävää ripsaria, joka kuuleman mukaan jakaa ihmisten mielipiteet. Myös Ben & Anna-deostick tulee olemaan ensimmäisten testattavien joukossa. EkoPharmalta lähti testiin kaksi uunituoretta uutuutta, joista olen innoissani. EkoPharman tuotteista olen kirjoittanut aiemminkin tämän ja tämän postauksen. Yliopiston Apteekin edullisen, laadukkaan YA Naturaen kokeileminen kiinnostaa kovasti. On mielestäni iso edistysaskel, että apteekilla on oma, melko laaja luonnonkosmetiikkasarja! Ihan messujen lopuksi tarjosi Mirazin edustaja minulle Helixiumin etanatuotteita. Alkuperäiset, Natura Median Baba de Caracol-etanatuotteet ovat tuttuja (arvoin tässä postauksessa lukijoillekin kaksi kpl), mutta Helixium kiinnostaa sen takia, että se on ecocert-sertifioitu sarja toisin kuin Natura Median etanasarja. Helixiumilta löytyy silmänympärysvoide, joka sisältää "luontaista botoxia", joka on varmasti täydellinen tuote huonosti nukutun yön jälkeen.

 

 

Lauantaina oli mielestäni mielenkiintoisimmat luennot. Emme valitettavasti ehtineet klo 11.00 luentoon kasvivärjäyksestä, mutta klo 13.00 kuuntelimme kokonaan Noora Shinglerin ja Katariina Rantasen luennon kosmetiikan sisältämästä muovista sekä CosmEthics-appista. Luento oli ihan älyttömän mielenkiintoinen ja todellinen tietopläjäys. Jäi mieleen se, kun Noora sanoi noin joka toisen kosmetiikkatuotteen sisältävän muovia. Myös vegaaniset tuotteet saattavat sitä sisältää, toisin kuin sertifioidu luonnonkosmetiikkatuotteet.

YLE uutisoi viime viikolla Orb Median laajasta selvityksestä , jonka aihe oli vesipullojen sisältämä mikromuovi. Tässä toinen YLEn julkaisema artikkeli tutkimukseen liittyen. Noora ihmetteli juurikin sitä, miksi jotain ainesosaa aletaan tutkia vasta sitten, kun sillä epäillään olevan haitallinen vaikutus ihmisen terveyteen, vaikka tiedossa olisi jo pitkään ollut, että ainesosa vahingoittaa luontoa. Tiesittekö muuten sitä, että ainesosan voi todeta vaaralliseksi/haitalliseksi vasta jo olemassa olevasta tuotteesta? "Miksi niitä ei voi tutkia etukäteen, ennen kuin niitä käytetään esim. kosmetiikassa?", ihmetteli Noora.

 

 

Muovia ei luonnostaan esiinny ihmisessä tai luonnossa, joten emme edes tunne (vielä) kaikkia sen aiheuttamia terveyshaittoja. Käy siis järkeen välttää sitä, niin pitkälle kuin se on mahdollista. Mikromuovin lisäksi terveyttämme uhkaa liukeneva muovi, joka kuulostaa hirvittävältä. Nooran Kemikaalicocktail-media kampanjoi vahvasti kaikenlaisen muovin käyttöä vastaan.

CosmEthics -sovellus on jo monelle - varsinkin luonnonkosmetiikkaa käyttävälle - tuttu työkalu helpottamaan kemikaalikuorman vähentämisessä. Pelkästään muovikemikaaleja on kosmetiikkakäytössä yli 500 ja siihen muut synteettiset sekä haitalliset ainesosat päälle. Väitän, ettei kukaan voi muistaa kaikkia vältettäviä ulkoa. CosmEthics auttaa selviämään sanahirviöviidakosta. Sen avulla pystyt skannaamaan tuotteen INCI-listan ja se kertoo sisältääkö tuote vaarallisia kemikaaleja tai esim. muoveja (saat itse säädettyä asetuksista haluamasi listat päälle.) Suosittelen oikeesti lataamaan sovelluksen, jos et ole sitä vielä tehnyt. CosmEthicsin perustaja Katariina Rantanen on asiantunteva ja vakuuttava nainen, joka kertoo hänen kiinnostuksensa kosmetiikan ainesosia kohtaan syntyneen alunperin lähipiirin syöpädiagnoosien takia.

 

Oletko muuten käynyt jo allekirjoittamassa kansalaisaloitteen mikromuovin käytön kieltämisestä kosmetiikassa ?

 

Messujen tarjoiluista vastasi Green Street Cafe, jonka tuotteet olivat käsittämättömän hyviä!! Siis ne raakakakut... Toinen ihastus oli Hey Day-mehut! Erityisesti omena-inkivääri <3 Kuvassa matkaseuralaiseni, Kauneuskeskus Kolibrin Helinä :)

 

// I spent last Saturday in Helsinki. I attended one of the biggest natural cosmetics related events in Finland; The "Luonnonkaunis" -fair. I was one of the bloggers on this event and I got so many products! I'm gonna test them all and write about the results during spring. I learned a lot about green cosmetics and also new things about the risks of using synthetic cosmetics. Especially Noora Shingler's speech about plastic in cosmetics was mind-blowing. It was extremely interesting also to listen to the founder or CosmEthics -application; Katariina Rantanen. The app makes it easier to avoid harmful and synthetic ingredients in cosmetics. It's quick and easy to use. It will analyze your cosmetics products in seconds. If you aren't using the app yet, I strongly recommend downloading it!

 

 

LUE AIHEESEEN LIITTYEN:

Tämän jälkeen vältät turhia kemikaaleja

Miksi valita luonnonkosmetiikka?

 

DESTINATION HAPPINESS-BLOGIN JUTTUJA MUOVITTOMUUDESTA:

Taistelu mikromuovia vastaan

Muoviton maaliskuu -haaste

 

 

Jos sinua kiinnostaa lukea (muiden aiheiden lisäksi) rehellisiä luonnonkosmetiikan tuotetestauksia esim. ripsareista, deodoranteista, meikkivoiteista, kynsilakoista, kasvovoiteista, ym. niin seuraathan blogia :) Se onnistuu Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa tai Blogit.fi:ssä!

-Lilies

Share

Ladataan...
Lilies & Life

 

 

Löysin keittiöön metallisen hyllykön Ikeasta pari viikkoa sitten. Ostettiin siihen vielä puulaatikot. Metalli tuo kivasti kontrastia meidän keittiöön, jossa on käytetty paljon luonnollisia materiaaleja, kuten puuta ja kiveä. Olen tykästynyt vanhoihin kahvipurkkeihin. "Korppujauhoja"-tekstillä varustettu purkki on poikaystäväni mummun vanha, toinen on kirpparilta.

Olohuoneen selkein muutos on "uusi" sohva, josta kirjoittelin viime viikolla. Vaaleanpunaiset tyynyt ja viltti sopivat mielestäni hyvin harmaalle sohvalle. Vaihdoin myös olohuoneen verhot vaaleanpunaisiksi. Valkoinen iso peili sohvan yläpuolella on suht uusi hankinta.

Makkarissa uutta on canvastaulu sekä valaisin (ainoa kappale Kodin Terran remppa-alesta -60%!).

 

// I've recently found some new, beautiful things in furniture stores and second hand shops. I always wanna redecorate in spring time. I love our grey and pale pink -combination.

 

Toinen sisustuspostaus tulossa loppuviikosta!

-Lilies 

Share

Pages