Ladataan...
Lilies & Life

 

Sain Luonnonkaunis-messuilta testiin EkoPharma Helsingin uunituoreet uutuudet:

Herukka Marjabalmin* ja Herukka Sensitive Aurinkovoiteen SPF30*.

 

 

Marjabalmissa silmiinpistävää on uusi muoviton Sulapac-pakkaus, joka on vuosien tutkimustyön ja kehittelyn tulos. Se on yhdistelmä puuta ja biohajoavaa sidosainetta. Pakkaus on siis täysin biohajoava ja kaiken lisäksi kivannäköinen! Sulapac voitti European Green Alley Award 2017 -yrityskilpailun Berliinissä. Pakkauksen ovat kehittäneet innovatiiviset suomalaisnaiset Suvi Haimi ja Laura Kyllönen. Ihan mahtavaa, että EkoPharma on ensimmäisten joukossa ottanut Sulapacin käyttöön!!

 

 

Marjabalmi on todella monikäyttöistä; se suojaa, hoitaa ja rauhoittaa ihoa. Balmi on karitevoipohjaista ja sisältää runsaasti kasviöljyjä. Voit käyttää sitä paikallisesti kosteuttamaan kuivia ihoalueita, kuten kantapäitä, kyynärpäitä sekä huulia tai laajemmallekin alueelle - balmi on todella riittoisaa! Vedettömyyden takia se sopii täydellisesti ulkoiluun talvellakin. Marjabalmista löytyy kaksi vaihtoehtoa: Herukka ja Vadelma. Näistä Herukka on hajusteeton, Vadelmassa taas on mieto tuoksu. Molemmat ovat vegaanisia.

 

 

Kesää kohden mentäessä (vkl siirretään jo kelloja!) on hyvä muistaa ihon suojaaminen petolliselta kevätauringolta ajoissa. EkoPharma lanseerasi juuri Suojaavan Herukka Aurinkovoiteen, jossa on suojakerroin 30. Voiteessa on fysikaalinen suoja, joka on saatu aikaan titaanidioksidilla ja sinkkioksidilla. Fysikaalinen suoja heijastaa auringonsäteet pois peilin tavoin. Synteettiset aurinkosuojat sen sijaan imevät säteet itseensä muuttaen ne lämmöksi kemiallisen reaktion kautta.

Herukka aurinkovoide levittyy hyvin samalla hoitaen herkkääkin ihoa. Ei jätä valkoista "muumi-ihoa", kuten muutama muu luontainen aurinkosuoja. Voidetta voi käyttää sekä kasvoille että vartalolle. Soveltuu myös lapsille. Tuote on vegaaninen.

 

 

Olen innoissani näistä EkoPharman uutuuksista ja nämä jäävät todellakin käyttöön!

EkoPharma on hoitolasarja, joten tuotteita ei löydy tavallisten kauppojen hyllyiltä.

Löydät tuotteiden jälleenmyyjät kaupungin mukaan tästä listasta.

 

// I got to test these brand new products by finnish natural cosmetics brand EkoPharma Helsinki. Blackcurrant Balm is multifunctional and fragrance-free. It protects, nurtures and moisturizes the skin. The balm is waterless; it's made of shea butter and vegetable oils. The other product is Protecting Sun Lotion with SPF 30. It is a natural, physical sunscreen. The minerals reflect and block sunlight like a mirror instead of absorbing it. Physical sunscreen is perfect for sensitive skin and it's also suitable for children.

 

LUE MYÖS:

EkoPharma - Ihoni pelastaja

Kokemuksia EkoPharman hiustenhoitotuotteista

 

 

Lähiaikoina tulossa lisää EkoPharman tuotetestauksia!

-Lilies

 

*tuote saatu testiin

 

 

Share

Ladataan...
Lilies & Life

Yksi maapallon suurimmista haasteista on saada ravinto riittämään kasvavalle ihmiskunnalle. Lihantuotannolla on osoitettu olevan yhteys ilmastonmuutokseen. Viime aikoina markkinoille on tuotu paljon vaihtoehtoisia, kasvispohjaisia tuotteita, kuten nyhtökauraa, härkistä, tofutuotteita sekä muita vegaanisia vaihtoehtoja, mikä on ehdottoman hyvä asia. Hyönteisruoka on uusin (tosin ei vegaaninen) vaihtoehto lihalle. Se oli yksi viime syksyn kuumimmista puheenaiheista. Hyönteisravintoa alettiin kutsua "tulevaisuuden ruuaksi". Hyönteisten (tunnetaan myös minikarjana :'D) tuotanto kuormittaa ympäristöä huomattavasti vähemmän kuin perinteinen lihantuotanto. Hyönteisiä syö päivittäin ravinnokseen arviolta jo noin kaksi miljardia ihmistä.

Maa- ja metsätalousministeriö teki 20.9.2017 päätöksen, jonka mukaan kokonaiset hyönteiset sallitaan Suomessa elintarvikkeina. 1.11.2017 Elintarviketurvallisuusvirasto Evira antoi ohjeet hyönteisten kasvatukselle, myynnille, elintarvikekäytölle sekä pakkausmerkinnöille. Loppuvuodesta kaupojen hyllyille alkoi ilmestyä erilaisia sirkkatuotteita; leipää, makkaraa, suklaata, pastaa ja valmisruokia.

(Lähteet: Yle.fi, Entocube.com )

 

"Sirkat kasvavat syöntikypsiksi nopeasti, ne kuluttavat vähän vettä ja ravintoa, niiden uloste toimii lannoitteena eivätkä ne tarvitse laajoja laidunalueita kasvaakseen."

-Yle.fi

 

 

Sain Hyvinvoinnin tavaratalolta testiin Leaderin Zircca-välipalapatukoita. Maut ovat marjajugurtti* ja inkamarja-appelsiini-raakakaakao*. Yhden patukan valmistukseen on käytetty 15-17 kasvatettua kotisirkkaa. Tällä hetkellä sirkkatuotteiden valmistukseen käytetään tuontijauhoa, mutta sirkkojen kasvattaminen on käynnistymässä Suomessa. Sirkkatuotteet sisältävät paljon proteiinia.

Sirkkojen syöminen kuulosti aluksi iljettävältä, vaikka tuoteissa onkin käytetty sirkkajauhoa ja sitäkin on vain 6 %. Olen aina ollut huono hyönteisissä ja kaikenmaailman nilviäisissä. En ole esimerkiksi koskaan maistanut etanoita, ostereita, simpukoita tai rapuja (jos pizzan pakastekatkarapuja ei oteta huomioon) edes ulkomailla. Sushinkin syömisen aloitin vasta pari vuotta sitten, mutta sitä en enää vaihtaisi pois! Yritän kovasti rikkoa ennakkoluulojani tällaisia ruokia kohtaan, joten sirkkapatukan syöminen on jo iso edistysaskel!

 

 

Tykkäsin molemmista patukoista, mutta lemppariksi nousi mansikka-jugurttiproteiinipatukka. Se oli makea ja täyteläinen. Hyvä välipala treenin jälkeen. Inkamarja-appelsiini-raakakaakaopatukan maku oli raikas. Ei yhtään tietäisi, että patukoiden valmistukseen on käytetty hyönteisiä!

Löydät sirkkapatukat Hyvinvoinnin tavaratalosta. Valikoimassa on myös sirkkagranolaa sekä kikherne-sirkkapastaa.

 

Manu ihmettelee mikä tämäkin hömpötys on :)

 

// Using insects and bugs as ingredients in food products is now approved here in Finland. They are a sustainable food source and referred to as "the nutrition of the future". Cricket products contain a lot of protein. I got to test Leader's Zircca bars. The flavors were strawberry-yoghurt and inca-orange-raw cacao. I actually liked them, especially the strawberry-yoghurt proteinbar. I recommend trying edible insect products!

 

Olisitko valmis toivottamaan sirkkatuotteet tervetulleiksi keittiöösi?

-Lilies

 

*Tuote saatu blogin kautta

Sis. mainoslinkkejä

Share

Ladataan...
Lilies & Life

 

Vilkaisin eilen illalla nopeasti Lilyn etusivua luonnosten kirjoittelun ohessa ja hämmennyin, kun "lue nämä" -kohdassa näkyi oma naama. Ajattelin, että siinä on joku virhe. Avasin jutun ja tajusin, että kyllä se naama oli siinä tarkoituksella! 

 

Blogini pääsi suositeltujen blogien joukkoon ja sai toimituksen "Suosittelemme"-leiman! 

Lilies & Life löytyy siis jatkossa Lilyn etusivulta!

 

Muutama ehtikin jo onnitella eilen tässä postauksessa, mutta vastailin kommentteihin vasta tänään. Eilinen oli sellaista tunteiden vuoristorataa tämän leiman sekä muiden asioiden takia, niin päätin jättää tämän postauksen kirjoittamisen vasta tälle päivälle, jotta teksti olisi järkevää :D

Jo viime syksynä Lilyn toimitus haki uusia suosikkiblogeja ja muutama ihana oli äänestänyt minua jo silloin. Olin kuitenkin kirjotellut vasta puoli vuotta, joten en edes ajatellut saavani leimaa, eikä sitä silloin tullutkaan. Muistan, kun Destination Happiness -blogin Netta kommentoi jo tuolloin, että tulen vielä saamaan toimituksen suosituksen tulevaisuudessa (ihana! <3)

Nyt tässä kevään suosikkiblogihaussa hämmästyin todella miten moni ehdotti blogiani ja ennen kaikkea siitä, miten ihania ja koskettavia kommentit olivat! Erityisesti nämä koskettivat:

 

"Lilies & Life tosiaan ansaitsisi tämän. Aitoja postauksia, ja paljon oikeasti hyödyllistä tietoa."

- By a mile -blogin Elina

 

"Lilies & Lifelle ehdottomasti!Äänestin jo viime kerralla kun kyselitte. Aito, rehellinen, positiivinen ja hyödyllisiä hyvinvointi vinkkejä ihailtavalta naiselta!"

- Ruusunen

 

"Niin paljon ihania blogeja, mutta eritoten Lilies & Life <3 Hyvinvointivinkkejä, faktatietoa, syvällisyyttä, aitoutta, positiivisuutta yhdessä, joiden takana on uskomaton ihanainen!"

- The Fashion Poetryn Mira

 

"Lilies and Life -blogin Lilies saa teksteillään arvostamaan elämää ja terveyttä. Vahva ja inspiroiva nainen, joka osaa kirjoittaa aidosti. Toivon, että mahdollisimman moni löytäisi blogiin :)"

- Sanniis

 

 

Kiitos ihan älyttömän paljon kaikille minua ehdottaneille ja varsinkin Lilyn toimitukselle valinnastani! <3

 

Tuntuu niin hyvältä saada tunnustusta asiasta, jota tekee niin intohimoisesti. Bloggaaminen vie paljon aikaa ja energiaa, mutta se antaa niin paljon enemmän takaisin. Täytyy myöntää, että meinasi tulla pieni breikki kirjoitteluun, kun All Inclusive -postaukseni oltiin jaettu Facebookin Kreikka-ryhmään. Avauduin tilanteesta tässä postauksessa. Sain niin paljon ihania ja kannustavia kommentteja monilta ihmisiltä, että halusin jatkaa kirjoittamista. Aion jatkossakin sanoa rehellisen mielipiteeni asioista. Päätin jättää asiattomat, anonyymisti kirjoitetut kommentit omaan arvoonsa ja kasvattaa paksumman nahan. Tämä toimituksen valinta nostaa blogini suositeltujen joukkoon ei olisi voinut tulla parempaan ajankohtaan!

 

Ainoastaan kolme uutta blogia sai tämän leiman, minun lisäkseni Hey girl ja Alohair, onnea myös heille! Käykää tutustumassa blogeihin! :)

 

Kuvat on otettu Kosilla viime lokakuussa. Valitsin ne tähän postaukseen, koska niistä välittyy tämän(kin)hetkinen olotilani. Onnellisuustasoni on vähintään sama, ellei jopa korkeampi kuin Kreikan auringon alla <3

 

// Lilies & Life can now be found on the front page of Lily, as Lily Edit gave my blog a "We recommend" -stamp. I'm super excited! <3

 

LUE MYÖS:

Ensimmäinen blogikirjoitus

10 asiaa minusta

Ajatuksia bloggaamisesta

Blogin luetuimmat

Rohkeus ei aina ole suurieleistä

 

 

Lilies & Life täyttää kolmen viikon päästä vuoden, silloin on tiedossa synttäriarvontaa! Pysykäähän kuulolla <3 

"Suosittelemme"-leima oli ehdottomasti paras blogisynttärilahja!

-Lilies 

 

Blogia voit seurata Facebookissa, Instagramissa, Bloglovinissa tai Blogit.fi:ssä!

Share

Pages