16 000 askeleen päivän asu

Lilou's Crush

Fiinisti sovarissa kuvattu päivän asu, jossa kuljeskelin koko päivän. Ensin kaupungin halki keskustassa ja esikoisen uimakoulun aikaan Itiksessä. Kuvan laatu ei päätä huimaa, mutta kyllä sieltä yhden tämän hetken lempivaatteistani erottaa: tuon silittämättä-ei-yhtään-sileän pitkän popliinipaidan nimittäin. Jeps,  rautaa se ei pesun jälkeen näe, koska ryppyyn menee kuitenkin, eikä näissä kotitouhuissa ny oo niin nuukaa.

Täytyy todeta, että kylläpä nuo Air Max-lenkkarit näyttävät muhkeilta ripakintuissani. No, sämpyläkenkä, pehmeä kyyti: Fitbittini mukaan tuo oli yli 16.000 askeleen päivä, eikä tuntunut missään. 

 

Yllä: Mohairtakki H&M, farkut Crocker (saatu), lenkkarit Nike, paitismekko H&M

Kommentit

Aisha J
Aisha

Ihanan rento, ja tuo neule on niin pehmoisen näköinen!

 

Hertta
Lilou's Crush

rento ja ruttuinen :) Tuo mohairhässäkkä on kyllä yksi kaikkien aikojen lempivaatteistani! Käytän sitä  useamman kerran viikossa!

Anna______ (Ei varmistettu)

Nyt tuli oikein asuinspis! Meinasin jo tuupata kirppiskassiin kirppikseltä löytyneen Acnen paitamekon mutta taidankin napata sen käyttöön.. Heti kun saan ainoan pitpitkän villatakkini takaisin lainasta.

Hertta
Lilou's Crush

No mutta mahtavaa, sulle tuli halvaksi kirppisshoppailu :D Kuulostaa muutenkin kovasti kivalta tuo Acnen paitamekko! 

Riia Meikkipää

Hyvältä näytät, kuten aina <3

Hertta
Lilou's Crush

No vitsit kiitos darling <3 ja pitäs nähdä nyt kyllä lähemmin, laitan pian viestiä!

Sinilii (Ei varmistettu)

Pitelin henkkamöykässä varmaankin tuota samaa paitaa käsissäni, mut en edes sitten sovittanut...näyttää niin kivalta pitkän neuletakin kanssa, et mars takaisin :-)

Hertta
Lilou's Crush

Tämä on kyllä tosi tosi kiva, ja tykkään kun on täyttä puuvillaa, niin ei tule isoja kutistumisylläreitä tms. Napit on kyllä huonosti ommellut, pitäis ryhdistäytyä ompelemaan ne uusiksi. Arvaa saanko aikaiseksi... jep, en varmana.

Mirtsu (Ei varmistettu)

Oi oi! Aivan ihana asu! Jälleen. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.