2015 TOP 10 lempiasut

Lilou's Crush

Vuoden viimeisiä viedään, joten vuorossa tietty perinteinen kurkistus menneisiin pukuleikkeihin.

Tänä vuonna seurassani on pääasiassa ollut alle metrin mittainen pullukka, jolle kamera on kovin kiinnostava, mutta mitä vähimmässä määrin sen kuvausominaisuuksien vuoksi, joten asuja ei ole tullut ikuistettua ihan samaan tahtiin kuin normaaleina työelämävuosina. Palaamma siihen rytmiin tuonnempana. Kokosin kaikkien asujen sijaan tällä kertaa lempiasuni, jotakuinkin lempparijärjestyksessä, tai ainakin vähän sinne päin.

 

 

Nyt kun nämä silmäilin läpi, tyylin evoluutio on ollut kovin rauhallinen tämän vuoden aikana. Uusia vaatteita kaappiin on kertynyt varsin maltillinen määrä, suurempi virta on ollut tällä kertaa toiseen suuntaan.

Karavaani kaapissani kulkee edelleen päättäväisesti kohti niitä oman oloisia vaatteita: mukavia, hyväntuntuisia ja niitä juuri minulle iloa tuottavia. Siksi tästäkin kavalkadista löytyy niin kimmeltävä sillinkylkipaita, kummalliseksi tituleerattu kaftaani, pinkki puudelitakki ja kenties kovinkin vaatimattoman näköinen kombo löysää farkkua, terveyssandaaleita ja hihatonta teepaitaa. Peruspilareina simppelit teepaidat, mukavat kengät, laatikkomaliset jakut ja nuo kaikenlaiset hupsutukset. Kaksosluonne, sellainen olen minä viimeiseen pisteeseen, ja sellainen on myös oma hyvän fiiliksen vaatekaappini, tänä vuonna 2015.

Pistikö silmään joku teistäkin kiva asu? Tai joku ihan kamala, mikä saa silmät muljahtelemaan :D

Kommentit

Noora K. (Ei varmistettu) http://nooraandnoora.com

Ihania kaikki tyynni, voisin kopipoida melkein jokaisen, mutta eniten taitaa vedota pinkki takki -asu ja CK-teeppariasu. Ensimmäinen saa varmasti muutkin hyvälle tuulelle ja jälkimmäinen tuottaa pläjäyksen ihanaakin ihanampaa ysärin loppu -fiilistä.

Kiitti inspiraatiosta ja ihanaa uuttavuotta ja uutta vuotta! :)

SVeera (Ei varmistettu)

Kaksi ensimmäistä kuvaa ovat lempparit :) Beige/ nude laukku näyttää kivalta.
Ja olet mielestäni juuri mestari yhdistelemään niitä hupsutuksia asuihisi!
Hupsua ja onnekasta Uutta Vuotta!
-Veera

Aisha J
Aisha

Tuo musta pitkä takki harmaiden farkkujen ja hapsukenkien kanssa on täydellinen yhdistelmä :) Ja pinkki takki on järjettömän soma! Ihania asuja kaiken kaikkiaan, ja sinä nyt vaan olet niin kaunis :) Ihanaa vuodenvaihdetta!

SuskuN (Ei varmistettu)

Eka ja vika ovat suosikkini, vaikka kaikki asut kelpaisivat minullekin :)
Mistä tuo viimeisen kuvan takki olikaan kotoisin? Aivan ihana, menee vastaava himotuslistalle!

iidis (Ei varmistettu)

Ihania asuja, minullekin kelpaisi noista jokainen :) Lemppareitani ovat asut harmaan villakangastakin kanssa ja kimonon kanssa ja tuo Nykin asu on myös rentoudessaan täydellinen.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.