36 vuotta ja 32 viikkoa

Lilou's Crush

Tässä sitä kuulkaa ollaa, ihan muina synttärisankareina. 

Tämä oli jo kolmaskymmeneskuudes synttäripäiväni, ja yhä vain ikiomassa päivässä on normipäivää spesiaalimpi fiilis, vaikka mitään sen ihmeellisempää ei olisikaan päivän varalla.

-Vaikka mitä mää höpisen, tässä päivässähän oli vaikka mitä erityistä. Herätys onnittelulauluun, ananasta aamupalalla, kahden parhaan ystävän serenaadit puhelimen kautta, monta tekstaria ja pitkää puhelua muiden ystävien ja paapan kanssa, Facebook täynnä kivoja toivotuksia. Ja lahjojakin!

Pieni oli ollut päättäväinen, halusi ehdottomasti antaa minulle synttärilahjaksi tuoksun. Menivät varta vastoin Prismaan (mies, kamaaaaaaan, mitä oikein ajattelit..) sitä hankkimaan. Koko valikoima oli kuulemma nuuhkittu intensiteetillä läpi, ja lopputulemana vain Puman "Yellow" kelpasi. Osa kuulemma haisi "liian tukevalle", "kirpsakalle", "kakalle" ja mitä näitä yleisiä tuoksukuvauksia nyt on, kyllä te naistenlehtiä lukevat tiedätte.

Mutta Yellow, sitä sitten supsautettiinkin jo tänään lapsen ranteisiin aamutuimaan, ja itseasiassa kun äsken sitä hänen iholtaan vielä nuuhkaisin, sehän tuoksui kivalle. Tyttö näki pakettinsa kanssa valtavan vaivan, piirsi lahjapaperit, valkkasi narut, hykerteli ja kuiskutteli isänsä kanssa, eikä millään meinannut saada yllätystä pidettyä sisällään, unikaan ei meinannut eilen tulla. Voi rakkaus!

Hankin muuten myös itse itselleni lahjan. Aika kalliin sellaisen...

Jep. Jääkaappi. Iso tyttö, iso lelu.

Kommentit

Aisha J
Aisha

Sinä ja matto näytätte ihanilta! Ja onneksi olkoon, sankaritar! :) <3

Tiia / Black + White = Grey (Ei varmistettu) http://blackpluswhiteisgrey.casablogit.fi

Hurjasti onnea ja hauskaa syntymäpäivää : ) !!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Onnea, ompas sulla pelkkää luksusta siellä! Ihana masu, matto ja lahjat! 

StyleC (Ei varmistettu) http://tyylicasual.blogspot.fi

Onneksi olkoon :) Vitsit miten upealta ja ihanan onnelliselta näytät kuvassa! (P.s. Itsehän hankin itselleni tänä vuonna synttärilahjaksi pesutornin. Että I feel ya ;))

Oi hehkut kyllä onnea tuossa kuvassa! Vau.

Mullakin oli eilen synttärit. Pesin ikkunoita ryönäisissä vaatteissa, mutta sain ruusulähetyksen ja illalla sain vielä yllätysillallisen kera pavlovan. 

Ja vaikka synttärit menee ohi aika nopeasti, niin mä ajattelin juhlia niitä koko viikonlopun kun nähdään miehen kanssa. Illalla Patronaan syömään!

I May Say (Ei varmistettu)

Myöhäiset onnittelut, kaunotar!
Jääkaappi on tärkeä vehje. Tiedän omakohtaisesti, kun muutin hyvän jääkaapin ääreltä huonon jääkaapin ääreen. Kestin sietämätöntä tilannetta 1 kuukauden ja sitten marssin kodinkoneliikkeeseen ja ostin uuden jää-viileäkaapin, pakastimen ja astianpesukoneen (sekin oli uudessa asunnossa surkean laatuinen). Nyt odotellaan keittiön "lisäosan" kamoja ja asennusta. Pientä pintaremonttia = tonneja sinne, tonneja tänne..

Kristaliina
Puutalobaby

Hieman myöhäiset onnittelut synttärisankarille! Mutta hei, voisko sanoa että vieläkin isompana onnitteluna - ihan mahtavat viikot jo kasassa, onnittelut siitäkin!!!

HM (Ei varmistettu)

No häh :) Olisin luullut sinua kymmenen vuotta nuoremmaksi. Olen itse kaksi vuotta vanhempi, joten paras kai arvaillakin ihmiten iät näin :)

Onnea molemmista luvuista!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.