5 parasta iPad Mini -suojaa

Lilou's Crush

Tämä postaus on ollut jemmassa jo helmikuusta lähtien, kun metsästin kiivaasti suojaa uutukaiselle minilleni. Tuolloin valinnanvara oli kovin niukka, ja ensihätään itsekin erehdyin ostamaan Applen Smart coverin, josta en tykännyt sitten yhtään. Smart cover oli plutku, irtoili, ei suojannut reunoja eikä takaosaa, ja rumakin se oli. Phyh. Hyvä suoja on mielestäni kestävä, kaunis, kevyt ja hyvin suojaava. Ja tietty omaan tyyliin sopivakin sen täytyy olla! Nirso kun olen, kivan löytäminen veikin sitten jonkin aikaa. Josko tästä pienestä yhteenvedosta olisi jotakin iloa vastaavassa tilanteessa olevalle tekkitytölle tahi pojalle!

iPad-suojasuosikkini, TOP 5

1. Dodo Case Hardcover Classic

Omani löysin viimein Tokion reissultamme, mutta tämä ei tarkoita sitä, etteikö niitä olisi muualla saatavissa. Päin vastoin, taisin itse maksaa omastani rutkasti ylihintaa. Se tosin ei harmita, koska tarve oli suuri, ja suoja viimeinkin sellainen, että tykästyin. Erityisesti pidän Moleskine -henkisistä kansista, keveydestä ja napakasta kumpparikiinnityksestä.

Alkuun epäilin, miten mahtaa toimia kiinnityssysteemi, sillä iPad on kiinni selästään suojassaan kahdella leveällä tarralla, mutta huoleni olivat turhat, menestyksekkäästi on pysynyt suoja paikallaan. Kuulemma sen voisi myös irrottaa ja kiinnittää uudemman kerran, mutta ihan niin uskaliaaksi en ole rohjennut heittäytyä.

2. Pad&Quill Graduate Edition

Hyvin ykkössijan henkinen, Pad&Quillin käsintehty iPad Mini-suoja oli lempparini ennen Dodo Casen kohtaamista. P&Q:lla on myös tosi symppiksiä, samanhenkisiä iPhone-kuoria, itseäni vähän houkuttelisi "Little black book" for iPhone, mutta reunuksineen kokonaisuudesta tulee liian jytky.

3. Etsyn anti

Etsyssä seikkailin taas tovin jos toisenkin, se on paikka, jonne livahtaessa pitäisi laittaa munakello soimaan. Tässä yhden sijasta parikin suosikkiani sieltä, ja vaihtoehtojahan tosiaan Etsystä  löytyy satoja lisää.

Kaunis vintagehenkinen nahkakotelo... Muistuttaa mielestäni hiukan Acnen tuotoksia vuoden-parin takaa.

Jos etsisin pussukkamallia, olisin varmasti valinnut tämän personoitavan hennon vaalean nahkaisen kotelo.

4. Marc by Marc Jacobs Dreamy logo

Minulla on todella monta MBMJ:n tekkisuojaa, ja olen ollut niihin todella tyytyväinen. Juttelin edellisellä Nykin reissulla Marc by Marc Jacobsin edustajan kanssa, ja hän kertoi, että heille minin suojia on tulossa juuri nyt keväämmällä; Apple piti visusti minimallin koot salassa ennen lanseerausta, ja siksi tuotannon käynnistyminen kestää tovin. Nyt bongasin siis muutaman ehdokkaisen, eli tämän Dreamy Logo -kirjankansihenkisen ratkaisun ja allaolevan pussukkamallin jo tulleen markkinoille.

5. Marc By Marc Jacobs Reluctant Stars

Pussukkamallissakin on puolensa, vaikka itse olen laitteeseen kiinnitettävien suojien ystävä. Sinne voi sujauttaa tarvittaessa lippulappusta, avaimet ja kännykänkin seuraksi. Tykkään tuosta neopreenipinnasta, se on kestävä, kevyt ja kivan tuntuinen, sisäpuoli näissä (ainakin läppäripussukassani) on suloisen pehmoista kangasta, jonne oma aarre on kiva piilottaa.

+1 Bonus: Verkkokauppa.comissa on melko laaja iPad Mini-suojakuorivalikko, tästä suoraan valikoimaan.

Mistä olette omat suojanne löytäneet? Toimiiko, tekisikö mieli vaihtaa? Ja mielenkiinnosta, kuinka kohtelette pädejänne, olen nähnyt niin vaihtelevaa toimintaa, ettei tosikaan -osa kavereista viskaisee tabletin kassinpohjalle sen kummemmin ajattelematta, ja osa toimii kuten meikä, niin hellästi kuin suinkin asetellen.

 

Kommentit

Tasaraita

Tuhannet kiitokset tästä postauksesta. Suoja minille on ollut hakusessa koko kevään. Myönnän että olen ollut ehkä vähän laiska etsinnässä ja hakenut nettikaupoistakin vain Googlen avulla. Mitään kivaa ei todellakaan ole tullut vastaan aiemmin. Taidan hankkia nyt tuon Marc Jacobsin pussukan. Tuo kuvassa oleva violetti on ihanan pirtsakka tai joku pinkki tai keltainen olisi kans hieno. Shopbop näyttäisi myyvän vain mustaa. :/ Onko sinulla tietoa mistä muita värejä löytyisi? Eilen pikaisen googlettelun perusteella kaikki kaupat tarjosivat vain mustaa. 

Ille (Ei varmistettu)

Kiitos hyvistä vinkeistä ja ideoista! Itse tuskallinen samaa valinnan vaikeutta ipadin kanssa. Valintaa löytyy mutta hyvin vaihtelevaa. Ja verkkokaupoissa pitää muuten olla tarkka juurikin noista kiinnitys-suojaus-paksuus -tekijöistä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.