5Preview'in vietävissä + hemmottelumuikkari

Lilou's Crush

Dilemma. Mahallistuvana en haluaisi ostaa yhtään vaatetta, koska viime kerralla päädyin inhoamaan jokaikistä raskausaikaista vaatekappalettani. Mutta tällaisessa suht massiivisessa muodonmuutoksessa on pakotettu jonkinlaista peitettä päälle haalimaan, ja olen jäänyt vähän odottelemaan inspiraatiota...

Instagramissa törmäsin sattumalta tähän Malenamin kuvaan, jossa neito oli pukenut komean vatsansa 5 Previewin ohueen neuleeseen ja näytti aivan törkeän hyvältä. Ja paita siltä, että ei todellakaan omassa kaapissani päätyisi mustalle listalle, kun extratäyte on aikanaan pullautettu nahkan toiselle puolelle.

Ja siitä se sitten lähti. Tutustuin uuteen mallistoon, ja nyt tekisi mieli ostaa vaikka mitä. Edelliset 5 Previewin mallistot eivät niinkään kolahtaneet, tällä kertaa iski sävymaailma ja nuo sallivat leikkaukset, etenkin ylemmässä kuvassa. Nuo kuvien puserot maksavat 80€-140€, eli ihan pelkiksi raskausajan vaatteiksi vallan tyyriitä, mutta entäpä muutoin? Onko teillä kokemuksia merkistä ja sen hinta-laatusuhteesta?

 

PS: Muistuttelen tuosta hemmotteluhommelista, eli vielä ennättää hienosti osallistua 300€:n lahjakortin voittoon valitsemassaan hoitolassa Gillette Venus Sugarberry-kisassa, sinne pääsee suoraan tästä. Kiitos jo osallistuneille aivan hurjan kivoista ihonkohennusvinkeistä.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.