7+1 asiaa minusta

Lilou's Crush

Supersymppis Madeleine postaili juuri 8 asiaa minusta -postauksen, ja muistin että oh noes, sellainen haaste minuakin odotti, ja olin rontti unohtanut vastata siihen. Kyseinen haaste on kokenut vuosien saatossa evoluution, ja kulki aiemmin, ainakin vuonna 2009, nimellä 7 asiaa -niinpä olen ketku, ja uudemmille lukijoille toistan itseäni ja kerron nuo jo aiemminkin kertomani hommelit.

Tunnustuksia

1. Etunimeni on melko harvinainen ja helposti mieleen jäävä. Nolostuttaa, kun ihmiset yleensä muistavat nimeni, ja itselläni on suorastaan surullisen huono nimimuisti, harjoittelusta huolimatta.2. Olen yökyöpeli. Illat ja yöt on parasta aikaa, ajatus kulkee ja mieli on keveä. Harmillista kyllä, vartalo hidastuu samassa suhteessa, ja mahtavat inspikset jäävät siksi usein toteuttamatta.3. Minulla on sydämessä soft spot vanhoille, kärttyisille papparaisille.4. Olen kahden boheemin taiteilijan kasvatuksen tulos. Ehkä juuri siksi niin pedantti (esim. kts. kohta 5)5. Lakanan on oltava täydellisen sileä, ennenkuin menen sänkyyn. 6. Diggailin nuorena tyttönä sukkahousuheviä: Helloween, Def Leppard, Iron Maiden, Whitesnake, MSG, Gamma Ray... Ja kuuntelen niitä edelleen ihan sujuvasti. Ei kolahtanut New Kidsit tai muut tyttöjen unelmat. (Huom. Tällä ei ole kertakaikkisen mitään tekemistä kohdan  +8 kanssa :)7. Olen hyvä tinkimään, ja ihan mahdottoman hyvä alennushai!

+1 bonustunnustus8. Olen mieheni vuoksi viettänyt parin vuoden ajan kaiken mahdollisen vapaa-aikani itselleni täysin epäominaista rokkarin tyttöystävän kiertuelämää "keikkabussissa" (ikivanha pakettiauto, that is) kitaroiden, rumpulaatikoiden, vahvistinten ja teepaitalaatikoiden seassa matkustellen ympäri mualimmaa. Kaikessa on kuitenkin puolensa, koko ajan tapahtui hauskoja asioita, seura  olimainiota, musiikki oli hyvää ja sitä oli paljon.

Lilyläiset, napatkaa hauska haaste, ja käykää huikkaamassa kommenttilootaan, jos siihen tartuitte!

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Mäkin oon ihan rakastunu papparaisiin! Monet ketä tunnen ajattelee välillä et oon ihan järkeni menettäny ku meinaa tulla aina tippa linssiin papparaisten kanssa. Mun ihastuminen ei kyllä jää vaan kärttyisiin papparaisiin vaan myös suloiset papparaiset jotka laahustavat kärttyisten vaimojensa perässä kannellen heidän kassejaan yrittäen samalla tasapainoilla käsikeppien kanssa saavat aina mun sydämen sulamaan :P

Hertta
Lilou's Crush

haha, voi sinuu, ihan sama juttu täällä :)  Kuulostat muuten vielä kaiken päälle ihan mun pikkusiskolta, voi <3

Coco
Coco Sweet Dreams

Kuomaseni, samastuin aikaist moneen kohtaan. Mä diggailin myös mm. sukkisheviä nuorena tyttönä. <3 hell yeah! 

ABC (Ei varmistettu)

Saako bändin nimeä udella? Näyttää jotenkin tutulta muttei tule mitään mieleen.

Hertta
Lilou's Crush

Coco, no mä niin arvaan :) Paitsi en kyllä olis yhtään osannut veikata sua sukkis-siskoksi, mahtavaa!!

 

ABC, juu toki, bändi oli Flylow nimeltään -juuri enne Facebookin ja somen kulta-aikaa, joten harmillisen vähän on jäänyt mitään matskua elämään :)

Vierailija (Ei varmistettu) http://mm-lifethrualens.blogspot.fi/

Kiva, että tartuit haasteeseen! :) Ja hauskoja paljastuksia sinusta, etenkin toi kärttyiset papparaiset juttu ;)

t. Maija

FFFifi
Fitness Führer

Mä tein oman, ja oikein kahdeksalla :D http://www.lily.fi/juttu/paljastuksia-1

Hertta
Lilou's Crush

maija, juu, papparaiset on pop :) Kiva kun luit ja kommentoit!

 

FFFifi ja NinaMaria, mahtitunnustukset teillä :) Käykää muutkin kurkkimassa :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.