Äidin neuvosta vaari: jos joku on hyväksi havaittu, hanki samanmoinen tilaisuuden tullen varastoon. Acne Pistolit tällä kertaa.

Lilou's Crush

Rönttötönttölook ja Pistolit Instassa muutama viikko sitten

Yksi opeista, joka jäi äitikullaltani mielen sopukoihin, oli hankkia käyttökelpoisia juttuja varastoon, vaikka juuri sillä hetkellä niille ei olisi tarvetta. Kyse ei ollut hamstraamisesta tarjousten perässä, vaan siitä, että esimerkiksi hammastahnat ja -harjat ostettiin kerralla, samoin sukkia suuremmassa koossa velikatraalle jos hyvä alennus tuli vastaan jne. Sellaista tavaraa, jota taatusti tarvitsee, ja jonka ostamiseen ei nyt yleensä mitään intohimoja ole. Mutta hyvä vinkki, minulta ei lopu koskaan mm. terveyssiteet, kaapissa on aina käyttämätön matkahammasharja, hiuslenkkejä avaamaton paketti, deodorantti jne.

Näitä kuvia todellakin löytyy, joissa Acnet esiintyy

Tiedätte vissiin, ja olette asukuvissa kyllästymiseen saakka nähneet Acnen Pistoleitani. Ne ovat juuri sellaiset kengät, joista voi käyttää sitä ällöttävää "rakkauskengät" -termiä (en voi uskoa että kirjoitin tuon sanan :D).

Ja koska tiedän monen muunkin niistä tykkäävän ja miettivän, raaskisiko ostaa, vinkkaanpa, että jo vähän odottamani tilaisuus tuli tänään: nettikauppa Zoovillage tarjoaa ihan kaikesta alekoodilla NEWSEU -20% alennuksen, myös siis Acnen ja muiden hintavampien brändien tuotteista, joita harvemmin aleen päätyy. Lisättäköön, että edullisempia Acnen kenkiä en muuten ole nähnyt missään kaupoissa muutenkaan-

 Vähintään yhtä repuusi look kuin kuvassa numero 1.

Niin, itse otin (pari kertaa luottokorttia kädessä pyöriteltyäni ja vähän hirvittyneesti huokailtuani) äidin neuvosta vaarin, ja tilasin parin lempikenkiäni varastoon. Ihan tätä äiti ei kyllä tainnut tarkoittaa... mutta...

Pistolit pelastivat totaaliselta epämukavuudelta myös huitulahameen kanssa

... totuus on, että joskus aika noista nykyisistäkin jättää, ja joutuisin kärsimään täyden hinnan, ja se ei miellytä sitten lainkaan. Uskaltauduin siis, sillä jos en ole neljään vuoteen kenkiin kyllästynyt, en usko, että niin käy ihan hetimiten myöhemminkään.

Silti. Onneksi on kirppispöytä varauksen alla lähiaikoina, jotta tämän äkillisen budjettiloven saa paikattua.

Kommentit

Mä bongasin reilu kuukausi sitten Pistolit Gaudetelta -20% alesta ja arvaa vaan pystyinkö jättämään niitä (netti)kauppaan... Olihan niistä jo useampi vuosi haaveiltukin ja onhan ne just niin ihanat kuin aina ajattelinkin! 

Hertta
Lilou's Crush

No minustakin -mietin itsekin tosi pitkään ennen ekojen ostamista, mutta en ole katunut -ja palannut siis nyt jo kolmatta kertaa samaan kenkään vuosien saatossa :D

Affe (Ei varmistettu)

Hei.
Otin vinkistäsi vaarin ja tilasin Pistolit, joista olen pitkään haaveillut. Olen joskus kuullut et ovat isoa kokoa, joten tilasin normaalia kokoani pienemmät(eikä omaa kokoani edes ollut..) Mikä on oma kokemuksesi asiasta?!
ps. Kiitos kivasta blogistasi ja mukavaa kevättä!

Hertta
Lilou's Crush

No minun kokemukseni sanoo, että teit juuri oikein :) Minusta koot tuntuvat jopa reilua numeroa suuremmilta kuin muissa kengissä! Toivottavasti olet samaa mieltä ja Pistoleista tulee sunkin lempikengät :) Ihanaa kevättä sinulle ja kiitos kivoista sanoistasi, tuli kiva mieli näin illalle!

Miriam A (Ei varmistettu)

Jumprahuiti! Kliketiklik tilasin heti, viimeisen kappaleen omasta koostani. Näyttipä popojen lähtöhintakin reippaasti Helsingin hintoja huokeammalta, alen kanssa pelkkää säästöä, sanon ma!

Hertta
Lilou's Crush

haha, ihan mahtavaa! Kyllä lienee zoovillage tyytyväinen menekkiin, jos pienen ajan sisään lähti hups vain viidet kengät tilaukseen :D Ja tosiaan, lähtöhinta on suorastaan hämmästyttävästi edullisempi kuin täällä kotosalla tai vaikkapa net-a-porterissa, ja tuon alen kanssa jo siedettävä. ei. kamala se on edelleen, mutta ei NIIN kamala :)

Tartuin minäkin vinkkiin ja tilasin kengät, kiitos!

Hertta
Lilou's Crush

Kiva kun vinkistä oli apua! Näitä tosiaan ei liian usein alekoodilla saatavaksi tule, ja kun tilaus vielä oli postikuluton, oli minusta hyvä diili just tälle hankinnalle :) Iloista perjantai-iltaa!

jh (Ei varmistettu)

Pakko vähän hehkuttaa: Tilasin omat Pistolinit kyseisestä nettikaupasta vuosi sitten hintaan 240e! Suosittelen! Hyviä tarjouksia olen Zoovillagelta bongaillut muiltakin merkeiltä.

Hertta
Lilou's Crush

Sama juttu, olen tehnyt tosi hyviä  hankintoja sieltä, mm. himoitsemani Acnen parka oli Stokkan ovh:on verrattuna yli 200€ edullisempi! laatuun, siis takin, en sitten olekaan ihan varauksetta tyytyväinen: hihansuiden resorit nyppyyntyivät alle kymmenessä käyttökerrassa!

Kiitos! (Ei varmistettu)

UPSin lähetti oli päivän odotetuin henkilö, sieltä ne Pistolit jo saapuivatkin. Kiitos tuhannesti vinkistä! Osaatko sanoa, venyvätkö yhtään? 37 on vähän nafti (normikoko 38), mutta venyisikö muutaman millin käytössä?

Hertta
Lilou's Crush

Minulla ainakin venyivät -nyt nimitäin nuo vanhat vallan "hölskyy" jalassa. Ei siis liian suuret, mutta kyllä venyivät, varsinkin toki leveyssuunnassa.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.