Aikuinen Nainen Uikkariostoksilla

Lilou's Crush

Männävuosien bikinikokoelmaa säestettynä uudella parilla

Tämän Aikuisen Naisen Vaatimukset Bikineille ja Muille Uima-Asuille: hyväntuntuinen, hyvännäköinen, hyvin pinnassa pysyvä (ts. pysyy päällä taaperon perässä juostessa tai jopa uintiliikkeitä harrastaessa). Menneinä kesinä olen toiminut uikkariostoksilla niin, että viime tipassa ryntään rekille, nappaan suurinpiirtein oman koon ja poistun biitsille, mutta tällä kertaa tuumasin kaveripiirin innoittamana asiaa vähän pidempään, ja harkitsin hankintani. Se kannatti!

Lindexin uikkariaarre n. 30€

Löysin aivan superkivan ja moneen menoon ja monenmalliselle kropalle sopivan uikkarin Lindexiltä (kuva yllä). Ääreest trendikäs malli yhdistää väljää kreikkalaisjumalatarhenkistä laskostusta yläosassa ja maltillisesti leikatun pöksyosan.  Piilossa on rintoja jotenkuten tukevat kupit. Kuva ei tee oikeutta kivalle mallille, harmillista.

Bikiniosaston päivityksenä olin jo ostanut Stadiumista (suosittelen myös, laaja valikoima iloisen värikkäitä biksuja!) kasariromantiikkaa henkivän etelän ilta -bikiniyläosan (näkyy ylimmässä kuvassa), johon mustien ja valkoisten vanhojen bikinipöksyjen lisäksi ajattelin yhdistellä varsin monipuolista Lindexin alaosaa (n. 15€). Hassunnäköiset bikinihousut toimivat sekä massun yli vedettynä että sitten ihan päinvastaiseen suuntaan, pepun päälle hameeksi laskettuna. Tai puolivälissä peruspikkareina. Minusta ajatus oli hauska!

Paras vinkkini kuitenkin on ennen ostoksia vähän tuumata, mitä sieltä kaapista jo löytyy ja sovitella uudet hankinnat sopimaan niihin; etenkin lomareissulla mix&match on kiva juttu, kun persoonallisia eri yhdistelmiä on käytössä potenssillinen määrä.  Niin, ja toinen vinkki, bikinit tulevat myös lähestulkoon poikkeuksetta aleen, ja vielä isoon aleen, juhannuksen tienoilla, joten jos uskallat odottaa, saat ehkä rantariekaleisesi pilkkahinnalla.

Kommentit

Valentine

Ihanat noi etelän ilta -biksukat, oi! Kasaribikinit menisivät hyvin yhteen mulla tällä hetkellä olevaan ah-niin-jäätävään ysäribuumiin. :) Uimapuku herättää kevyesti ihmetystä: onko se siis löysä tosta keskivartalon kohdalta? Jännittävää. Minkälainen on märkänä, ootko jo tesmannut?

Hertta
Lilou's Crush

Kasari ja ysäri ne yhteen soppii, huomenna pannaan... :D Se todellakin on kertakaikkisen hämmästyttävä, vähän niinkuin olisi löysä toppi normibikinihousujen päällä. Märkänä varmasti todella esteettinen näky, luulen, että sellainen löysä lepakonkainalonahka keskivartalon ympärillä :D

annemi

Kiitos Hertta yllä olevan kommentin hulvattomista mielikuvista :D 

Ostin itse ekan kokouikkarin tänä keväänä VUOSIIN ja olen tosi tyytyväinen.

http://www.hm.com/fi/product/09273?article=09273-A

Hertta
Lilou's Crush

Tsihii, anteeksi :D Ja hei just ton olisin ostanut jos olisi ollut tyrkyllä. Mutta nyt tää armelias malli hurmasi mut ihan tyystin :)

Valentine

Hah, tirskumista aiheutti mielikuva lepakonkainalonahasta täälläkin! :D Aika helmi, Anne, toi sunkin löytö!

Kippuralla

kauheeta kun kerran paniikissa talvella ostin biksuja, jouduin maksamaan täydet 15e niistä ;)  yleensä etenen juurikin kohti alea ja 5e ylä ja 5e alaosia kohti, kun ei omaa suuria rintoja niin ihan kaikki kivat sopii yleensä.

Hertta
Lilou's Crush

Sama täällä! Tosin nyt kun ikää tulee lisää, niin kas kummaa kun alkaa se tukikin olla jotenkin tarpeen :D Mutta ei siitä sen enempää, eihän :D Nyt on muuten taas henkalla aika hyvät biksuapajat, ei kyllä vielä noita vitosen päiviä!

Kippuralla

tälle vuodelle ei välttis tarvitse enää uusia, niin joudan hyvin odotella aleja-paitsi kun vaihtoehtona on kolmen riiviön kanssa shoppailu niin taidan kallistua h&mn nettikaupan valikoimiin. kesä tarkoittaa sitä että mies asuu töissä niin ei voi paljoa sen varaan laskea ettän aen ekana päivänä pääsisi oman koon nappaamaan

Hertta
Lilou's Crush

Hih, mulle yksikin riiviöinen ois bikiniostoksilla liikaa (karkais tuo mokoma kuitenkin kopista juuri kun on saanut heitettyä yläkropan paljaaksi :D)  joten ymmärrän erihyvin. Ja jotenkin muuten mulla on noi alenappaukset vähentyneet kun lapsi on tullut, kun ei pystykään karkaamaan noin vain muina hevosina shoppailemaan!

Vimps (Ei varmistettu)

Kun löytäis joskus linjakkaan yksinkertaisen mustan uimapuvun.

Bikinit ei oo mun juttu, ei oo koskaan ollut. Näyttäähän ne hyvältä toisten päällä, mutta mun... koetan ottaa huomioon kanssalähimmäiset. Toisaalta, en juuri ui kesäisin, koska en tarkene ja rannalla pelkästään grillaamassa en käy koskaan. Parasta uiminen luonnonvesissä (kun kerran kesässä tai kahdessa tarkenee) on ilman rihmankiertämää, mutta sellainen vaatii "vähän" yksityisemmät uimapaikat. Mut se musta yksinkertainen uikkari olis kiva! (Oon ettinyt sellaista yli kymmenen vuotta, joten olis mun mielestä jo aika.)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.