Älä hanki näitä muuttopäiväksi

Lilou's Crush

Päivän asu parhaasta päästä: pyjamahousut Victorias Secret (lapsi sanoo: Viklotin siilet, äiti koska laitat taas ne viklotin siilet-vaatteet?), paita eläkeikään päässyt Filippa K:n villaneule, korvilla henkkamaukan villahärveli.

Ihan uskomatonta. Työystävälläni, pöytäkamusellani Pirrellä ja minulla on ollut Samojen Sattumien Kesä: uudet kodit löydettiin ja vanhat myytiin viikon-parin akselilla, rempat aloitettiin samoilta sijoilta, ja nyt viikonloppuna muutetaan molemmat, perjantaina oltiin muuttovapaalla kumpainenkin.

Riesakseni sain kamalan flunssan, siis ihan kamalan, siis sellaisen vanhanajan kunnon korviasärkeeniveliinkoskeevoinkulkeavainkyyryssäpääräjähtääkaikkimaistuumuovipussiltanenävuotaaoksettaaväsyttääpyörryttääsilmiinsattuu-flunssan. Ja samoin Pirre. Voi itku! Toivottavasti ystäväseni sinulla riesa huomattavasti lievempänä, ja muutto paremmalla tolalla. Onneksi miehellä toimii ruumis ja pää, eli käytännön huoltotoimet sujuu, sillä itse olen ihan vihannes. Suloiset Punavuoren Poijjaat eli vlipoikani kumppaneineen otti onneksi pikkuisen hoitoon tänään, olisi ollut muutoin itku lähellä.

Kuullaan ensi viikolla uusin voimin, nähdä tuskin haluatte todistusaineistoa tämän enempää ;)

Kommentit

Vierailija (Ei varmistettu)

Voi, parane pian!

Vierailija (Ei varmistettu)

Muru läyskäpaha (mummoni nimitys sairaudenkaatamille potilaille). Voi sua villahärvelipäätä. Iso rutistus niillä vähäisillä voimilla, jotka käsivarsissani on muuton ja flunssan jäljiltä. Olo ei ole omenainen täälläkään, muuttokin on ihan puolitiessään (niin kuin on muuten remppakin!) mutta kyllä se tästä ystävä hyvä iloksi muuttuu. Ja läyskäpaha väistyy taka-alalle. Sitten poksautetaan kuohujuomat, kun hommat on klaari ja kunto kohdallaan. Ja hei pakko avata kaks pulloa molempien uusien kotien hyväksi onneksi!

Pirre

suvi m
suvi m

Voi harmin paikka! Oikein pikaista paranemista sinne!!! Ja muuttotsemppiä!

...a bit of Life

Voi pöh! Pikaista paranemista, ja jaksamista muuttoon. Se on terveenäkin hurja urakka.

Kuumaa vettä, pari siivua sitruunaa ja lusikallinen hunajaa. Sitä kun nautiskelee niin varmasti flunssan saa selätettyä! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Muistaakseni olet tilannut tuotteita shopbopista. Itse olen miettinyt erästä Alexander Wangin laukkua, joka sieltä löytyisi. Ovatkohan tuotteet varmasti aitoja?

Oma sivu

Voi kurja :(. Pikaista paranemista ja voimia myös muuttoon! 

Tanja/todellajossain (Ei varmistettu)

PIkaista paranemista! Itse olen onneksi vielä välttynyt syysflunssalta, mutta eiköhän esikoinen sen tarhasta vielä tuo mukanaan :)

http://todellajossain.blogspot.com/

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.