Alehaukan kesäloma

Lilou's Crush

Havahduinpas yhteen juttuun. Normaalisti tähän aikaan vuodesta alan katsastella alen tarjontaa "sillä silmällä", joka on vuosien saatossa aika hyvin hommaan harjaannutettu. Mutta nyt kun on reissu edessä, voi unohtaa nettikaupat, sillä paketteja ei kuitenkaan ehdi hakemaan,  ennenkuin postipojat jo kiikuttavat ne takaisin lähettäjälle ja kauppoja ei kertakaikkiaan ennätä kiertämään, sillä reissuvalmistelut ovat pahasti jäljessä kiitos miehen kuvauskeikkojen, jotka veivät monta tarpeellista iltaa.

Yhden nopean keikan joudun kuitenkin pakon edessä tekemään: havahduin siihen, että Monnisella ei ole kenkiä, ja täytyyhän sitä suureen maailmaan lähtiessä edes yhdet töppöset olla!  Etenkin nyt, kun pystyasento ja kävely kovasti jo kiinnostaisi, vaikka taitoa siihen ei vielä olekaan. Vinkki muillekin lasten kenkiä pohtiville, huomasin että Stockmannilla* on hyviksi havaitut, konepesun kestävät Cientat alessa, sinne siis, jos sattuisi vielä hopeapopot tuosta lähikaupasta löytymään. Isommalla on tennarimallia kahdet nytkin käytössä.

Todennäköisesti alejen väliin jäänti vähän kismittää siinä vaiheessa, kun lapsilla on taas ihan kaikki vaatteet pieniä, eikä kirppareilta löydy just siihen hätään sopivaa, mutta siitä viis, nyt on Alehaukan kesäloma, ensi kertaa vuosiin, ja se aikoo todellakin nauttia siitä. 

Silti se kyllä vinkkaa, että kannattaa tarttua toimeen joko än-yy-tee nyt tai sitten kesän lopussa, joko parhailta apajilta pienemmällä alella, tai sattumanvaraisiin loistolöytöihin suurilla prossilla, jos tarvetta jollekin hankinnalle on.

 

 *Mainoslinkki

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.