Alehaukanpoikanen

Lilou's Crush

Käytiin tänään esikoisen kanssa kartsalla ostamassa koulutarvikkeita ja syysvaatetta. Yksi tärkeimmistä metsästyksen kohteista olivat uudet tennarit, vanhat kun näyttävät suorastaan räjähtäneiltä kesän temppuscoottauksen jäljiltä.

Käveltiin Stokkan urheiluosaston poikki, ja tyttö bongasi värikkäät lenkkarit, joista kovasti tykkäsi. Yksi pari, oikea koko ja -80% alennuksessa. 

Erittäin Isokenkäinen Talon Mies sai tuta myös tarjoushaukkaemon ja poikasen saaliinjaon: juuri edellispäivänä harmitteli, kun ei ehtinyt hankkia uusia skeittipopoja alesta. Nyt raahattiin pesään Vansit samalla osumatarkkuudella kuin tytön kenkien kanssa.

Ei tarvinnut empiä kassalla, loistolöydöt loistohintaan.

 

 

Kommentit

Milla/millamainen (Ei varmistettu) http://millamainen.blogspot.fi

Vitsit, mikä tuuri! Tuollaiset löydöt on ihan parhaita!

Hertta
Lilou's Crush

No eikö vain! Kerrankin kävi tuuri! 

Vierailija (Ei varmistettu)

Hei, onko täällä sivustolla jotain häikkää kun postauksia tulee lähes päivittäin mutta näetkö kommentit ainoastaan n.kerran viikossa?

Hertta
Lilou's Crush

Jokin tosi ärsyttävä pieni bugi tosiaan on ilmaantunut jossakin lähipäivityksistä! Vastaan yleensä kommentteihin kännykällä heti kun ne näen, mutta nyt selain ei toimi kunnolla omassa puhelimessani, vaan vastatessa ikäänkuin rikkoutuu/leviää. Todella ärsyttävää! Niinpä keskitän nämä vastaamiset siihen kun pääsen kunnon koneelle kuten nyt, että saan rauhassa naputella vailla pelkoa että vastaukset häipyy taivaan tuuliin.

Nyt muutamaan päivään en "lastenhoidollisten velvollisuuksien vuoksi" saanut kunnollista konehetkeä muutoin kuin juttuihin. Tämä päiväkotitreenailu ja miehen töiden alku on tosiaan vaatinut veronsa, eli keskityn antamaan oikein ekstrahellyyttä pienelle (eikä toinen myöskään malttaisi millään nukahtaa...) Mutta pitääkin laittaa vielä varmuuden vuoksi palautetta ylläpitoon, jos on sattunut tällainen mobiiliriesa menemään ohi, pittäähän sitä nyt kommentteihin päästä vastaamaan! 

blackballerina

Mukava huomata, että en ole ainoa alehaukka, joka haksahti noihin Stokkan -80 % alelaareihin :) Siitäkin huolimatta olin pyhästi vannonut, että kukkaro pysyy loppukesän visusti kiinni. Kivoja ja käytännöllisiä löytöjä :)

Hertta
Lilou's Crush

Fiksua se vaan on, jos tarttuu hyvään tarjoukseen, eiks vaan :) kunhan ei hamstraushommaksi vallan mene! Oli minusta yllättävän hyvä valikoima!

blackballerina

Näinhän se on :) Jep valikoima oli kyllä hyvä sekä yllättävän laaja. Löytöjänikin olin jo tiiraillut täysihintaisena alkukeväästä,mutta vasta nyt oli hinta todella kohdallaan. 

Hertta
Lilou's Crush

Täydellistä! Kannatti odottaa siis :)

laura Heinikki (Ei varmistettu) http://lauraheinikki.fi

Mahtavia löytöjä <3

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.