Alehaukka häkissään

Lilou's Crush

Jos olisin nyt ketteränä kuin kirahvi, olisin jo suunnannut nuuskimaan Zaran alerekkejä ekojen joukoissa. Zaran alessa on nimittäin sellainen homma, että siellä todellakin kannattaa olla h-e-t-i kun ne alkavat (joka oli tämänhetkisen hataran ajantajuni mukaan eilen.. Kirahvi olisi joka tapauksessa ollut myöhässä) 

...tai odottaa kärsivällisesti, kunnes loppukesä koittaa. Ensivaiheessa olen nimittäin tehnyt kivoja löytöjä yksittäiskappaleista, jotka on kenties myyty muuten loppuun.

Alkurysäyksen jälkeen on monena sesonkina tuntunut, että mitään ei kyllä löydy, kunnes ykskaks tulee se vihoviimeinen rysäys, jolloin varastosta kannetaan esille vaikka ja mitä (minusta ainakin näyttää siltä, että rekkeihin päätyy paljon vaatetta, jota myymälässä ei ole ollut aikoihin esillä, voin toki olla väärässä), ja hinnat ovat alimmillaan hyville alehaukkojille.

Kuvina meikän lempijutut tämän kauden aletarjonnasta. Ainahan sitä saa haaveilla, oe voe.

Kommentit

t.Susse (Ei varmistettu)

Herttanen sentään,

aina kun pidän lukutaukoa, täällä draamankaari tekee äkkijyrkän mutkan! :-O

Onneksi kaikki kuitenkin hyvin,

nyt vaan pitkää pinnaa horisontaalivaiheeseen, veikkaan että vertikaali vie voiton kun kiiruinen miniporkkanavarpainen sieltä maailmaan pääsee. Selvästi hän tietää miten ihanaan perheeseen on tulossa kun ei mitenkään malttaisi odotella oikeaan ensi-iltaan asti! :D loppukaneetiksi inhokkisanavarastoni top vitosesta: jaksuhaleja! ;D

inspirations (Ei varmistettu) http://favouriteinspirations.blogspot.fi

Haaveilu onkin sitä parasta aikaa hankinnassa ; ) Kauniit kuvat ja haaveiden kohteet!!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.