Aleihastus -Kesänkeltainen kainaloinen

Lilou's Crush

Jos olisin pikkulaukun tarpeessa, ja jos kukkaronpohjalla olisi juuri nyt aimo nippu ylimääräistä, hankkisin tämän sitruunaisen Marc by Marc Jacobsin laukun. Mut ei kun ei, vinkiksi tämä siis jollekulle muulle, herkku Löytyy MyTheresasta. Siellä mennään jo täysillä kesäaleissa, kohta taitaa alkaa NAP:inkin vastaavat.

Kommentit

millamainen

Mä ostin tuon laukun Stockalta jokin aika sitten. Muita laukkuja en oston jälkeen ole käyttänytkään! :))) Laukkurakkautta! <3

Hertta
Lilou's Crush

Oikeesti! Vitsit se on upea. Houkuttaisi minuakin kovasti, mulla on sininen pikkusiskonsa, joka käy toisinaan liian ahtaaksi. Satutko osata arvioida, mahtuisiko tuonne iPad mini?

LTL-Anna
Loving These Looks

Noin 10 minuuttia sitten esittelin laukkua miehelleni juurikin mytheresasta ja klikkasin sen jopa ostoskassiin mutta päätin sitten että odotan niitä NAP:in aleja :D

Hertta
Lilou's Crush

Meillä on kyllä niiiin sama maku :)

Mildred (Ei varmistettu)

Tämä ei nyt liity aiheeseen, mutta olisin tiedustellut, että muistaisitko että mikäköhän mahtoi olla se yksi kynsilakka, josta kirjoitit, oliko se nyt viime talvena. Kynsilakka oli sellainen muistaakseni läpinäkyvä ja siinä oli kultahippuja. Sillä saisi varmaankin aikaan esim. sellaisen efektin kuin kynnen kärjessä olisi kultahippuja, jotka sitten ikään liukumalla vähenevät kynnen yläosaa kohti.

Mildred (Ei varmistettu)

^ ikään kuin

Hertta
Lilou's Crush

Kultaista mulla ei ole tainnut olla, mutta sellainen vaaleanpunainen-hko/vähän pronssiin taittuva essien lakka kylläkin! Kuulostaako yhtään tutulta? L'Orealilla on kiva kultahippulakka. jolla tein juuri edellisellä kerralla varpaankynsiin kuvailemasi kaltaisen lakkauksen, mutta siitä en tainnut kirjoitella :)

Mildred (Ei varmistettu)

Essie, sehän se oli! Ja mä taidan olla meedio, kun tiesin tuosta kultahippulakastakin, vaikka et ole edes postannut siitä : ) Kiitos molemmista vinkeistä.

Maria from Manse (Ei varmistettu)

Samainen laukku löytyy myös ainakin Tampereen Stockalta -40%, vinkvink!

Hieno laukku! Mä ostin tuon ihan saman laukun viime viikolla Tapiolan Stokkalta (siellä oli silloin kaikki -10% -päivä), väri oli sellanen neon-oranssi. Päädyin kuitenkin palauttamaan sen, koska vaikka just se väri olisi ollut ihana kesään, mietin että saattaisin kyllästyä siihen (plus se oli niin kirkas, että vähän sattui jopa silmiin :) Toinen syy, miksi en sitten päätynytkään tuohon malliin oli kassissa oleva "läppä". Mulla on nyt käytössä tämä malli, jossa laukun sisältöön pääsee käsiksi vaan vetskarin avaamalla. Toisena laukkuna mulla on tämä, jossa on siis läppä. Olen käytössä todennut vaan ton pelkän vetskarin kätevämmäksi käyttää. Mut ihan pikkujuttu vaan, kumpaakin laukkua kyllä käytän ihan yhtä lailla :)

Hertta
Lilou's Crush

Mulla on juuri tuo samanmoinen sinisenä kuin sun musta! Tykkään ihan älyttömästi! Omani on sellainen syvän kirkkaan sininen, ja toimii aika hyvin kesät talvet. Tuo neon-oranssi kuulostaa mahtavalta, mutta ymmärrän että se ei ehkä olen ihan niin helppo yhdisteltävä talvella. Hassua, kun en ole tajunnut olevani Marc by Marc Jacobsin fani, mutta nykyään kaikki suosikkilaukkuni (no, kaksi :) ja tech-tarvikkeet ovat merkiltä :)

kirsi ulkuniemi (Ei varmistettu)

Jäätävän hieno laukku!! Mahtava ale-löytö :)

xx Kille

http://killefashion.blogspot.fi

Hertta
Lilou's Crush

Ois kyllä! Meikäläisen rahat taitaa vaan kulua reissuihin :) -mikä ei tosin yhtään haittaa, toivottavasti joku toinen löytää tästä kivan kassin!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.