All grey

Lilou's Crush

Mikä ilma! Jos jouluna ei ole lunta, otan mielelläni toisen annoksen tätä valohoitoa, kiitos. Harvoinpa sitä on joulukuussa kekkaloitu näin vähissä varusteissa, ohuella villakangastakilla ja kevyillä nilkkureilla.

Sen verran kuitenkin oli talvimieltä, että huomasin pukeutuneeni kokonan harmaaseen: harmaat farkut, harmaa neule, harmaa takki, harmaa huvi. Aluspaita ja kengät sentään mustana,vähän piristämässä!

Kävi muuten tylsä juttu, sain kyynelkanavan tukoksen seurauksena silmäluomeen ilkeän tulehduksen. Vanha tuttu minulle, kerran olin jopa sairaalassa leikattavana samasta vaivasta.  Se tarkoittaa tietysti sitä, että meikkiä ei kannata laittaa -eikä se sen puoleen pysyisikään hoitovoiteen takia. Laitoin sitten huulimaalia senkin edestä, jotenkin jopa mukavaa vaihtelua tämmöinen kokeilu.

Yllä auringossa ja jonkin aikaa pimeän laskeuduttuakin: nilkkurit Vagabond, farkut Zara, neule Uniqlo, takki Gina Tricot (saatu), huivi Noisy May (saatu), laukku Chanel

Share

Kommentit

Reetta/valkoisentalonreetta (Ei varmistettu) http://valkoisentalonreetta.blogspot.com

Uuuh, ihanat vaatteet <3

Ps. Kiitos Tata Harperin voiteen, minun pikkunypyt poskista ovat alkamassa häipyä pikkuhiljaa...

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Ja jes, mahtava kuulla! Sama täällä, kylläpäs on toiminut hyvin. Mikä ei ole vain hyvä asia, noin niinkuin budjettisyistä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Lisää ripsipidennyksiä, vai eikö enää?

Hertta
Lilou's Crush

No voihan, mahdotonta on ottaa lisää jotakin, jota ei koskaan kokeillutkaan. Ahtaat kyynelkanavat on ikävä riesa.

pölö (Ei varmistettu)

Höh, olipa tympeä kommentti yllä. Itsekin silmäongelmista ajoittain kärsivänä tunnen tuskasi. Sitäpaitti vaikka oliskin tekoripset, niin annetaan kaikkien kukkien kukkia, eikös?

Hertta
Lilou's Crush

Justiinsa niin, luomuna tai extrakarvoilla, antaa rehottaa iloisesti koko kedon, ihan oman maun mukaan :)

mariamaria (Ei varmistettu)

ihan hirveen kivat vaatteet, oi! Ihana takki!

Ja tiedätkö, jopa näin iPhonen näytöltä lukiessa näytät näissä kuvissa jotenkin erityisen raikkaalta, kiinnitin ihan huomiota siihen ennenkuin luin tekstistä silmäongelmista (ikävää!) ja meikittömyydestä. Jotkut ne vaan näyttää freshiltä!

Pikaista paranemista ja leppoisaa joulunaikaa. :)

Hertta
Lilou's Crush

No voi kiitos! Olipa kivasti sanottu! Täytyy kuitenkin sanoa, että meikittä en harmi kyllä ihan noinkaan hehkeä ole, on tuossa koko muu kattaus, mutta ei silmämeikkiä, joka on jotenkin se itselle omin juttu :) Taisi toivottelusi toimia, sillä nyt on simmmu ihan kunnossa! Ihanaa joulua!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.