All Inclusive

Lilou's Crush

Testataas. Sain peruutuspaikan Vekarakirppiksen all inclusive -palveluun. Viedä saa 2-3 ikeakassillista puhdasta ja siistiä lastenvaatetta, he hinnoittelevat ja laittavat myyntiin. Tuotot tasataan. Saas nähä, miten tämmöinen systeemi toimii! Kuulostaa melkein liian hyvältä ollakseen totta.

Aikamoisella spurtilla kävin pieneksi jääneet vaatteet läpi, osa kiertoon, ikuisesti tahriintuneet lumppuun ja osa kirppiskasseihin. Nyt on (likainen, huh) auto pakattu ja suuntaan kuonon kohti Käpylää.

Perästä kuuluu!

Kommentit

Mar (Ei varmistettu)

Meijän kylällä on kirppis samalla systeemillä, aivan mahtava! Kyllä tyssäis meikäläisen kirppistely siihen hinnotteluun ja kirppisplydän jatkuvaan siivoiluun.

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä! Todella toivon, että homma tuntuu sopivalta sitten panos-tuotos-suhteeltansa, sillä on kyllä hurja homma siinä hinta- ja järkkäyssouvissa! Kerron myöhemmin miten kävi :)

Lalalaa (Ei varmistettu)

Hei,

voisin huomenna käydä kurkkimassa / tyhjentämässä, meidän pikkutyttö tarvitsee jo kohta taas isompia vaatteita.. :) Osaatko sanoa pöydän numeroa?

Hertta
Lilou's Crush

Voi kun en tajunnut painaa sitä tohinassa mieleen! Muistaakseni ainakin vitosella alkoi! Sen verran ymmärsin, että aloittavat hinnoittelun tänään/alkuviikosta, mutta eivät luvanneet mitään tiettyä päivää koska olisi valmiina, kertoivat vain, että parin viikon päästä soittelevat miten on mennyt. 

Lalalaa (Ei varmistettu)

Okei! no käyn kurkkimassa joku päivä, asun lähistöllä ja käyn siellä muutenkin melko usein :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Vekarakirppis on Kumpulassa:)

Hertta
Lilou's Crush

Käpylä, Kumpula, mitä näitä nyt on :D

Totta, siellähän se! Meni edes vähän sinnepäin :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.