All Inclusive. Sisältää myös pumpattuja lihaksia ja pahaa poppia

Lilou's Crush

Täällä taas, kaverit, järkkykiireisen lomanalustyöviikon jälkeen edelleen elossa, ja sijaintipaikkana yhtäkkiä Palma! En oikein itsekään tajua, missä välissä näin ehti käymään! Jotakuinkin niin kaikki tapahtui, että herättiin tänään parin tunnin yöunien jälkeen 3.30 ja hurautettiin unenpöpperöisinä lentokentälle. Matka sujui Norwegianilla mukavasti ja mutkitta, check-in hotelliin onnistui monta tuntia etuajassa, ja kello 11 jo polskittiin altaalla ja nautittiin kuumasta Espanjan auringosta.

Yleensä blogien reissuraporteissa taidetaan hehkutella kuinka kaikki on perillä ihanaa ja täydellistä, tässäpä katsaus tälle tontille juuri tänään:

 • Naapurihuoneeseen, noiden paperinohuiden seinien taakse on majoittunut mukavia ja kohteliaita, mutta testosteronia ja pumpattuja, ruskeita muskeleita uhkuvia nuoria kreisimiespailaajia ruottista. Vetävällä tyttömagneetilla, huonolla musiikkimaulla ja liian tehokkaalla soittokalustolla varustettuna. Onneksi tullaan juttuun, ja pojat vaiensivat poppihirviön jo pienestä kainosta pyynnöstä.
 • All Inclusive -hotellissa ruoka ja juoma tosiaan sisältyy hintaan, mutta AI-neitsyinä emme tienneet, että kaikesta muusta sitten laskutetaan piiiiiiiitkä penni. Wifi (joka laitteelle tarvitaan luonnollisesti oma perhanan kallis maksullinen tunnarinsa), safetyboksi, pyyhkeet, kaikista rapsahtaa naurettavan suuri lisähinta. Tuumaa hän, joka tuli hölmistyneenä satasta köyhempänä respavisiitiltään)
 • Edellämainittu saakelin kallis wifi on niin hidas, että jos me juostaisiin kilpaa, voittaisin sen jopa näillä koivilla.
 • Pizzaa, hampurilaisia, nuggetteja, ranskalaisia. Ja maustamattomia kanafileitä, niistä on snacksit tehty.
 • Lounas- ja päivälliskattaukset monipuoliset, mutta mitä, onko kaikkiruokaisesta naisihmisestä tullut salakavalasti nirso, päivällisellä jäi nälkä. Edellä mainittu pizza tosin oli hurjan hyvää!
 • Pienenpienessä huoneessamme luvattu lisävuode osoittautui valtavaksi kerrossängyksi! Matkalaukuille ei ole tilaa lattialla, joten ulkoistimme huoneen nojatuolin parvekkeelle. Onneksi on kuivaa.
 • WC:n seinässä on reikä. Ei se haittaa, mutta siellä se on.
 • TV:n koko on 13" ja se on arvatenkin noin 20 vuotta vanha. Ja se, joka sanoo, että lomalla ei katsota telkkaria, kysyn vastakyssärin: koskas sitten, jos ei lapsiperheessä hotellissa illalla kun bebe nukkuu?
 • Mainitsinko jo paperinohuet seinät? Lisätään samaan pinoon ovet.
 • Parvekkeen ovessa ei ollut saapuessamme lukkoa. Varkaustapausten vuoksi pikainen käynti respassa, nyt on, hoitui asiallisesti ja vauhdilla
 • Kerrossängyn yläsängyn laita on irti. MacGyveriina sai sen hoidettua, mutta aamulla seuraava respareissu luvassa

Mutta toki on asiat mainiosti!

 • Kuvakin jo kertoo, maisemat merelle ja vuoristoon, nättiä!
 • Loma!!!
 • Oma ihana perhe
 • Mukavia saksalaisia turisteja, iloisia ilmeitä, paljon paljon nauravia lapsia
 • Työkavereilta saadut lomalukemiset, aah!
 • All Inclusive-ranneke hihityttää. Karjamerkattuna!
 • Ei änkyräkänneilijöitä
 • Hurjan paljon aurinkotuoleja
 • AI on helppo. Vesimelonia kuluu, se on hyvää.
 • Maistoin ekan kerran slushia (sitä värikästä juomantapaista, mitä ne heittävät niskaan Gleessä) En tykännyt, mutta nyt olen sitäkin kokemusta rikkaampi
 • Ilmainen bussi Palma Novan rannalle ja 1,25€:n bussi Palman kaupunkiin
 • Aamiainen on kuulemma tosi hyvä
 • Täydellistä säätä on luvattu koko viikoksi.
 • Barcelonassa meitä odottaa seuraavalla etapilla uposen uusi design-hotelli.

Huomenna seikkaillaan!PS. Koetin julkaista tätä postausta yli 1,5 tuntia. Kertonee jotain yhteyden laadusta. Kuvanlataus ei tökkii, katsotaanpa tällä vikalla yrityksellä...

PPS. TripAdvisor, eka kerta, kun ei olla ihan samaa mieltä.

PPS. Kun poijjaat lähti yöjalkaan, alkoi ulkona altaalla humppa. Onneksi pakkasin korvatulppia!
-Ja tässä lataillessa muuten pojat ehti jo palatakin... Ja eurohumppa seitsämän kerrosta alempana senkun yltyy...

Kommentit

ABC (Ei varmistettu)

Haha, mutta silti, loma = <3! Tuli Tripadvisorista mieleen: olen pitänyt sitä kivan puolueettomana, mutta viime syksyn ludehotellin kokeneena yritin jättää arvostelun ja eipä koskaan mennyt adminien seulasta läpi vaikka useampaan kertaan yritin. Viesti oli asiallinen ja hyvällä englannilla kirjoitettu. Lähetin myös palautetta ylläpidolle johon ei koskaan vastattu. Hotellin arvostelut olivat muutenkin varsin positiivisia omaan kokemukseeni verrattuna. Että se siitä.

Hertta
Lilou's Crush

Eikä! En voi uskoa (mutta uskon toki!) Trip Advisor, Come on! täällä toinen päivä aiiivan ihana, ei valituksen sanaa, joten rough start, mutta onneksi näin päin! Kaiffarit lienee magalufissa. Ja toki täytyy sanoa, että harmi hotellille, että omat seinänaapurit on äänekkäitä, koska muuten kaikki sujuu mainiosti. Murr. Nyt seikkaileman!

Working mum (Ei varmistettu)

Ihanan rehellinen olet! Minäkin olen ollut myöhäisteininä Mallorcalla /1991). Olin varmaan silloin jonkun inhokkinaapuri :-). Silloinkin poppi soi ja rantadiscoissa sai ihania kylmiä juomia. Muistan ihastuneeni ikihyviksi siihen Palman kaupunkiin sekä tippukiviluoliin. Tsemppistä - Barcelonan kuvat silmissä ;-)!

Hertta
Lilou's Crush

Haha, no just tuon pidin itsekin mielessä kun tänään poikain kanssa parvekkeella haastelin. Kysyivät vähän nolona, että pitivätkö kuitenkin liikaa meteliä. Tuumasin tätimäisenä, että no kyllä pikkuisen liikaa meikän makuun, mutta uskokaa pois, minäkin olen joskus ollut nuori, ja että kolkuttelen kyllä oveen jos ei kestetä enää :D Tänään eivät kuulemma bailaa. Ihan lutusia ovat, mutta näin tylsänä perheellisenä tämä hiljainen ilta tuntuu parhaalta ikinä! Ja Palman kaupungissa käytiin tänään illalla ekalla visiitillä, huomenna pidemmäksi aikaa! Ihana!

kamikaze (Ei varmistettu)

Kuulostaapa tutulta. Oletteko ehkä käyneet magalufissa illalla? Se se vasta on jotain. Olimme siellä toukokuussa tyttöporukalla, ja istuimme illat omalla parvekkeella, koska magalufiin ei yksinkertaisesti voinut mennä. Aivan järkyttävä maailman lopun meininki..yäk. Toinen asia mikä siellä suunnilla oli pepusta oli ruoka, joten ette menetä mitään AI:lla. Palman kaupungissa tosin olikin sitten hyvää ruokaa. Siellä menisin tapaksille.. :) Nautinnollista reissua! Omakin jatkumassa barcelonaan kunhan gdanskista selviämme.

Hertta
Lilou's Crush

Magalufiin ei tällä kokoonpanolla taida olla mitään asiaa :) Mutta Palmassa oltiin tänään, ihana, ihana ihana!!! Ja nyt on onneksi ollut täällä hotellillakin oikein kivaa -ottivat tosiaan ekana iltana luulot pois ;) Hyvää Barcelonaa, sinne mekin viikonloppuna!

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.