Argh! Jenny-riesa jatkuu.

Lilou's Crush

Tänään tuli viimein uusi pari Isabel Marantin Jennyjä. Kiskaisin tietysti heti laatikon auki ja kokeilin edellisen kerran riesat. Ehjät on, sisäpuolella ei "piikkejä". Mutta...

Voi turkasen tuhat tulimmaista, tällä kertaa vika oli päälipuolella! Viisi hyvästi selkeää pyöreää painaumaa (eivät kuvassa näytä ihan niin pahalta kuin ovat), joista osasta nahan pinta hitusen rikki. Jestas, miten huono tuuri.

Jälleen siis postia Net-A-Porterille, kuvien kera...  En jaksaisi enää takaisinlähetysodotusrumbaa, ja laatukin vähän kismittää, vaikka nämä painaumat ovatkin todennäköisesti tulleet tehtaasta lähdön jälkeen.

Seuraamme tilannetta.

 

Edit//: NAP:in asiakaspalvelu toimi jälleen kuin unelma. Tiedustelin ensin alennusta, jota olisi annettu 10%. Se ei ollut mielestäni aivan harmin arvoinen, joten kysäisin, josko olisi mahdollista tehdä vielä uusi vaihto, ja voisinko jouduttaa kenkien saapumista tilaamalla uudet pikakuljetuksella ilman postikuluja ja palauttamalla vanhat (ei siis vaihto-odotus-uudet), ja sehän passasi. Kiva juttu. Kolmas kerta jne...

Kommentit

HeidiM (Ei varmistettu)

No voi ei! :(
Haluaisin itsekin tilata nuo kenkulit, mutta uskallanko sittenkään, jos niissä on noin paljon valmistusvirheitä. Toivottavasti kolmas kerta toden sanoo!

Mitenkäs noissa Jennyissä menee mitoitus eli otitko omaa kokoasi vai pitikö valita suurempaa/pienempää? Luulisi Ranskassa olevan hieman pienemmät koot, joten olisi mukava kuulla mielipiteesi tästä asiasta...jos nyt sitten uskaltaudun tekemään tilauksen. :)

Hertta
Lilou's Crush

No niinpä! Otin koon 40, yleensä käytän 39, ja nämä ovat himpun väljät. 39 olisi ehkä ollut pieni.

Mindeka
Ma-material Girl

Ääk, miten harmillista! Toivon, että kolmas kerta toden sanoo: eli että ne olisivat täydelliset ja kaiken tämän vaivan arvoiset.

Hertta
Lilou's Crush

Mindeka, just täällä puhisin samaa. Jos ei ole, ni pitäkööt tunkkinsa ;)  jos vika olisi ollut pienempi, en olisi tähän lähtenyt, mutta kuva ei tosiaan kerro koko totuutta.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.