Asiapaperiuupumus ja retail therapy

Lilou's Crush

Arkistointisysteemini kaikille tärkeille papereille on ollut vähän niin ja näin viimeajat. En oikein saanut otettua itseäni niskasta kiinni valtavan perunkirjoitusrumban jälkimainingeissa, jotka vieläkin tovin keinuttavat purttani. Tuntuu siltä, että yksikin paperi mihinkään Viralliseen tai Tähdelliseen liittyen on liian raskas nostettavaksi. Tallessa toki ovat, kaikki.

Viimeisenä keinona kokeilin retail therapyä, ja se tuntuu olevan oikea terapian muoto tähän asiapaperiuupumukseen. Uskomattoman nättiin HAY:n asiakirjaskansioon niitä on suorastaan ilo asetella.

 

Kommentit

StyleC (Ei varmistettu)

Uu, pitäisköhän investoida: kaikki viralliset paperit ja niihin liittyvä on jotenkin inhaa, ankeeta ja vaikeeta. Asiaa ei paranna se kaamea muovihirvitys missä ne on nyt: ei ole tullut mieleenkään että asiaan voisi löytyä kaunis ratkaisu. Mistä löysit ihanuuden..?

Hertta
Lilou's Crush

StyleC, suosittelen, ainakin oman punnerrukseni perusteella. Helpotti, niin hassua kuin se onkin... Tämä ihastus tuli Tanskanmaalta saakka, Designdelicatessen -verkkokaupasta, pistin sen pussilakanoiden kyytiin. HAY:ta saa Suomestakin, saattaisi löytyä esim. Pinosta Helsingistä tai Armas Designiltä? Tai Turusta voisi kokeilla Sisustuksen Koodia, josko heiltä löytyisi.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.