Astetta fiinimpi asu

Lilou's Crush

Perjantaina tein todellakin sananmukaisesti pyörähdyksen Aussie-gaalaan -viivyin nimittäin paikalla vajaan tunnin verran, ja suuntasin takaisin kotiin. Visiitti oli siis lyhyt, ehdin jutella muutaman kaverin kanssa ja nähdä kuinka Saara palkittiin, ja siinäpä se. Mutta ei haittaa! Virkisti tuokin reissu, oli kiva haistella muiden juhlafiilistä ja pukeutua vähän sievemmin, ja sitten palata taas mahan kanssa kotikonnuille ja mennä aikaisin nukkumaan.

Mekko on oikea löytö reilun vuoden takaa COS:in alesta, sen kohdatessani tiesin heti, että tämä mekko tulee ja pysyy kaapissani. Sen malli on oikeasti "halatti" ja normaalisti se on parhaimmillaan ilman vyötä, vatsan kanssa vyö oli laitettava, näky ilman oli koominen. Korkkarit jalkaan, vanha rouva Kaneli kainaloon, punaa huuliin, ja tuli niin fiini olo!

Ostin muuten ekaa kertaa elämässäni kalliimmat sukkahousut, muistaakseni Falkelta. Tuntuihan ne ihan sileiltä, mutta ilmeisesti koko meni pieleen, sillä valuivat sietämättömästi alaspäin koko ajan. Helmiä sialle, siis :)

Kommentit

Elina U.
Lentoaskeleita

Enpä nähnyt sinua gaalassa, mutta näemmä näytit aivan upealta! :)

Hertta
Lilou's Crush

Oli kyllä kurjaa, että en voinut kuin pienen vilauksen gaalaihmisistä nähdä -juuri luin blogistasi, että sinäkin olit siellä, Mindeka ja vaikka ja ketä! Mutta ensi vuonna sitten, kun on "kevyempi" olotila :) Toivottavasti sinulla oli superkiva ilta!

annaandandyathome
A&A at HoMe

Nätti olet!

Pakko kommentoida vanhana sukkahousumyyjänä, falket on kyllä sukkisten mersut! Takana kun on se taulukko, niin se pitää hyvin paikkansa, koska ne on saksalaiset ja tehty aika samankokoisille kuin me suomalaiset ;) Kun taas esim Italialaiset merkit voi olla vähän pienempiä monesti malliltaan. Falket käy hyvin siis myös pitkäsäärille ! Ootkohan sä ottanut liian suuren koon?

Tosin sekä liian pienet, että liian isot valuu, mikä on toosi ärsyttävää.  Mutta kun sukkahousut on hyvät ja sopivat, niin niitä ei edes huomaa!

Vinks, jos haluat edulliset sukkikset ja hyvälaatuiset (mun mielestä), niin Trasparenze Stockalla on kokeilemisen arvoinen. Ja toinen vinkki tuota masua tulevaisuudessa aatellen, niin monet ostavat tavallisia sukkahousuja, mutta niin ison koon, jossa  on se pyllylevennys, y know? Ja pukevat sen pyllyn puolen levennyskiilan siis mahan puolelle... mulla ei siitä tosin ole käyttökokemusta ;)

Ihanaa odotusta!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos kovasti :) Ja minä niiiiin tiesin, että fiksu ihminen olisi pyytänyt myyjältä apua, mutta koetin suoriutua mahdollisimman nopsaan, ja näinhän siinä kävi. Koko oli vyötäröltä (heh, miltä vyötäröltä, siis lanteiltakin) vähän suuri, inhoan kiristäviä pöksyjä ja siksi otan yleensä sen turvallisesti vähän ison, mutta tämä oli sitten paljon iso valinta. Oikein hyviä sukkisvinkkejä, suurkiitos! Seuraavan kerran pukeudun niihin todennäköisesti vauvan nimiäisjuhlissa, ja suuntaan ohjeesi mukaisesti siis Trasparenzen hyllylle Stokkalla. Matta ja 10-15 denieriä, mahdollisimman luonnolliset, semmoiset pitäisi löytää (inhoan kiiltoa koivissani :)

Olipa hauska tuo pyllyn kääntö etupuolelle meille "vatsakkaille" :) kokeilisin, ellei ajatuskin mahan yli vedettävistä jutuista saisi supistelemaan. Että semmoinenkin riesa oikein vielä!

Mutta kiitos vielä hyvistä vinkeistä, nyt on painettu mieleen ja uskallan ottaa seuraavaksi vähän napakamman koon :)

Cloetta
la maria

finis! kaunis asu :)

Hertta
Lilou's Crush

kiitos kiitos kiitos kaunokainen :)

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.fi/

Tosi kaunis asu - ja nuo kengät ottaisin itselleni ihan heti!

Hertta
Lilou's Crush

Kiitos! Ne olivatkin tosi hyvä löytö, maksoivat 30-40 euroa ja ovat olleet ties kuinka monissa kemuissa jo! Tosin täytyy sanoa, etteivät ole järin mukavat jalassa..

Peppix (Ei varmistettu) http://sutkautuksia.blogspot.com/

Voiko raskaana oleva nainen enää enemmän hehkua ;)? Epäilen! Onnellista odotusta!

Hertta
Lilou's Crush

Voi apua miten ihanasti sanottu! Kaunis kiitos -olo ei aina ole fyysisesti kovinkaan hehkeä, mutta sisäisesti kyllä tuntuu, että onnenliekki palaa aika komiasti :)

Kaunotar! Hiuksetkin näyttää hyvältä, ehkä vähän tummemmilta... onko vain valo vai kampaajan tekosia?

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.