Asukuvaviikko, asu 1. Nahkaa ja collegea.

Lilou's Crush

Blogiyhteistyö*

Osallistun, tiätty, nyt heti kotimaan kamaralle päästyäni Lilyn asukuvaviikkoon! Tällaista päällä siis tänään, täällä työmaalla. Ekana ihan oikeasti syksyn tuoksuisena aamuna puin ylleni kasan niitä turvavaatteita (turvavaate -sanan käyttö sallittaneen näin klassisessa postaustyypissa. Tokiosta ostettu pehmoinen, turkasen huonolaatuiseksi todettu college ja H&M:n nahkapöksyt ja Converset, siinäpä se. Käsivarrella keinuu sininen laukku, johon olen todella ihastunut. Se on lainassa minulla hetken Designistosta*, siitä kerronkin teille ihan pian lisää.

Mitäpä teillä on tänään yllä? Syksyisää, vai vieläkö jatkuu kepeämmät kuteet? Ja lilyläinen, jos et vielä ole osallistunut, tee se, näitä on niin kiva kattella! Täältä lisäinfoa, jos haaste on mennyt ohi :)

Kommentit

CuriousNoora (Ei varmistettu) http://curiousnoora.refashion.fi

Looking good! Aivan ihana harmaa collegepusero ja tuo laukku, ah, varsinainen namupala! :)

Hertta
Lilou's Crush

Vitsi, kiitos Noora! Ja onnea uuteen blogikotsaan, tykkään, tykkään :) Tuun kohta kylään!

 

TiinaMariN.

Mullakin nahkahousut, ja pinkki froteepaita joka kesällä jäi aivan liian vähäiselle käytölle koska kaipaa selkeästi noi nahkabyysat kaveriksi. Ihana tuo laukku, taidanpa tutustua konseptiin tarkemmin:)

Hertta
Lilou's Crush

Hei mihin mun kommentti hävisi tähän, taisin tupeloida. Mutta sun asu oli hiano, ja kannattaa tosiaan tutustua -kirjoitan aiheesta varmaankin viikonloppuna enemmänkin täälläkin :)

Pin (Ei varmistettu)

Ihana! Niin on raikas, että menisit kakskeetviis -vuotiaasta :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.