Asukuvaviikko, asu 2. Peittotakki ja repalehousut

Lilou's Crush

Hups, otinkin innostuspäissäni muutaman muun tohkeilijan kanssa varaslähdön jo eilen asukuvaviikkoon. Homman nimi on siis varmasti jo tuttu täältä ja muista blogeista, eli var så goda, tässäpä tämänpäivän asua juuri ikuistettuna.

Katselin tuota Zaran Trafaluc-malliston tikkipeittokankaista jakkua sen ilmestyessä keväällä kauppoihin, mutta maltoin odottaa alennusmyyntiin saakka, ja ostin sen itseasiassa kesälomareissulla Espanjassa vain 25 eurolla. Jakun kuuluisi kenties olla istuvampaa ja lyhyempää biker-mallia, mutta ostin  reilun koon, jotta sain siihen kaipaamaani rentoutta. Kokohommista onkin ollut puhetta monissa blogeissa, itseäni ei numerolaput voisi vähääkään kiinnostaa, mutta helpottavathan ne arvioimaan, mitä sovituskoppiin mukanaan raahaa :)

Odotin aika malttamattomasti, että saisin laittaa nuo New Yorkista juuri ostamani Sam Edelmanin buutsit jalkaani, niin mukavilta ne tuntuivat sovittaessa. Ja olivat käytössäkin, korko on just passeli. Kenkien pinta vain tuntuu kovin herkältä, täytyy varoa hitusen.

 Sellainen asu siis tänään. Lisää toivottavasti tulossa, kalenteri tosin on toista mieltä, sen mielestä huomenna ja ylihuomenna juoksen pää kolmantena jalkana tapaamisesta toiseen, ja viis veisaan kameran edessä tököttämisestä. Katsotaan, kumpi meistä saa viimeisen sanan!

 

Ja tässä vielä kaik yhdes koos: jakku Zara, farkut J Brand, kengät Sam Edelman, t-paita COS, laukku Prada (lainassa blogiyhteistyönä)

Kommentit

Saan kyllä sun blogista ihan valtavasti pukeutumisinspiraatiota. Jee, jään odottamaan loppuviikon asuja!

Hertta
Lilou's Crush

Hei ihan mahtavaa, onpa tosi kiva kuulla! Samasta syystä minä blogeja luen :) Eli kun ei meinaa millään keksiä, yhtäkkiä selaillessa voi tulla inspis, miten omia vaatteitaan voi yhdistellä uudella tavalla :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.