Asukuvaviikko, asu 3. Palaveriputkessa

Lilou's Crush

Heipparallaa, nujersin kalenterin, usutin miehen kameran kimppuun ja ta-daa- ennätin kuin ennätinkin asukuvahommiin, vaikka eilen epäilytti. Tämänpäivän asua määritti se, että sen oli sovittava hyppimiseenees taas konttorin ja keskustan väliä -seminaaria, palaveria ja sen semmoista. Tukevilla koroilla ennätin harppomaan joka paikkaan, viime tingassa, mutta kuitenkin.

Hassua, miten kalenterissa täpötäyteen ahdetut päivät näyttää ihan kamalalta, mutta sitten kuitenkin ovat niitä kivoimpia. Ihan erityisen kivalta tämmöinen vauhti tuntuu nyt, sillä kohta hiljenee tyystin: sain viimein tietooni polvileikkauspäivämäärän, se on lokakuun lopulla.

Pelottaa ja jännittää, kun edellinen kerta oli niin kurja ja hankala, eikä tästä ole luvassa ainakaan helpompaa. Sitä ennen on onneksi pää täynnä muuta pohdittavaa, ja monta kivaa juttuakin vielä edessä.

Ja huomenna on viikonloppukin. Ai jai.

 

Mitäs tuumasitte tämän päivän asusta? Olen muuten ihan koukussa kurkkimaan näitä vaatejuttuja tuolta "Tee Trendiä" osiosta :)

 

Yllä tänään: Farkut J Brand, jakku ja kengät Zara, teepaita Alexander Wang.

 

PS. Täytyy antaa  kymmenen pistettä ja papukaijamerkki noille A Wangin teepaidoille. Olen niihin niin kovin tyytyväinen -kuten ehkä olette huomanneet, taitavat olla asukuvissani kyllästymiseen asti :)

Kommentit

-H (Ei varmistettu)

Noi kengät on yyyyyber mageet!!!!!

Kovasti olen kuullut kehuja A Wangin teeppareista, saako niitä jostain Suomesta/Helsingistä vai pitääkö alkaa naputtelemaan tilausta netistä? Ja miten koon kanssa, vastaako normaali kokoa?

Hertta
Lilou's Crush

Oijoi, saisikohan niitä Beamista Helsingistä.. En ole ihan varma! Ihan niinkuin olisin kuullut jonkun ostaneen sieltä. Omani olen ostanut hurjalla tsägällä Outnetista (ja se tuhoutui pesussa,arghhh! 60 astetta tehopesu ja kuivausrumpu lakanoiden seassa, se oli liikaa...), Net-A-Porterista ja ulkomailta sitten. Hinta NAP:issa on noin 80e, joka on teepaidasta jotain ihan järkkyä, mutta nuo ovat olleet vain niin monikäyttöisiä, että siksi tohdin maksaa kahdesta tuon täyden hinnan! Koko on minusta mukavan rento: suosin yleensä väljiä vaatteita,ja minulla on koko S. M olisi ollut ehdottomasti liian suuri minulle, vaikka muutoin se on teepaitakokovalintani :)

Lauralaukku (Ei varmistettu)

Näytät upealta, kuten aina! Ja ihanat nuo kengät, uuh:)

Hertta
Lilou's Crush

Voi sinua ihanaa! Kiitos! Ja hei, vastaan sun meiliin myöhemmin, nyt alkoi iltatohinat ja säätö, mutta peukku itikselle ja ehdottomasti ennen leikkausta! Palaan tähän :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.