Aubin&Wills-ihastus

Lilou's Crush

Tilasin tuollaisen nätin chambray-paidan Outnetistä 45€:lla, sellaiseksi neuleenaluspaidaksi ja farkkujen seurassa pidettäväksi. Miksei sortsienkin, kesällä lämpimässä ja hihat käärittynä. Simppeli tyyli ja huolella viimeistellyltä näyttävät yksityiskohdat innostivat tutkimaan itselleni vähän tuntemattomampaa brändia viimein enemmänkin. Ja voi miten tykästyin, erityisesti brändikuviin, tässä teillekin simmunamia:

Kuten huomaatte, brittimerkin miestenvaatteet näyttävät kanssa tosi kivoilta -mitäs tuumaisitte, jos Liloussa aina välillä pureuduttaisiin myös miesten pukeutumispuoleen?

 

PS. Merkillä on nettikauppa, ja toimittavat Suomeenkin, hintaa kertyy tosin postipaketeille peräti 20 puntaa.

Kommentit

Hih, ei tullut yhtään katsottua vaatteita, mutta aivan ihania kuvia sitäkin enemmän!

Iloista viikonloppua <3

Mariela (Ei varmistettu)

Moi ja kiitos kivasta blogista: käyn täällä monta kertaa viikossa. Kertoisitko, mitä silmillesi kuuluu Femtolasikin jälkeen? Harkitsen vakavasti ja tahtoisin kuulla, mitä ajattelet nyt, kun leikkauksesta on jo aikaa. Kiitos!

Hertta
Lilou's Crush

Cherry, eikö ollut suloisia! Toivottavasti viikonloppunne oli just semmonen kanssa <3

 

Mariela, kiitos kovasti, kiva kun tykkäät! Laseriin olen ollut tyytyväinen, harmi kyllä loppujen lopuksi kävi niin, että vasempaan silmääni jäi miinusta, niin vähän, että ei kannata operoida, mutta sen verran, että ärsyttää; kun toisessa silmässä on ässänäkö ja toisessa miinusta, tuo huonompi silmä tekee vähän varjokuvaa esim. teksteihin ja valonlähteisiin haloefektiä. Päivänvalossa kaikki on oikein hyvin, mutta minusta nämäkin ovat tärkeitä juttuja ottaa huomioon leikkausta harkitessa. -Älä kuitenkaan käsitä väärin, olen tosi iloinen leikkauksesta edelleen ja menisin uudelleenkin! Silmäni eivät ole kuivat tms, käytän silti edelleen kostutustippoja, koska ei niistä haittaakaan ole :)

Helga H (Ei varmistettu)

Hei joo, miesten jutut miesten pukeutumisesta kiinnostaisivat kyllä! Ihania kuvia.

Helga H (Ei varmistettu)

Hei joo, jutut miesten pukeutumisesta kiinnostaisivat kyllä! Ihania kuvia.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.