Belle Heir

Lilou's Crush

Olen viimeaikoina sijoittanut roposeni pääasiassa lapsiin -itseäni olen hemmotellut noin kuudensadan euron hammaslääkärireissuilla, ja tänään on luvassa samaa sitä ihanata. Huh. Yksi vaate oli jäänyt mieleni syövereihin vallan kuukausitolkuiksi. Nimittäin Zoe Karssenin Belle Heir-neule.

Poskettomalla 190€:n lähtöhinnalla sinne syövereihin olisi saanut jäädäkin ja unohtua, kunnes Veeran päällä Facebookissa saman paidan nähtyäni kurkkasin vielä kerran aletarjonnan, ja kas, viimein paita oli alennuksessa, ja sen hankin (Shopbopilta, oli lajinsa viimeinen).  

Tässä ostoksessa ei ole pohjimmiltaan kyse laadusta, vaikka pusero kasmiria onkin, eikä edes varsinaisesta tarpeesta: Zoen vaatteet eivät ole käytössäni osoittautuneet mitenkään erityisen kummoisiksi laadultaan, vaikka kovassa käytössä ovatkin, ja kyllähän sitä ilman yhtä puseroa voi elää. Tässä on kyse "minusta se on ihan hurjan hieno, ja haluan pukea sen heti päälleni" -ajatuksesta ja harvoin toteutettuna se on minusta ihan yhtä hyvä syy kuin jokin muukin.

Kommentit

Hekku (Ei varmistettu) http://huesofblack.blogspot.com

Se on todella hyvä syy, ja iha oikein teit: neule on tosi söpö!

Stockholm by me

Mä olen käyttänyt tota puseroa tosi paljon, se on ihanan raikas ja muutenkin tositosi kiva! Hyvä maku sulla kyllä :) 

Veera x

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.