Biker boots. Eli kun minä haluan lompsia.

Lilou's Crush

Alusta saakka blogiani lukeneet  taisivat törmätä pari vuotta sitten turhankin usein Vagabondin alesta 35€:lla ostamiini bikereihin (kuten ylläolevassa vanhasta blogista kaapatussa kuvassa näkyy). Olivat, jukupliut, parhaat kengät jotka minulla on koskaan ollut! Harmi kyllä ne saavuttivat viime keväänä maallisen vaelluksensa päätepisteen, ja suutarikaan ei enää voinut niitä pelastaa.

Olen ollut pukeutumisessani siitä lähtien vähän eksyksissä tuon kenkäpolitiikan kanssa; bikerit kun nyt vaan sattuvat olemaan oman jalkineosastoni kulmakivi, ja kaikki muut ovat useissa asukomboissa vain "vähän sinnepäin, laittaisin kyllä mieluiten motskakengät".  Mekot, hameet, sortsit... Ja rentoilupäivinä ihan vaan farkut ja villapaita. Ne kaikki tarvii bikerit kaverikseen. Minä haluan lompsia!

Pieni toivonkipinä heräsi, kun superihanat mutta superhyperkalliit Ashin Tearsit tulivat alennukseen Asoksella. Kantiskoodilla nappasin vielä -10% pois alehinnasta, ja tuloksena olivat edelleen hintavat, mutta kokemukseni mukaan erittäin laadukkaat jalkineet matkalla kotiin. Pitäkee peukkuja, josko nyt viimein  ...Tai sitten käy matka taas palautuspostiin.

 

PS. Asoksen alennukset ovat kyllä hassuja! Nyt samat popot ovat taas järjettömässä normihinnassaan, vaikka juuri tovi sitten -40%. Onpas tämä nyt.

 

Kommentit

MillaH (Ei varmistettu)

Superhienot bikersaappaat! Toivottavasti on sopivat :)

<a href="http://millamainen.blogspot.com" rel="nofollow">millamainen</a>

Girls on the Wing

Mä ostin nämä saappaat pari kuukautta sitten, ja ovat olleet joka päivä jalassa since then. Parhaat! http://www.brandos.fi/cat/pixie-30473800-black/a19814

Hanna / Chicling (Ei varmistettu)

Ashin bikerit löytyy minultakin, ne on ihan parhaat lompsimiseen!

http://chicling.blogspot.com/2011/03/lahjottu.html

Hertta
Lilou's Crush

MillaH, voi eiks olis! Toivottavasti ovat sopivat. Otin kokoa normaalia isommat, kun vakoilin googlesta, että ovat niukahkoa kokoa... Hui...

 

Kung Fu Panda, voi vitsi, nuo näyttivät kyllä todella päteviltä lompsiskengiltä! Kelpaisivat mullekin!

 

Hanna, ou jee, mahtavat! Sittenhän meidän kenkäkaksosuus vain jatkuisi :)

Caelia
Caelia's

Nice! Mulla on melko saman tyyliset, täytyykin sinun ispiroimana ottaa taas asuihin mukaan :)

Vierailija (Ei varmistettu)

Osta! Osta! Osta! Lupaan että kestää kauemmin kun kaksi vuotta, maksaa niin itsensä takaisin. Minäkin haluan :)
Christina

Hertta
Lilou's Crush

Christina, hihii, kiitos kannustuksesta ihanainen :) ja minä jo ostin ostin ostin :) Ja todellakin toivon että ovat sopivat!!!

Maimai (Ei varmistettu)

Oijoi! Rakastuin noihin saappaisiin niin täysin, että vaikka opiskelijana niihin ei mitenkään ole varaa, taidan upottaa melkoisen osuuden veronpalautuksista noiden tilaamiseen. Joten kun saat kengät kotiisi, niin olisi kiva kuulla millaiset ovat ja kannattaako tosiaan tilata kokoa isommat vai ei. (:

Ja kiitos, oon tässä jo jonkun aikaa etsinyt tuon tapaisia kenkiä joista tykkäisin!

Hertta
Lilou's Crush

Maimai, Asoksella on aina melkein joku alekampanja, itsekään en olisi mitenkään voinut niitä ostaa normihintaan! Ja tulen kertomaan kokojutut ihan vaan sulle tänne :)

Maimai (Ei varmistettu)

Kiitos, käyn kurkkimassa täältä siis myöhemmin. Ja huomasinkin, että noita alennuskoodeja löytää melko helposti, joten ei tarvitse sentään ihan täyttä hintaa maksaa. (:

Hertta
Lilou's Crush

No nyt ne tuli. Ja ovat kyllä mokomat aika suuret... pitää katsoa, korjaantuuko tilanne pohjallisilla. Hö.

Kristiina Wheeler (Ei varmistettu)

Nonni! Nyt mä menin ja ostin samat! Ei olis pitäny eksyy tänne sun ihanaan blogiin. Tuli ostohulluus! Mulla löytyy 3 vuotta sitten ostetut kunnon Catepillarit, ja on ollu ihan paras ostos ever, mut koska käytän niitä ihan koko ajan, päätin että tarviin toiset.

terv. Biker Boots Nut

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.