Bon voyage

Lilou's Crush

Jos kaipaat täydellistä parin tunnin irtiottoa, suosittelen lämpimästi matkaa maailman ympäri Tanssiteatteri Hurjaruuthin Talvisirkus Matkalla -näytöksen kanssa. Kävimme esikoisen kanssa tänään, ja esitys vei aivan mukanaan. Ensin olimme mitä omituisemmassa seurassa maailman kaukaisissa kolkissa, ja sitten yhtäkkiä istuimme taas metrossa matkalla kotiin. Aika vallan katosi.

Meidän suosikkejamme olivat ensimmäisen kuvan intialaishenkinen neito, ninja, ja pieni "flamingo"vauva (josta suunnilleen samanikäisen äitinä puoliksi hirvittelin, että kuinka pienen korvat kestävät melkoista meteliä... mutta olen aika usein turhantarkka. Hän oli hurmaava, ja näytti olevan lavalla todellaki kuin kotonaan!). Tyttö tykkäsi myös villinlännen piiskamimmistä. Myös parvella soittava orkesteri oli mainio.

Yhteenvetona, sympaattinen, hyväntuulinen ja hauska esitys. Tästä taisi tulla nyt kertaheitolla minun ja ison tytön uusi joulunalusperinne.

 

PS. Suosittelen kurkkimaan myös Kaapelin joulumarkkinat samalla, pienen hetken ovat vielä auki. Ja lisäksi suosittelen ostamaan liput B tai C-katsomosta, jos valinnanvaraa on, olimme itse A-katsomossa aika reunassa, ja se vähän vei terää joiltakin hienouksilta, vaikka esiintymisareena pyöreä onkin.

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.