Broguesit

Lilou's Crush

Ollaan typykän kanssa remppaa paossa anoppilassa. Aamulla käytiin kuitenkin valkkaamassa laatat Laattapisteeltä yläkerran vessaan, isoa valkoista seiniin ja kaunista betonihenkistä harmaata lattiaan ja laatikostoseinälle. Allaskaluste ostetaan Ikeasta, harmaan kanssa käy kauniisti yksiin kiiltävä valkoinen, ja Ikeasta löytyi heti varastovalmiina sopivan kapea (60cm) allaslaatikosto+allas-kokonaisuus.

Höh, menipä taas remppajaaritteluksi -oikeasti piti jakaa vain pikku loppualelöytö Lahdesta, vähän herätteenomaisesti ostin itselleni Your Facen konjakinväriset ronskit broguesit. Lähtöhinnasta 80€ oli tiputettu puolet pois, jäljellä oli yksi ainokainen pari ja tuntuivat taivaalliselta jalassa.

Mielessäni puin nämä pillifarkkujen ja kauluspaitojen tai raitapaitojen kavereiksi, sellaisiin päiviin, kun tiedossa on kosolti kipitystä. Matalia kivoja kenkiä on minusta aika vaikea löytää, ja niinpä nappasin nämä, vaikka kaappiin eksyi jokin aika sitten toinenkin nauhallinen ruskea kenkä -kovin eri henkinen kylläkin.

Kommentit

riitu

aivan ihanat, tuollaiset haluaisin omaankin kaappiini...

Hertta
Lilou's Crush

riitu, kiitos kovasti!  Hassua, itse en edes tiennyt tällaisia kaipaavani, mutta kun sujautin kengät jalkaan, oli ostopäätös samantien sinetöity :)

Tara (Ei varmistettu)

Mulla on nuo samat kengät, ostin jo keväällä. Ne ovat aivan ihanat jalassa. Ja nätit kuin mitkä.

Hertta
Lilou's Crush

Tara, ovat tosiaan ihan ältsin mukavat, olen ihan ihastunut! Olen tosi tyytyväinen löytöön :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.