Brownies

Lilou's Crush

Vähän kökköiset kuvat kännykästä, mutta jaan ne silti: olen nimittäin ylittänyt erään itselläni olleen päähänpinttymän. Ruskea luomiväri ja rajaus, joita en ole koskaan kokenut omakseni, olikin yllätyksekseni aika kiva kombo! 

Kieltämättä silmät jos vähänkin punoittavat, näytän heti tuntikausia vollottaneelle, mutta tänään tilanne oli vielä ainakin aamulla ihan suotuisa, kun pelkääjän paikalla nappasin nämä kuvat autossa. Koklaan toistekin.

Kommentit

Murun kera

Mä tykkään ruskeasta luomiväristä ja rajauksesta ihan jo siitä syystä, et musta se korostaa kivasti (mun) sinivihreiden silmien väriä :) Tai tarkemmin ottaen sini-viher-harmaiden, jotka muuten ehkä näyttävät vähän valjuilta..

Kao Kao

ihanaa, jollain muullakin on mutanttisilmät! mulla on kyllä sini-harmaa-vihreät, kiva vastata johonkin kyselyihin missä pitää ruksia et minkä väriset sun silmät on.. voisin vetää melkein koko rivin rukseja :)

Ja Hertta toi on mun vakiomeikki :) 

Murun kera

mutanttisilmät!! :D apuva

Värien järjestys ei oo mun silmissä kyl ihan justiinsa, saattaa ne olla harmaa-sini-vihreätkin tms :) Lisäksi on vähän jotain kultaisia pilkkuja lähellä pupillia (tai okei, keltaruskeita. Kulta vaan kuulostaa kivammalta). Mutta sinänsä oikeastaan ihan kätevä tuo mutanttiväritys, koska tietyillä vaatetuksen ja meikin värivalinnoilla ne silmät saa näyttämään melko sinisiltä tai hyvinkin vihreiltä :D

Vierailija (Ei varmistettu)

Mullakin on mutanttisilmät, jotain vihreän harmaan ja sinisen väliltä. Suosikkini on kirkas turkoosi joka ilostuttaa etelänlämmössä (kai se on se meri). Että näin :D

Ja Hertta, olet niin kaunis.

Pee

Aisha J
Aisha

Hyvältä näyttää! Ruskea sopii kyllä hyvin sinisiin silmiin. :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.