Bugaboo Runner

Lilou's Crush

Tutkailin kiinnostuneena netin uumenissa viime viikolla Bugaboolta kesäkuussa saapuvia juoksurattaita "Bugaboo Runnereita" -ei ihan sellainen ratas, jota ensimmäisenä olisin keksinyt heiltä ilmestyvän, vaikka teeseihinsä liikkumisen vapaudesta toki sopii kuin nenu silmään.

Runnereista tulee kaksi mallia: sellaisenaan valmiina juoksurataspakettina ostettavat Runnerit, ja pelkka runko+adapteriversio heille, joilta jo jokin yhteensopivista istuimista löytyy olemassaolevista rattaista (sopivia ovat Cameleon 3, Bugaboo Been vuodesta 2010 eteenpäin, Buffaloiden ja Donkeyn istuimet adapterien avulla).

Kuten muissakin bugiksissa, istuinosa on käännettävissä ja sen saa makuuasentoon, ja "jousto" on rakennettu sisään pyöriin -siinäpä sellainen ominaisuus, jota Buffaloissani todella arvostan. Muistan muuten jonkun joskus jossain kommentoineen, että Bugaboissa ei ole jousia, minkä vuoksi hän ei edes harkitse rattaita. Näin tosiaan on, sanan perinteisessä keinuvassa merkityksessä, Bugaboissa "iskunvaimentimet" on renkaiden sisään rakennettu. En oikeita termejä tiedä, joten siksi iskunvaimennus noin hipsukoissa, siitähän käytännössä on kyse. (Tämän kyllä huomaa, sillä me Monniskan kanssa menemme harva se päivä oikoreittiä, pikkuista juurakkoista polkua kohti lenkkireittiämme, ja vaikka toki kyyti hytkyy, se on mahdollista, siedettävää ja natinatonta.) Juoksurattaissa on toki muuten sitten myös jarru, jolla kyytiä saa hidastettua tarvittaessa. 

Eilen illalla sängyssä jo maatessani kirjoitin pitkän vinkkiviestin uusien rattaiden hankkimista pohtivalle kaverilleni. Aamulla heräsin ja tajusin nähneeni unta noista yllämainituista juoksurattaista, joiden nimeksi oli annettu hollannissa Ulrika. Unessa kirjoitin nimittäin blogipostausta kärryistä, jonka otsikko oli sujuvasti hollanniksi "Ik heet Ulrika".

Että sellaista. Ei lennä enkelit uniini, vaan juoksee lastenrattaat. En minä ihan näin fanaattinen kyllä oikeasti ole, vaikka Bugaboista paljon tykkäänkin.

PS. Itse juoksen lenkkini kyllä mieluiten ilman pientä seuralaista, ja metroonkin ollaan normirattaiden kanssa juosten ennätetty, mutta tiedän monet, jotka vannovat nimenomaan juoksurattaiden nimeen, ja etenkin monet muksut, jotka rakastavat vauhdin hurmaa. 

 

Kommentit

I May Say (Ei varmistettu)

Mulla on Baby Joggerit. Tosin, ne on hankittu vain ja ainoastaan sen johdosta että ovat jokapäiväisessä käytössä kevyet työntää. Painavat nostaessa, mutta kevyet työntää. Olivat erinomaiset Etelä-Euroopan reissuilla.

Hertta
Lilou's Crush

Voin kuvitella, että kulkevat kuin ajatus! Tuo ominaisuus on kyllä työntäjälle se kaikkein tärkein, tietty sillä olettamuksena, että pienellä on kärreissä hyvä olla. Nuo meidän Buffalot ovat minusta aikamoisen raskaat esim. autoon nostettaessa (korkea takakontti) mutta muutoin myös liikkuvat aatoksesta, että ei sitä varten tartte noihin uusiin ainakaan vaihdella ;)

Eerika
Bättre liv

Onpa kyllä makeat, varsinkin kun näihin voi yhdistää istuimen muista uudemmista Bugiksista. Terveisin omiin Buffaloihinsa vieläkin kovin tyytyväinen :) 

asti (Ei varmistettu)

Pystyyköhän runnereihin kiinnittää myös vaunukopan ? Pientä vauvaa lenkittäis mielellään kovassa. .

Hertta
Lilou's Crush

Mun mielestä ei voi, taitaisi olla turvallisuusriski, kun vauva ei kopassa ole valjaissa kiinni. Mutta aikamoiset pelit on!

Vierailija (Ei varmistettu)

Kopassa siis :)

Kommentoi

You must have Javascript enabled to use this form.